Athenaki Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα. Θα ήθελα να αγοράσω ένα laptop , είμαι δασκάλα και έχω ένα αρκετά παλαιό toshiba με ελάχιστες δυνατότητες, πολύ αργό....... Χρειάζομαι λόγω webex (τηλεδιάσκεψης ) με τους μαθητές μου ένα πιο γρήγορο και εξίσου αξιόπιστο. Μπορεiτε να μου προτείνετε κάποιο μοντέλο? Ή κάποιο site να ψάξω? Δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα και δεν προτιμώ τα hp, και τα acer. Αν αγοράσει κανείς από amazon υπάρχουν φόροι τελωνείου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν μας λέγατε το toshiba ποιο είναι ίσως να γλιτώναμε κάποια χρήματα, σε περίπτωση που "σηκώνει" αναβάθμιση. Μόνο για webex ακόμη και ένα λάπτοπ των 500ευρώ κάνει αρκετά καλά τη δουλειά του, ένα στα 650 θα ήταν παραπάνω από καλό και εξαντλώντας το budget σε ένα πάρα πολύ δυνατό, μα αχρείαστο για τη χρήση που θέλετε λάπτοπ. Να υποθέσω κοιτάμε μόνο για προεγκατεστημένα windows 10; Γιατί εξαιρείτε τα hp-acer, είχατε κάποια κακή εμπειρία; (δεν είναι κακές εταιρίες) Πάμε για να εξαντλησουμε το budget; Θα σας ενδιέφερε πιθανή αναβάθμιση(toshiba); (αν ναι πείτε τα στοιχεία του λάπτοπ, μοντέλο, cpu,ram,σκληρό) Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2021 από nickol-us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 24 λεπτά πριν, Athenaki είπε Αν αγοράσει κανείς από amazon υπάρχουν φόροι τελωνείου? Αν είναι από ευρωπαϊκο αμαζον δεν πληρώνεις κάτι. Αν είναι εκτός ΕΕ τότε προπληρωνεις το όποιο κόστος εκτελωνισμού από πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athenaki Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Εννοείται πως αν μου προτείνετε ένα laptop πιο οικονομικό από τα 800 ευρώ που έβαλα ως maximum τιμή θα ήμουνα εξαιρετικά ικανοποιημένη!!! Ναι, θα ήθελα με windows 10 προεγκατεστημένα... Το toshiba αγοράστηκε το 2013! Toshiba satellite C850-1GF, Celeron 1000M, 4096MB RAM 1600MHZ, 320GB, HDD (5400 RPM) SATA 39,6 CM/ 15,6' ' , MS WINDOWS 8 ( κατέβασα μόνη μου τα 10 ) 13 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Αν είναι από ευρωπαϊκο αμαζον δεν πληρώνεις κάτι. Αν είναι εκτός ΕΕ τότε προπληρωνεις το όποιο κόστος εκτελωνισμού από πριν Πολύ ωραία! Ισχύει το ίδιο για το e-bay? ως προς το τελωνείο ρωτώ. 29 λεπτά πριν, nickol-us είπε Αν μας λέγατε το toshiba ποιο είναι ίσως να γλιτώναμε κάποια χρήματα, σε περίπτωση που "σηκώνει" αναβάθμιση. Μόνο για webex ακόμη και ένα λάπτοπ των 500ευρώ κάνει αρκετά καλά τη δουλειά του, ένα στα 650 θα ήταν παραπάνω από καλό και εξαντλώντας το budget σε ένα πάρα πολύ δυνατό, μα αχρείαστο για τη χρήση που θέλετε λάπτοπ. Να υποθέσω κοιτάμε μόνο για προεγκατεστημένα windows 10; Γιατί εξαιρείτε τα hp-acer, είχατε κάποια κακή εμπειρία; (δεν είναι κακές εταιρίες) Πάμε για να εξαντλησουμε το budget; Θα σας ενδιέφερε πιθανή αναβάθμιση(toshiba); (αν ναι πείτε τα στοιχεία του λάπτοπ, μοντέλο, cpu,ram,σκληρό) Εννοείται πως αν μου προτείνετε ένα laptop πιο οικονομικό από τα 800 ευρώ που έβαλα ως maximum τιμή θα ήμουνα εξαιρετικά ικανοποιημένη!!! Ναι, θα ήθελα με windows 10 προεγκατεστημένα... Το toshiba αγοράστηκε το 2013! Toshiba satellite C850-1GF, Celeron 1000M, 4096MB RAM 1600MHZ, 320GB, HDD (5400 RPM) SATA 39,6 CM/ 15,6' ' , MS WINDOWS 8 ( κατέβασα μόνη μου τα 10 ) 27 λεπτά πριν, Athenaki είπε Εννοείται πως αν μου προτείνετε ένα laptop πιο οικονομικό από τα 800 ευρώ που έβαλα ως maximum τιμή θα ήμουνα εξαιρετικά ικανοποιημένη!!! Ναι, θα ήθελα με windows 10 προεγκατεστημένα... Το toshiba αγοράστηκε το 2013! Toshiba satellite C850-1GF, Celeron 1000M, 4096MB RAM 1600MHZ, 320GB, HDD (5400 RPM) SATA 39,6 CM/ 15,6' ' , MS WINDOWS 8 ( κατέβασα μόνη μου τα 10 ) Πολύ ωραία! Ισχύει το ίδιο για το e-bay? ως προς το τελωνείο ρωτώ. Εννοείται πως αν μου προτείνετε ένα laptop πιο οικονομικό από τα 800 ευρώ που έβαλα ως maximum τιμή θα ήμουνα εξαιρετικά ικανοποιημένη!!! Ναι, θα ήθελα με windows 10 προεγκατεστημένα... Το toshiba αγοράστηκε το 2013! Toshiba satellite C850-1GF, Celeron 1000M, 4096MB RAM 1600MHZ, 320GB, HDD (5400 RPM) SATA 39,6 CM/ 15,6' ' , MS WINDOWS 8 ( κατέβασα μόνη μου τα 10 ) CPU INTEL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 33 λεπτά πριν, Athenaki είπε Πολύ ωραία! Ισχύει το ίδιο για το e-bay? ως προς το τελωνείο ρωτώ. Πρέπει να μιλήσεις με τον πωλητή πρώτα και να ρωτήσεις σχετικές λεπτομέρειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Λοιπόν, όσον αφορά το toshiba, να γνωρίζεται οτι δεν πάει για πέταμα. Αν το αναλάβει κάποιος που ξέρει, κάποιος γνωστός σας ίσως, μπορεί να αναβαθμιστεί και να γίνει σαν καινούριο με σχετικά λίγα χρήματα. Αναφορικά ssd σκληρός δίσκος περί τα 30ευρώ μνήμη επιπλέον 4gb περί τα 20ευρώ αναβάθμιση επεξεργαστή σε i3 περί τα 30ευρώ Αυτά όμως μόνο σε περίπτωση που ασχολείται κάποιος και μπορεί να βρει τα ανταλλακτικά, αν πάει σε τεχνικό δεν γνωρίζω πόσο μπορεί να φτάσει το κόστος και αν αξίζει να γίνει η αναβάθμιση. Κάτι τέτοιο θα ήταν ιδανικό και πολύ καλό value for money https://www.amazon.com/gp/product/B087N4ZRXV/?th=1 Αν βάλετε κάποιο φτηνό προϊόν μαζί για αγορά και μειωθούν τα import fees θα το πάρετε κάτω από 600ευρώ (αν τα υπολογίζω σωστά) και κάτι αντίιστοιχο σε δυνατότητες σε αυτά τα χρήματα δύσκολα θα βρεθεί στην ελληνική αγορά. Το amazon έχει το καλό οτι προπληρώνεται τα τελωνειακά τέλη και δεν ξανασχολείστε, μικρό αρνητικό η εγγύηση η οποία είναι στον 1 χρόνο μέσω της Amazon. Επίσης ίσως βοηθήσει μια βόλτα από το παρακάτω νήμα, τα παιδιά ξεζουμίζουν όλα τα λάπτοπ, διευκρινήστε τι χρειάζεται, windows, χρήση, budget κτλ https://www.insomnia.gr/forums/topic/677778-βοήθεια-για-αγορά-φορητού-υπολογιστή-part-2/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athenaki Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση αλλά και τόσο επεξηγηματική απάντησή σας, πραγματικά με βοηθήσατε πολύ! Μακάρι να αναβαθμίζεται και όσο αντέξει ακόμη. Ευχαριστώ πολύ!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Στις 9/3/2021 στις 4:28 ΜΜ, Athenaki είπε Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση αλλά και τόσο επεξηγηματική απάντησή σας, πραγματικά με βοηθήσατε πολύ! Μακάρι να αναβαθμίζεται και όσο αντέξει ακόμη. Ευχαριστώ πολύ!!!!! Αναβαθμίζεται με ένα νέο δίσκο και 8Gb ram αλλά και πάλι ο επεξεργαστής δύσκολα αλλάζει. Εφόσον θέλετε όμως να αναβαθμίσετε προτιμήστε ένα Laptop με i5/i7 ή Ryzen 5 ή Ryzen 7,τουλάχιστον 8Gb Ram και καλή αυτονομία μπαταρίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athenaki Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Με προλάβατε!! Μόλις ετοιμαζόμουν να σας γράψω πως ένας τεχνικός σημερα που του το πήγα μου είπε ΑΥΤΟ ακριβώς! Ότι δηλ μπορώ να αλλάξω δίσκο και να προσθέσω μνήμη δυσκολα ομως αλλάζει ο επεξεργαστής!! Και πως αν αλλάξει ίσως χρειάζεται και άλλες αλλαγές το laptop, π.