Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εταιρία συνιστά στους χρήστες να κατεβάσουν την ενημέρωση το συντομότερο δυνατόν.

Η Apple κυκλοφόρησε ενημερώσεις που συνιστά σε χρήστες iPhone, iPad και Mac να κατεβάσουν το συντομότερο δυνατόν. Όχι, η κυκλοφορία δεν αφορά τα iOS 14.5 και Big Sur 11.3 που θα κυκλοφορήσουν . Αντιθέτως, έχουμε τις εκδόσεις iOS 14.4.1 και macOS 11.2.3.

Όταν ο χρήστης κατεβάσει την ενημέρωση, η σύντομη εξήγηση που έχει δώσει η Apple αναφέρεται μόνο στο γεγονός ότι είναι «σημαντική». Ωστόσο, οι σελίδες υποστήριξης που εντοπίστηκαν από την ιστοσελίδα 9to5Mac παρέχουν περισσότερες πληροφορίες. Και οι δύο ενημερώσεις διορθώνουν ένα πρόβλημα αλλοίωσης της μνήμης στο WebKit, browser engine που χρησιμοποιεί ο Safari της Apple. Η ευπάθεια, η οποία ανακαλύφθηκε από ερευνητές ασφαλείας της Google και της Microsoft, μπορούσε να επιτρέψει σε κακόβουλους χρήστες να εκτελέσουν κώδικα στις συσκευές της Apple χρησιμοποιώντας ειδικά τροποποιημένο περιεχόμενο από το διαδίκτυο.

Όσον αφορά το iOS, ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει χειροκίνητα την ενημέρωση σε iPhone και iPad, μέσα από τις «Ρυθμίσεις», έπειτα πατώντας στο «Γενικά» και στη συνέχεια επιλέγοντας το «Ενημέρωση λογισμικού». Στο macOS, ο χρήστης πρέπει να ανοίξει τις «Ρυθμίσεις Συστήματος» και έπειτα να πατήσει στο «Ενημέρωση Λογισμικού».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Μια χαρά τα πάει η 14.4 γιατί να αναβαθμίσουμε? Έχει και μπαταριαρα.

Αναφορά σε κείμενο

Και οι δύο ενημερώσεις διορθώνουν ένα πρόβλημα αλλοίωσης της μνήμης στο WebKit, browser engine που χρησιμοποιεί ο Safari της Apple. Η ευπάθεια, η οποία ανακαλύφθηκε από ερευνητές ασφαλείας της Google και της Microsoft, μπορούσε να επιτρέψει σε κακόβουλους χρήστες να εκτελέσουν κώδικα στις συσκευές της Apple χρησιμοποιώντας ειδικά τροποποιημένο περιεχόμενο από το διαδίκτυο.

Το κατεβάζω στο iPad , και βλέπουμε 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Mε το καινούργιο update πάντως έχω 5G στο 12 mini

Επειδή το είχα σε dual sim μέχρι χτες ήμουν με 4G

Πάροχο; Εγω εχω vodafone, μου έχουν δώσει απεριόριστα εδω και 1 μηνα αλλα ακόμα σε 4G είμαι! 
Όταν τους πήρα τηλ, μου είπαν σταδιακά θα ενεργοποιηθούν όλες οι συμβατές συσκευές!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Πάροχο; Εγω εχω vodafone, μου έχουν δώσει απεριόριστα εδω και 1 μηνα αλλα ακόμα σε 4G είμαι! 
Όταν τους πήρα τηλ, μου είπαν σταδιακά θα ενεργοποιηθούν όλες οι συμβατές συσκευές!

COSMOTE 

Δεν ήταν θέμα παρόχου, θέμα του IOS ήταν, και υποτίθεται θα το έφτιαχναν με το 14.5, αλλά το βλέπω και με το 14.4.1 ότι διορθώθηκε 

edit: 560 mpbs σε speed test 

Εντυπωσιακά άχρηστο 😁

Επεξ/σία από AristidisZ
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Μετα τον δωρεαν μηνα, ποσο θα παει το συμβολαιο?

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Aja είπε

Άραγε το πρόβλημα το έχουν όσοι έχουν 14.4 η και όσοι έχουν 14.3,14.2 iOS 13 κτλ. 

Υποτίθεται ότι όσοι έχουν 14.3,14.2 iOS 13 κτλ., έχουν ήδη αναβαθμίσει σε 14.4.
Συνήθως οι ευπάθειες "κληρονομούνται" προς προηγούμενες/ παλαιότερες εκδόσεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Δεν νομίζω.  Στην 14.5 θα έρθει. Σε εμένα ακομα δεν δουλεύει όπως και σε 2 άλλα κινητά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, kazantzidis είπε

Δεν νομίζω.  Στην 14.5 θα έρθει. Σε εμένα ακομα δεν δουλεύει όπως και σε 2 άλλα κινητά 

E αφού σήμερα το πρωί είχα 5G, λες να κορoιδεύω ; :P

Βέβαια αυτό που σκέφτομαι είναι ότι γύρισα το προσωπικό μου νούμερο πάλι σε σύνδεση από κάρτα (εκεί έχω την e-sim) σήμερα, λες να έχει σχέση με αυτό ;

edit: είναι off η e-sim, εξού και το 5G, τώρα το συνειδητοποίησα 

Επεξ/σία από AristidisZ
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

E αφού σήμερα το πρωί είχα 5G, λες να κορoιδεύω ; :P

Βέβαια αυτό που σκέφτομαι είναι ότι γύρισα το προσωπικό μου νούμερο πάλι σε σύνδεση από κάρτα (εκεί έχω την e-sim) σήμερα, λες να έχει σχέση με αυτό ;

edit: είναι off η e-sim, εξού και το 5G, τώρα το συνειδητοποίησα 

..................

Επισκέπτης
Δημοσ.
8 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Στη 14.5 θα ενεργοποιηθεί 5G σε διπλή κάρτα. Αν έχεις μια κάρτα πάντα δούλευε το 5G. Αν έχεις 2 μόνο 4g. 

7 ώρες πριν, GeorgBou είπε

Μετα τον δωρεαν μηνα, ποσο θα παει το συμβολαιο?

Κανονικά πρέπει να είναι χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Έτσι το έχει η COSMOTE. Τώρα ποσό απατεώνες είναι η Vodafone θα το δείτε 😊

Δημοσ.
20 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Με την αναβάθμιση σου ήρθε το 5G? Εγώ το είχα από την πρώτη μέρα που βγήκε στο mini 

20 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Με την αναβάθμιση σου ήρθε το 5G? Εγώ το είχα από την πρώτη μέρα που βγήκε στο mini 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...