giorgosZMG Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Όχι, αλλα έχω δει ιδιώτες σε βίντεο με mining rigs που βγαζουν 120 δολλάρια την ημέρα... Δεν ξέρω βέβαια πόσες κάρτες έχουν και σίγουρα δεν πληρώνουν τον κιλοβατώρα το ίδιο όπως εδώ.
Neural_handshake Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, JonnyBoy είπε Δεν ξέρω παιδιά. Δεν είμαι οικονομολόγος αλλά από όλα τα γνωστά,χρηματοπιστωτικά προϊόντα τα κρυπτονομίσματα μου βγάζουν την μεγαλύτερη ανασφάλεια. Κάτι μου λέει ότι αυτή η ιστορία δεν θα τελειώσει καλά. δεν ξερω για το ethereum αλλα οταν στο bitcoin το 90% των νομισματων ειναι στα χερια του αγνωστου δημιουργου του ε καπου κανει νιαου νιαου το γουσταρω το bitcoin k προτιμω με 1000 την decentralized λογικη του αλλα καπου ειναι πολυ βρωμα η δουλεια Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2021 από Neural_handshake
ethereum Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) ενα πολυ ωραίο εισαγωγικό βιντεάκι για το τι ειναι Blockchain Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2021 από ethereum
Exoskeletor Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 56 λεπτά πριν, ethereum είπε ενα πολυ ωραίο εισαγωγικό βιντεάκι για το τι ειναι Blockchain Τα βιντεακια ειναι γιαυτους που δεν εχουν φαντασία. Οι υπόλοιποι.. Γνωρίζουν ηδη
pok0 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 3 hours ago, Neural_handshake said: δεν ξερω για το ethereum αλλα οταν στο bitcoin το 90% των νομισματων ειναι στα χερια του αγνωστου δημιουργου του ε καπου κανει νιαου νιαου το γουσταρω το bitcoin k προτιμω με 1000 την decentralized λογικη του αλλα καπου ειναι πολυ βρωμα η δουλεια Δεν ισχυει αυτο που λες. Ο Νακαμοτο σιγουρα εχει πολλα αλλα σε καμια περιπτωση το 90%. Μαλιστα το πια εχει, ειναι γνωστο καθως το blockchain του Bitcoin ειναι προσβασιμο απο ολους και δεν εχουν κουνισει εδω και πολλα χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα