spartan613 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλήσπερα στο φόρουμ είμαι σε αναζήτηση μικρού αυτοκινήτου πόλης μέχρι 1200 κυβικά. Στόχος είναι η μικρή κατανάλωση κυρίως αλλά και έτος μετά το 2011 ώστε να έιναι Euro 5. Αυτά που κοιτάω την δεδομένη στιγμή είναι τα παρακάτω: 1. Mitsubishi Space Star '13 1,0 71bhp 2. Kia Picanto '12 1,0 69bhp 3. Hyundai I10 '13 1,0 67bhp 4. Toyota Aygo '13 1,0 68bhp Εκτός από τα κλασικά 2,3 τι γνώμη έχετε για το Space Star? Διάβασα αρκετά πράγματα και δεν θα τα έλεγα και θετικά(εσωτερική τεχνολογία, βαρύ τιμόνι που θυμίζει '90s etc). Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2021 από spartan613
MauroPaltoudias Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 23 λεπτά πριν, spartan613 είπε 3. Hyundai I10 '13 1,9 67bhp Να υποθέσω εδώ, ότι κάποιο λάθος πρέπει να έχει γίνει, σωστά ;
spartan613 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Να υποθέσω εδώ, ότι κάποιο λάθος πρέπει να έχει γίνει, σωστά ; Χαχ ναι 1,0 ήθελα να γράψω. Το διορθώνω
PLACEBO_89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, spartan613 είπε Καλήσπερα στο φόρουμ είμαι σε αναζήτηση μικρού αυτοκινήτου πόλης μέχρι 1200 κυβικά. Στόχος είναι η μικρή κατανάλωση κυρίως αλλά και έτος μετά το 2011 ώστε να έιναι Euro 5. Αυτά που κοιτάω την δεδομένη στιγμή είναι τα παρακάτω: 1. Mitsubishi Space Star '13 1,0 71bhp 2. Kia Picanto '12 1,0 69bhp 3. Hyundai I10 '13 1,0 67bhp 4. Toyota Aygo '13 1,0 68bhp Εκτός από τα κλασικά 2,3 τι γνώμη έχετε για το Space Star? Διάβασα αρκετά πράγματα και δεν θα τα έλεγα και θετικά(εσωτερική τεχνολογία, βαρύ τιμόνι που θυμίζει '90s etc). Αυτα ολα ειναι τρικυλινδρα που σημαινει οτι πετυχαινεις και καλυτερη καταναλωση!!! Εγω θα κοιταζα το picanto γιατι παει λιγο καλυτερα απο το i10 με καλυτερη καταναλωση.. Το aygo δεν θα το κοιταζα καθολου γιατι δεν ειναι ολοκληρωμενο αυτοκινητο.. Τα 6000ε ισως και κατι παραπανω κολλαγαν καλυτερα σε i20 1.2 f/l 2012 και μετα. Θελει ψαξιμο ομως...
spartan613 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, PLACEBO_89 είπε Αυτα ολα ειναι τρικυλινδρα που σημαινει οτι πετυχαινεις και καλυτερη καταναλωση!! Μα αυτός ήταν ο σκοπός χαχα 1 λεπτό πριν, PLACEBO_89 είπε Εγω θα κοιταζα το picanto γιατι παει λιγο καλυτερα απο το i10 με καλυτερη καταναλωση.. αυτο γλυκοκοιτάζω γιατί μαρέσει πιο πολύ σαν design αλλά με δελεάζει και το space star, δεν ξερω. 2 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Τα 6000ε ισως και κατι παραπανω κολλαγαν καλυτερα σε i20 1.2 f/l 2012 και μετα. Θελει ψαξιμο ομως... Το γνωρίζω απλά δεν θέλω να κινηθώ στην μεσαία κατηγορία τελικά. Προτιμώ να πάω εδώ μιας και εκεί που θα κινούμαι θα είναι 90% κέντρο πόλης και υπάρχει και θέμα με το parking οπότε βολεύει πιο καλά.