χ. μητρική, οπότε δεν αξίζει να μπω σε αυτό το κόστος..... Αξιζει να πάρω με αλλα τόσα χρήματα ένα νέο laptop , μου είπε. Τώρα διαβάζω ότι κι εσείς μάλλον έχετε την ίδια γνώμη. Σωστα; Οπότε - κατά τη γνώμη σας - έστω και αυτή η αναβάθμιση είναι αρκετη; Τι λετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Προτιμοτερο ειναι να διαθεσεις καποια χρηματα επιπλεον και να παρεις ενα καινουριο λαπτοπ, δεν αξιζει για μενα η οποια αναβαθμιση του, ειναι ηδη πολυ παλιο και μπορει στο μελλον να σου βγαλει και αλλο προβλημα 5 λεπτά πριν, Athenaki είπε Με προλάβατε!! Μόλις ετοιμαζόμουν να σας γράψω πως ένας τεχνικός σημερα που του το πήγα μου είπε ΑΥΤΟ ακριβώς! Ότι δηλ μπορώ να αλλάξω δίσκο και να προσθέσω μνήμη δυσκολα ομως αλλάζει ο επεξεργαστής!! Και πως αν αλλάξει ίσως χρειάζεται και άλλες αλλαγές το laptop, π.χ. μητρική, οπότε δεν αξίζει να μπω σε αυτό το κόστος..... Αξιζει να πάρω με αλλα τόσα χρήματα ένα νέο laptop , μου είπε. Τώρα διαβάζω ότι κι εσείς μάλλον έχετε την ίδια γνώμη. Σωστα; Οπότε - κατά τη γνώμη σας - έστω και αυτή η αναβάθμιση είναι αρκετη; Τι λετε; Βρες και πες μας ενα οικονομικο μπατζετ που διαθετεις, και θα σου προτεινουμε μοντελα Μεχρι ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athenaki Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, makhs5 είπε Προτιμοτερο ειναι να διαθεσεις καποια χρηματα επιπλεον και να παρεις ενα καινουριο λαπτοπ, δεν αξιζει για μενα η οποια αναβαθμιση του, ειναι ηδη πολυ παλιο και μπορει στο μελλον να σου βγαλει και αλλο προβλημα Βρες και πες μας ενα οικονομικο μπατζετ που διαθετεις, και θα σου προτεινουμε μοντελα Ευχαριστώ, ας πούμε 500€ έως 700€ maximum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Athenaki είπε Ευχαριστώ, ας πούμε 500€ έως 700€ maximum Και για τι εργασιες το θελεις; Αυτες μονο που γραφεις αρχικα η και καποιες αλλες; 5 λεπτά πριν, Athenaki είπε Ευχαριστώ, ας πούμε 500€ έως 700€ maximum Για σενα και για τις εργασιες που το θελεις, αυτο θα σε καλυψει ανετα και οικονομικα https://www.cosmodata.gr/product/352689/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athenaki Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, makhs5 είπε Και για τι εργασιες το θελεις; Αυτες μονο που γραφεις αρχικα η και καποιες αλλες; Είμαι δασκάλα όπως σας έγραψα, το χρειάζομαι ΒΑΣΙΚΑ για το webex, εξειδικευμένες γνωσεις δεν έχω περι Η/Υ οποτε και η χρήση του θα είναι πιο απλή, μουσική, σερφαρισμα, τέτοια. Θέλω τουλάχιστον 8gb ram, ,Windows 10 δισκο ssd όπως είπαν και άλλοι δάσκαλοι που έχουν και i3 η i5 καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Athenaki είπε Ευχαριστώ, ας πούμε 500€ έως 700€ maximum Για σενα και για τις εργασιες που το θελεις, αυτο θα σε καλυψει ανετα και οικονομικα https://www.cosmodata.gr/product/352689/ Οσο για τα hp που λες δεν σου αρεσουν, ειναι το ιδιο αξιοπιστα με τις αλλες εταιριες, ειδικα στις "επωνυμες' Δεν υπαρχουν καλες και κακες εταιριες Η αυτο αν θες αποκλειστικα i3 και οχι hp (που βασικα θα σε καλυψει το ιδιο και το προηγουμενο που σου προτεινα) Αλλα δες και αυτο, εξισου καλο https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/laptop/lenovo-ideapad-3-15iil05-intel-core-i3-1005g1-8gb-256gb-intel-uhd-graphics-full-hd/1567867 Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2021 από makhs5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athenaki Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, makhs5 είπε Για σενα και για τις εργασιες που το θελεις, αυτο θα σε καλυψει ανετα και οικονομικα https://www.cosmodata.gr/product/352689/ Οσο για τα hp που λες δεν σου αρεσουν, ειναι το ιδιο αξιοπιστα με τις αλλες εταιριες, ειδικα στις "επωνυμες' Δεν υπαρχουν καλες και κακες εταιριες Ωραία,, εχετε δίκιο, αλλά ας μου προτείνετε μερικά ακόμη ... Από την άλλη μεριά δεν είχα σκεφτεί καν αναβάθμιση αλλα αγορα ενος καινουριου, και με την toshiba τόσα χρόνια ήμουνα πολύ ευχαριστημενη και ήθελα κάτι ανάλογο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα