Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κάποια βοήθεια παρακαλώ, εάν κάποιος γνωρίζει

Πρόσφατα αγόρασα την παραπάνω τηλεόραση που ήταν σε προσφορά. Έβαλα λοιπόν ένα στικάκι 128gb usb 3.0, το οποίο είναι backwards compatible (λογικά) σε usb 2.0 που είναι και η είσοδος usb της τηλεόρασης και ΔΕΝ το έβλεπε / αναγνώρισε η τηλεόραση...

Πρίν λίγο δοκίμασα ένα 'αρχαίο' στικάκι (το πρώτο μου στικάκι που είχα αγοράσει πρίν 15-20 ...χρόνια)  Kingston usb 2.0 με συνολική χωρητικότητα μόνο 2gb και η τηλεόραση του τίτλου το αναγνώρισε κανονικότατα και έκανε και εγγραφή..! 

Δεν έχω κάποια άλλη χωρητικότητα στικάκι και ρωτώ

α) το στικάκι 128gb usb 3.0 δεν το αναγνώρισε η τηλεόραση λόγω χωρητικότητας..??!

β) πρέπει να έχω στικάκι usb 2.0 για να το αναγνωρίση η τηλεόραση?

γ) υπάρχει κάποια maximum χωρητικότητα που υποστηρίζουν οι τηλεοράσεις..?

δ) τι στικάκι πρέπει να αγοράσω ώστε να έχω τα επιθυμητά αποτελέσματα, δλδ. η τηλεόραση 1) να το αναγνωρίσει? & 2) να έχω και την μέγιστη χωρητικότητα? δλδ. να αγοράσω usb 2.0 64gb ή usb 2.0 32gb κ.ο.κ.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και την βοήθεια.

υ.γ. ναι, τώρα μάλλον καταλαβαίνω ότι έπρεπε να αγοράσω μία smart TV με υποστήριξη usb 3.0 ή υποστήριξη μεγάλης χωρητικότητας. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να συνδέσω δίσκο, μέσω του docking station , μιάς και αυτή η λύση είναι εφικτή όπως λέει ο κατασκευαστής...    

Επεξ/σία από pePDim
Δημοσ.

καταρχήν ρε φιλε γράψε με νορμαλ γράμματα. δε γράφεις πανό σε διαδήλωση.

Το πιθανότερο είναι να φταίει το format. Για δοκίμασε να το φορμάρεις σε FAT32

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Bitbit είπε

καταρχήν ρε φιλε γράψε με νορμαλ γράμματα. δε γράφεις πανό σε διαδήλωση.

Το πιθανότερο είναι να φταίει το format. Για δοκίμασε να το φορμάρεις σε FAT32

Το έχω ήδη δοκιμάσει... και exFat έχω δοκιμάσει

Δημοσ.

οπότε μάλλον το μέγεθος αν και μου κάνει εντύπωση πως τηλεοράσεις καινούργιες δεν υποστηρίζουν 128GB. Βέβαια δεν είναι και κανένα μικρό μέγεθος αλλά και πάλι...

Μήπως το manual ανφέρει μέγιστη χωρητικότητα, αλλιώς με δοκιμές θα βγάλεις άκρη. 32GB θα υποστηρίζει σίγουρα πάντως.

Εκτός να υπάρχει θέμα με το συγκεκριμένο usb.

Στείλε ένα mail στην toshiba

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Bitbit είπε

οπότε μάλλον το μέγεθος αν και μου κάνει εντύπωση πως τηλεοράσεις καινούργιες δεν υποστηρίζουν 128GB. Βέβαια δεν είναι και κανένα μικρό μέγεθος αλλά και πάλι...

Μήπως το manual ανφέρει μέγιστη χωρητικότητα, αλλιώς με δοκιμές θα βγάλεις άκρη. 32GB θα υποστηρίζει σίγουρα πάντως.

Εκτός να υπάρχει θέμα με το συγκεκριμένο usb.

Στείλε ένα mail στην toshiba

το manual ΔΕΝ αναφέρει χωρητικότητα... το 128άρι usb 3.0  δουλεύει μιά χαρά εκτός τηλεόρασης... οπότε αγοράζω και δοκιμάζω φίλε Bitbit

32GB ή 64gb σε USB 2.0 ή USB 3.0 ... ??  λέτε να φταίει η χωρητικότητα..?  Υπάρχουν στικάκια 256+ και είπα για 7-8 ευρώ επι πλέον να αγόραζα ένα 128άρι.

Ερώτηση το 128άρι  USB 2.0 θα δουλέψει..?? άραγε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η χωρητικότητα θα είναι το πρόβλημα. To 32GB θα παίξει. Είναι το στανταρ που δέχονται όλες οι συσκευές εκτός αν είναι καμια κινεζιά της κακιάς ώρας ή καμιας 10ετίας και βάλε. Στη θέση σου θα πήγαινα για ένα 64GB. Πιστεύω USB2/3 δε θα κάνει διαφορά. Δε το έχω ακούσει πουθενά δηλαδή να επηρεάζει.

Τώρα με έβαλες σε υποψία. Θα δοκιμάσω στη δική μου LG (μοντέλο 2010) αν αναγνωρίσει κάποια 64αρια που έχω (usb3). Δυστυχώς δεν έχω 128GB. Δεν της έχω βάλει ποτέ πάνω από 16GB.

Πάντως για δοκίμασε και κανένα φορματ ακόμα. Μη τυχόν και... Μου έχουν συμβεί πολλά τρελά. USB να μην αναγνωρίζεται σε καμια υποδοχή του υπολογιστή, ενώ όλα τα άλλα τα αναγνώριζε και μόλις δοκίμασα άλλον υπολογιστή έπαιξε κανονικά

Επεξ/σία από Bitbit
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τηλεόραση μου είναι μοντέλο του 2019

https://www.skroutz.gr/s/21093838/Toshiba-55U2963DG-Smart-4K-UHD-55.html#specs

βρήκα από έναν φίλο 128άρι USB 2.0 , παίρνω back up και θα το δοκιμάσω και αυτό... εάν η LG (μοντέλο 2010) έχει USB 3.0, πολύ πιθανόν να δουλέψει... περιμένω νέα σου Bitbit και θα αναφέρω και τα δικά μου αποτελέσματα, λογικά πλέον, αύριο το πρωί κάποια στιγμή...

Εάν ήξερα τι πρέπει να αγοράσω θα το έκανα παραγγελία, αλλά δεν είμαι σε φάση να αγοράζω στικάκια για δοκιμές... Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Bitbit λές "Δεν της έχω βάλει ποτέ πάνω από 16GB." Το 16άρι που έχεις ήδη δοκιμάσει είναι USB 2.0 ..??

Επεξ/σία από pePDim
Δημοσ.

o.k. κουλό: δέχτηκε το 128άρι USB 2.0 και παίζει μιά χαρά...

Στην αρχή μάλιστα είδε και όλα τα αρχεία που ήταν μέσα και άνοιξα και είδα ακόμα και κάποιες ταινίες από το στικάκι. Αυτά τα ολίγα. Φαντάζομαι ότι το πρώτο 128άρι USB 3.0, γιά κάποιο λόγο ΔΕΝ άρεσε στην συγκεκριμένη τηλεόραση.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους που παρακολούθησαν και συνέβαλαν με τις εμπειρίες & γνώσεις τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...