Kapetanakos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Mitsuba αθανατη το εχω κοντα στα 3 χρονια, απροβληματιστο ουτε λαμπα...και απο καταναλωση χωμααααα, απο ολα αυτα το πιο ευρυχωρο να ξερεις.
korakios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Θα σου έλεγα Hyundai I10 και μετά βάζεις υγραέριο ... 2 ώρες πριν, Kapetanakos είπε Mitsuba αθανατη το εχω κοντα στα 3 χρονια, απροβληματιστο ουτε λαμπα...και απο καταναλωση χωμααααα, απο ολα αυτα το πιο ευρυχωρο να ξερεις. πάντως πριν 1.5 χρόνο που το είδα (καινούριο) και μεγάλο σε μέγεθος ήταν και χώρους δεν είχε μα καθόλου όμως ....
spartan613 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 8 λεπτά πριν, korakios είπε Θα σου έλεγα Hyundai I10 και μετά βάζεις υγραέριο ... Υγραέριο θα βάλω όπως και να έχει. Θα είναι έγκλημα να μην βάλω. 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, spartan613 είπε Υγραέριο θα βάλω όπως και να έχει. Θα είναι έγκλημα να μην βάλω. Αν κανεις πολλα χλμ βαλε ή να εχει εργοστασιακο..! Στο λεω γιατι και αυτο σε επιβαρυνει στο κοστος χρησης.. Θελει service καθε χρονο καπου στα 20-30ε και οταν περνάς κτεο παλι δινεις καπου στα 20ευρω! Επισης αν σου βγαλει κανενα προβλημα πχ πνευμονας εχει κοστος! Η δεξαμενη θελει αλλαγη καθε 10χρονια! Το picanto εντος ειναι καπου στα 6λ! Εγω αν επαιρνα και ειχε 50-70000χλμ δεν θα μου πηγαινε η καρδια να του βαλω υγραεριο.. Επισης αν δεν ειναι σωστα ρυθμισμενο θα σου ανεβαζει θερμοκρασιες με οτι αυτο συνεπαγεται για το μοτερ! Δεν ειναι και λιγες οι περιπτωσεις να βγαζει φλαντζα λογω κακης ρυθμισης του υγραεριου..!!! Εν κατακλειδι θες καλο μαστορα για υγραεριο και ενα χ ποσο για την χρηση του! Εγω ειμαι κατα του lpg αλλα αν εχεις βενζινοβορο και πουλιεται σε χαμηλη τιμη αναγκαστικα το κανεις lpg! Οτι παρεις καλο θα ειναι να εχει λιγα χλμ, για μενα οχι πανω απο 90000χλμ και σαφως να υπαρχει αναλυτικο service για ολα τα χρονια του! Το Space Star δεν θα το προτιμουσα γιατι ειναι λιγοτερο εμπορικο απο το πικαντο και σιγουρα με πιο ακριβα ανταλλακτικα και με λιγοτερα after market!!! Αφου κοιτας οικονομια πρεπει να τα κοιταξεις ολα! Και μενα μου αρεσουν καποια αυτοκινητα.. αλλα οταν εψαξα ανταλλακτικα/εργασια μηχανικου ειπα κατσε στ αυγα σου!!! Συνηθως ο κοσμος δεν γνωριζει και κοιταει μονο την τιμη αποκτησης..! Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2021 από PLACEBO_89
spartan613 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 26 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Αν κανεις πολλα χλμ βαλε ή να εχει εργοστασιακο..! Στο λεω γιατι και αυτο σε επιβαρυνει στο κοστος χρησης.. Θελει service καθε χρονο καπου στα 20-30ε και οταν περνάς κτεο παλι δινεις καπου στα 20ευρω! Επισης αν σου βγαλει κανενα προβλημα πχ πνευμονας εχει κοστος! Η δεξαμενη θελει αλλαγη καθε 10χρονια! Το picanto εντος ειναι καπου στα 6λ! Εγω αν επαιρνα και ειχε 50-70000χλμ δεν θα μου πηγαινε η καρδια να του βαλω υγραεριο.. Επισης αν δεν ειναι σωστα ρυθμισμενο θα σου ανεβαζει θερμοκρασιες με οτι αυτο συνεπαγεται για το μοτερ! Δεν ειναι και λιγες οι περιπτωσεις να βγαζει φλαντζα λογω κακης ρυθμισης του υγραεριου..!!! Εν κατακλειδι θες καλο μαστορα για υγραεριο και ενα χ ποσο για την χρηση του! Εγω ειμαι κατα του lpg αλλα αν εχεις βενζινοβορο και πουλιεται σε χαμηλη τιμη αναγκαστικα το κανεις lpg! Οτι παρεις καλο θα ειναι να εχει λιγα χλμ, για μενα οχι πανω απο 90000χλμ και σαφως να υπαρχει αναλυτικο service για ολα τα χρονια του! Το Space Star δεν θα το προτιμουσα γιατι ειναι λιγοτερο εμπορικο απο το πικαντο και σιγουρα με πιο ακριβα ανταλλακτικα και με λιγοτερα after market!!! Αφου κοιτας οικονομια πρεπει να τα κοιταξεις ολα! Και μενα μου αρεσουν καποια αυτοκινητα.. αλλα οταν εψαξα ανταλλακτικα/εργασια μηχανικου ειπα κατσε στ αυγα σου!!! Συνηθως ο κοσμος δεν γνωριζει και κοιταει μονο την τιμη αποκτησης..! Ουαου δεν περίμενα κάτι τόσο μεγάλο. Θα κάνω μπόλικα ναι, τα service τα γνωρίζω μην αγχώνεσαι, όσο για το ποιος θα το βάλει έχω δικό μου άτομο ευτυχώς. Κι εγώ εκεί γύρω στα 90 θέλω να το βρω αλλά και 110 να έχει θα κάνω την καρδιά μου πέτρα αν είναι καλόσυντηρημένο. Τώρα όσο για το Space έχεις ένα δίκιο δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανάλυση 1 λεπτό πριν, telis είπε Fiat Panda δεν κοιτάζεις; Δεν μου αρέσει προσωπικά. Ίσως το 4χ4 αλλά και αυτό ξεφεύγει λίγο. 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, spartan613 είπε Ουαου δεν περίμενα κάτι τόσο μεγάλο. Θα κάνω μπόλικα ναι, τα service τα γνωρίζω μην αγχώνεσαι, όσο για το ποιος θα το βάλει έχω δικό μου άτομο ευτυχώς. Κι εγώ εκεί γύρω στα 90 θέλω να το βρω αλλά και 110 να έχει θα κάνω την καρδιά μου πέτρα αν είναι καλόσυντηρημένο. Τ Εγω θα προτιμουσα με μαυρη ταπετσαρια και να ειναι η εκδοση που να εχει ενδειξη θερμοκρασιας!!! Αυτο αν ειναι σε καλη μηχανικη κατασταση θα αξιζε τα 6500ευρω! ΥΓ. Σκατα εισαγωγης πρεπει να ειναι!!! https://www.car.gr/classifieds/cars/view/34637322-kia-picanto
spartan613 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 37 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Εγω θα προτιμουσα με μαυρη ταπετσαρια και να ειναι η εκδοση που να εχει ενδειξη θερμοκρασιας!!! Αυτο αν ειναι σε καλη μηχανικη κατασταση θα αξιζε τα 6500ευρω! ΥΓ. Σκατα εισαγωγης πρεπει να ειναι!!! https://www.car.gr/classifieds/cars/view/34637322-kia-picanto Έχω λατρέψει κάτι μαύρα που βλέπω. Τίμιο, θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ πολύ
Ntinaras Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 22 ώρες πριν, spartan613 είπε Καλήσπερα στο φόρουμ είμαι σε αναζήτηση μικρού αυτοκινήτου πόλης μέχρι 1200 κυβικά. Στόχος είναι η μικρή κατανάλωση κυρίως αλλά και έτος μετά το 2011 ώστε να έιναι Euro 5. Αυτά που κοιτάω την δεδομένη στιγμή είναι τα παρακάτω: 1. Mitsubishi Space Star '13 1,0 71bhp 2. Kia Picanto '12 1,0 69bhp 3. Hyundai I10 '13 1,0 67bhp 4. Toyota Aygo '13 1,0 68bhp Εκτός από τα κλασικά 2,3 τι γνώμη έχετε για το Space Star? Διάβασα αρκετά πράγματα και δεν θα τα έλεγα και θετικά(εσωτερική τεχνολογία, βαρύ τιμόνι που θυμίζει '90s etc). Γιατι θελεις μεχρι 1.2? αν του βαλεις υγραεριο οπως λες, θα πεσει η ισχυς και θα ειναι πιο αργο απο τον επιταφιο...
spartan613 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Ntinaras είπε Γιατι θελεις μεχρι 1.2? αν του βαλεις υγραεριο οπως λες, θα πεσει η ισχυς και θα ειναι πιο αργο απο τον επιταφιο... Δεν πειράζει αυτό. Για αυτό που θέλω θα είναι υπερ αρκετό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα