Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπάθησα να κατεβάσω ένα βίντεο από το ertflix με το video download helper περίμενα να κατέβει και μόλις κατέβηκε μου βγήκε ένα μύνημα κάτω δεξιά στην οθόνη του υπολογιστή αλλά δεν πρόλαβα να το διαβάσω να το δω τι έλεγε  ευτυχώς έκανα screen recorder εκείνη την στιγμή και το είδα μετά τι έλεγε και έλεγε Video Download Helper Το C:\ Users\ BIll\ dwhelper\ τα καλύτερα μας χρόνια ΕΠ31 η αλάνα -ΕΡΤflix.mp4 είναι τώρα έτοιμο Google Chrome. Μετά έψαξα σε φακέλους και  δεν το βρίσκω πουθενά τώρα τι κάνω?? Πώς το βρίσκω Αν έχει κατέβει??

Επεξ/σία από Vasilis T 92
Δημοσ.

Βασικά το VDH να ξέρεις ότι δουλεύει καλύτερα σε firefox.

Για την ερώτηση σου τώρα, αν πατήσεις στο εικονίδιο του addon δεν σου λέει που είναι αποθηκευμένο ή αν έχει επιλογή να ανοίξεις τον φάκελο που βρίσκεται η λήψη;

• Like 1
Δημοσ.

Στο γράφει στο μήνυμα. Το video βρίσκεται στο path C:\ Users\ BIll\ dwhelper\ τα καλύτερα μας χρόνια ΕΠ31 η αλάνα -ΕΡΤflix.mp4  (= C:\Χρήστες\Bill\dwhelper\ τα καλύτερα μας χρόνια ΕΠ31 η αλάνα -ΕΡΤflix.mp4).

Και όπως λέει ο micos000 το dwhelper δουλεύει πολύ καλύτερα σε firefox.

Δημοσ.

Το βρήκα ήταν στο φάκελο αυτός ο υπολογιστής > WINDOWS (C:) > Χρήστες > Bill > dwhelper

https://mega.nz/file/sdVSQb7B#44kQrHjCvFDuNXFpW6xxsljsHwseFK7rrqcK9rXACx0

https://mega.nz/file/hQc2jJDT#kKfchEB9ZzXRgMAh5WbDqeTiXrlOOJXNNEED77MIgUw

https://mega.nz/file/tU0yWLDB#6V_JqhhfrsWCOe6iWFSFQpTYDQDyWocCXQ7m7-Hn_CA

Το βίντεο κατεβασμένο από το vdh με των chrome στον ssd 

Είναι η ιδέα μου η μου φαίνεται ότι κολλάει λίγο το βίντεο στην αναπαραγωγή από των δίσκο ssd πού είναι κατεβασμένο από των vdh με των chrome ενώ στο Chrome οχι ?? Τι μπορεί να φταίει ο Google Chrome η ότι έκανα screen recorder εκείνη την στιγμή στον δίσκο ssd με το bandicam ενώ κατεβενε το βίντεο από των Google Chrome στον ssd επίσης και έγραφε εκείνη την ώρα 

ενώ κατέβαινε στον ssd δίσκο που έχει μέσα και τα Windows και τα προγράμματα η η δεν παίζει ρόλο αυτό η φταίει το ίντερνετ μου είναι αργή η σύνδεση και για αυτό κολλαει το βίντεο μπορεί να το επηρεάσει αυτό το αρχείο βίντεο την ώρα πού κατεβαίνει??? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο ήχος προτρέχει ελαφρά στο βίντεο. Κατά τ' άλλα, παίζει μια χαρά.

EDIT:

Άκυρο. Μόνο στο πρόγραμμα αναπαραγωγής των windows καθυστερεί. Στο mpc-hc παίζει κανονικά.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Ο ήχος προτρέχει ελαφρά στο βίντεο

Μόνο ο ήχος σας προτρεχει στο βίντεό εσας ελαφρα δεν σας προτρεχει λίγο  και η εικόνα??? 

https://mega.nz/file/tU0yWLDB#6V_JqhhfrsWCOe6iWFSFQpTYDQDyWocCXQ7m7-Hn_CA

Δεν εχω προσέξει κατι για ηχο εγω και στο  mpc-hc και στο πρόγραμμα αναπαραγωγής των Windows που προτρεχει ελαφρά η εικόνα κατά την αναπαραγωγή κατεβασμένου βίντεο από των VDH με των Google chrome.. Και στο κινητό Xiaomi m10t  που το έβαλα να παίξει πάλι τα ίδια μου κάνει και εκεί... Στην αναπαραγωγή καμία εξερεση σε εμένα τεσπα γτ συμβαίνει αυτό τι μπορεί να φταει ?? Το ίδιο το βίντεο έτσι όπως το είχανε ανεβάσει η κάτι άλλο ??? Πχ επειδή κατέβαινε αυτό των βίντεο στον δίσκο ssd που έχω όλα μου τα αρχεία και προγράμματα μέσα  ενώ εκείνη την ώρα έγραφα και  screen recorder με το badicam στον ssd επίσης ταυτόχρονα την ώρα του κατεβάσματος αυτού του βίντεο  λέτε να μπορεί να το επηρέασε και αυτό το βίντεο και να τα κάνει αυτά να προτρεχει ελαφρος  ??? 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε

Μόνο ο ήχος σας προτρεχει στο βίντεό εσας ελαφρα δεν σας προτρεχει λίγο  και η εικόνα??? 

Αν προτρέχει η εικόνα τότε είναι επειδή ο ήχος μένει πίσω (λογικό). Συνήθως ο αναφερόμαστε στον ήχο γιατί αυτός είναι που πρέπει να συγχρονιστεί με την εικόνα βάση τον keyframes του βίντεο. Αν στο κάνει σε όλα τα προγράμματα αναπαραγωγής πρέπει να δεις μήπως δεν αντέχει το σύστημα σου. Τι χαρακτηριστικά έχει;

Πάντως σφάλματα συγχρονισμού δεν μπορεί να συμβούν κατά το κατέβασμα. Αυτά τα σφάλματα δημιουργούνται κατά το muxing (συνένωση) του βίντεο και του ήχου ή κατά την αναπαραγωγή όταν δεν μπορεί το πρόγραμμα (λόγω αδυναμίας συστήματος) να συγχρονίσει τον ήχο με την εικόνα. Στην δεύτερη περίπτωση παρατηρούνται συνήθως και ντρόπς στην εικόνα ή παγώματα στον ήχο.

• Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, micos000 είπε

keyframes του βίντεο

Τι σημαίνει αυτό?

21 λεπτά πριν, micos000 είπε

Τι χαρακτηριστικά έχει;

Πώς θα το δω αυτό?

23 λεπτά πριν, micos000 είπε

ντρόπς στην εικόνα

Τι σημαίνει αυτό?

25 λεπτά πριν, micos000 είπε

Αυτά τα σφάλματα δημιουργούνται κατά το muxing (συνένωση) του βίντεο και του ήχου

Πότε συμβαίνει αυτό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε

Τι σημαίνει αυτό?

Τα keyframes είναι ενδιάμεσα καρέ και μια χρήση τους είναι ο συγχρονισμός του βίντεο με τον ήχο (έχουν και άλλη χρήση αλλά γκούγκλαρε το αν θέλεις περισσότερα). Όσο περισσότερα, τόσο καλύτερα αλλά και τόσο μεγαλύτερο το τελικό αρχείο. Δε σε απασχολεί εσένα αυτό όμως, καθώς δημιουργούνται κατά το encoding του βίντεο και δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκτός από το να ξανακάνεις κωδικοποίηση το βίντεο. Αυτό όμως θέλει αρκετό χρόνο και κάποιους πειραματισμούς για να πετύχεις σωστό αποτέλεσμα.

Αναφορά σε κείμενο

Πώς θα το δω αυτό?

Τι επεξεργαστή, κάρτα γραφικών (αν έχει) και πόση μνήμη.

Αναφορά σε κείμενο

Τι σημαίνει αυτό?

Όταν το βίντεο ενώ παίζει "χάνει" κάποια καρέ, σαν να "πηδάει" τον χρόνο. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν δεν μπορεί να αναπαραχθεί σωστά λόγο υφηλών απαιτήσεων του βίντεο (π.χ. τα hevc x265, 10bit είναι πολύ πιο απαιτητικά από τα avc x264, 8bit και ας είναι σε μικρότερο μέγεθος) και αδυναμίας του υπολογιστή (αδύναμος επεξεργαστής, μη ύπαρξη αξιόλογης κάρτας γραφικών για υποστήριξη επιτάχυνσης υλικού από την vga).

Αναφορά σε κείμενο

Πότε συμβαίνει αυτό?

Όταν μετατρέπετε το βίντεο και ο ήχος από το σύστημα καταγραφής και στην συνέχεια ενώνονται σε ένα αρχείο (π.χ. mp4, mkv κτλ).

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

ΟΚ, το σύστημα σου είναι εντάξει. Το ζήτησα για να σιγουρευτούμε μήπως είναι αδύναμο, αλλά είσαι μια χαρά.

Τώρα, με ποιο πρόγραμμα κάνεις αναπαραγωγή το αρχείο; Δοκίμασε με το mpc-be ή το pot player.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, micos000 είπε

Δοκίμασε με το mpc-be

Δοκίμασα και με το mpc-be και δεν άλλαξε κάτι μου έκανε πάλι τα ίδια. Δοκίμασα να κατεβάσω ένα άλλο βίντεο  από ένα άλλο Σιτέ το mega μικρότερης διάρκειας μήπως φταίει αυτό καί με άλλο πρόγραμμα μήπως φταίει ο chrome  με το mozilla και χωρίς να καταγράφω καθόλου την οθόνη μήπως το επιβαρύνει και αυτο η ο δίσκος που γράφει ταυτόχρονα ενώ κατεβάζει κάτι άλλο και ενώ έχει μέσα τα Windows και τα προγράμματα αλλά τίποτα δεν άλλαξε κάτι και  το έβαλα και αυτό  στο videoredo tvsuite 6 για να το επεξεργαστω και έτσι όπως το προχώραγα ανά ένα δευτερόλεπτο με το ποντίκι του υπολογιστή  πρόσεξα ότι  μου πηδάγε καρέ από κάτω στο toggle thumbnail view μου τα έδειχνε μαύρα  και σε κάποια φάση μου έβγαλε μύνημα ότι  δεν αποκρίνεται  το πρόγραμμα τι φταίει το VDH ;;

https://mega.nz/file/dJsTAYpK#dyoNA_kTDL_5r3VASIqkNnXcZnK4RznQnSDfIxeCzsM

General
Complete name                  : D:\Απόλαυσε ένα foot spa στο σπίτι με κινήσεις που χαλαρώνουν M.mp4
Format                         : MPEG-4
Format profile                 : Base Media
Codec ID                       : isom (isom/iso2/avc1/mp41)
File size                      : 148 MiB
Duration                       : 6 min 37 s
Overall bit rate mode          : Variable
Overall bit rate               : 3 117 kb/s

Video
ID                             : 1
Format                         : AVC
Format/Info                    : Advanced Video Codec
Format profile                 : Main@L4
Format settings, CABAC         : Yes
Format settings, RefFrames     : 4 frames
Codec ID                       : avc1
Codec ID/Info                  : Advanced Video Coding
Source duration                : 6 min 38 s
Bit rate                       : 3 000 kb/s
Width                          : 1 912 pixels
Original width                 : 1 920 pixels
Height                         : 1 088 pixels
Original height                : 1 080 pixels
Display aspect ratio           : 16:9
Frame rate mode                : Variable
Frame rate                     : 25.000 FPS
Minimum frame rate             : 6.250 FPS
Maximum frame rate             : 100.000 FPS
Color space                    : YUV
Chroma subsampling             : 4:2:0
Bit depth                      : 8 bits
Scan type                      : Progressive
Bits/(Pixel*Frame)             : 0.058
Stream size                    : 141 MiB (96%)
Source stream size             : 141 MiB (96%)
Writing library                : x264 core 155 r2917 0a84d98
Encoding settings              : cabac=1 / ref=1 / deblock=1:0:0 / analyse=0x1:0x111 / me=hex / subme=2 / psy=1 / psy_rd=1.00:0.00 / mixed_ref=0 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=0 / 8x8dct=0 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=1 / chroma_qp_offset=0 / threads=18 / lookahead_threads=6 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=0 / constrained_intra=0 / bframes=3 / b_pyramid=2 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=1 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=1 / keyint=75 / keyint_min=38 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=10 / rc=abr / mbtree=1 / bitrate=3000 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=0 / qpmax=69 / qpstep=4 / ip_ratio=1.40 / aq=1:1.00
mdhd_Duration                  : 397640

Audio
ID                             : 2
Format                         : AAC
Format/Info                    : Advanced Audio Codec
Format profile                 : LC
Codec ID                       : 40
Bit rate mode                  : Variable
Bit rate                       : 128 kb/s
Maximum bit rate               : 178 kb/s
Channel(s)                     : 2 channels
Channel positions              : Front: L R
Sampling rate                  : 48.0 kHz
Frame rate                     : 46.875 FPS (1024 SPF)
Compression mode               : Lossy
Stream size                    : 6.07 MiB (4%)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...