svartevarg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Anzelok είπε Νομίζω ότι από την άποψη studio η MS έχει κάνει τεράστια άλματα συγκριτικά με τους υπόλοιπους ... Τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι , αν ήταν να αγοράσω κονσόλα θα πήγαινα σε xbox ... Η MS δεν θα έχει πρόβλημα να έχει ο gamer και PS5 μαζί με το XBOX SeriesX. Και είμαι σίγουρος ότι πρακτικά θα ελέγχει τη Sony ως third-party developer. 1
thanosAIAS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, svartevarg είπε Η MS δεν θα έχει πρόβλημα να έχει ο gamer και PS5 μαζί με το XBOX SeriesX. Και είμαι σίγουρος ότι πρακτικά θα ελέγχει τη Sony ως third-party developer. Μωρέ μην την αγοράσει κιόλας στο τέλος. 2
Vassilis_24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 12 ώρες πριν, DionGR είπε Μπραβο στην MS που δεν ειναι κομπλεξικοι για αποκλειστικοτητες οπως η Sony και προωθει cross-platform & multi-platform availability και gaming. Σιγά-σιγά το κάνει και η Sony. Αν εξαιρέσεις Uncharted, Last Of Us, Spiderman, God Of War, τα περισσότερα από τα υπόλοιπα καλά αποκλειστικά τους έχουν φτάσει ή έχει ανακοινωθεί ότι θα φτάσουν και στα pc μας.
DionGR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 17 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Σιγά-σιγά το κάνει και η Sony. Αν εξαιρέσεις Uncharted, Last Of Us, Spiderman, God Of War, τα περισσότερα από τα υπόλοιπα καλά αποκλειστικά τους έχουν φτάσει ή έχει ανακοινωθεί ότι θα φτάσουν και στα pc μας. Aν εξαιρεσω αυτα που εχουν σημασια δηλαδη... 2
Radiatedsoul Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 11 ώρες πριν, KilliK είπε πολυ ωραια. ακομη ομως να δειξουν κατι απο αποκλειστικα παιχνιδια απο τα 23 στουντιο τους. Δεν νομιζω οτι εχει καποιο κερδος η MS αν παει στην λογικη των αποκλειστικων παιχνιδιων. Αντιθετως αυτο που την ενδιαφερει ειναι να κανουν ολοι συνδρομη στο xbox, ή οποιος εχει playstation να δωσει 80 ευρω να αγορασει το παιχνιδι, ας προσεχε. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Νομιζω το ειχε αναφερει ο ιδιος ο phil spencer σε συνεντευξη οτι εχουν διαφορετικο οικονομικο μοντελο, προφανως απο την σονυ, και οτι δεν εστιαζουν τοσο πολυ στο καθαρο αριθμο πωλησεων της κονσολας αλλα προφανως στο gamepass.
svartevarg Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, thanosAIAS είπε Μωρέ μην την αγοράσει κιόλας στο τέλος. Έχω προαίσθημα ότι θα ξαναπροσπαθήσει με Nintendo. Και μετά με Sony, αλλά δεν το νομίζω για να αποφύγει πρόστιμα για μονοπωλιακές πρακτικές. 1 ώρα πριν, Radiatedsoul είπε Δεν νομιζω οτι εχει καποιο κερδος η MS αν παει στην λογικη των αποκλειστικων παιχνιδιων. Αντιθετως αυτο που την ενδιαφερει ειναι να κανουν ολοι συνδρομη στο xbox, ή οποιος εχει playstation να δωσει 80 ευρω να αγορασει το παιχνιδι, ας προσεχε. Είναι πιθανό και ένα xcloud σε ps5. 2 ώρες πριν, DionGR είπε Aν εξαιρεσω αυτα που εχουν σημασια δηλαδη... Πιστεύω τα Uncharted & Last of us σε pc, & με online multiplayer θα κάνανε την Rockstar να τρέχει... Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2021 από svartevarg 1
Alexaras1991 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, DionGR είπε Aν εξαιρεσω αυτα που εχουν σημασια δηλαδη... Δεν το βρίσκω απίθανο. Τα Horizon Zero Dawn, Death Stranding, Crash και Spyro είναι από τους best selling τίτλους στο Steam. H Sony θα ήταν ηλίθια να αγνοήσει ένα χρυσοχοείο σαν το PC. Αν αγαπάνε τα λεφτά θα μοσχοπουλήσουν εκεί.
Radiatedsoul Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, svartevarg είπε Είναι πιθανό και ένα xcloud σε ps5 Το βλεπω να ερχεται και αυτο, θα ειναι η τρολια του αιωνα
WolvesInTheThroneRoom Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, koki28 είπε ακριβως οπως το λες... το τερας.. First party studio της Sony Bend - εξαγοράστηκε το 2000 Guerilla Game - εξαγοράστηκε το 2005 Insomniac - εξαγοράστηκε το 2019 Media Molecule - εξαγοράστηκε το 2010 Naughty Dog - εξαγοράστηκε το 2001 Sucker Punch - εξαγοράστηκε το 2011 London studio - Δημιουργηθηκε μετα την εξαγορά της Psygnosis το 2002 San Diego - Δημιουργηθηκε με την εξαγορά των Red Zone και 989 Sports το 2001. Με εξαιρεση 2, ΟΛΑ τα υπόλοιπα first party studio της SONY είναι εξαγορές. Αλλά η MS ειναι το τερας. Η Sony αγόραζε αβέρτα studio για μια 15ετια, εχει απιστευτες anticonsumer τακτικές οπως ¨νια νια νια πληρωσα για Spiderman και το Avengers game στην εκδοση για XBOX δεν τον εχει" αλλά το τέρας ειναι η MS. Fanboys υπαρχουν για τα παντα. Τα fanboys της Sony εχετε καταντησει τοσο γελοιοι που ξεπερνατε και τους Apple-fans 18 ώρες πριν, KilliK είπε πολυ ωραια. ακομη ομως να δειξουν κατι απο αποκλειστικα παιχνιδια απο τα 23 στουντιο τους. Uncharted 4: Development started 2011. Release date 2016 Last of Us 2: Development started 2014. Release date 2020 God of War: Development started 2014. Release date 2018 Ολα τα triple A games εχουν ενα διαστημα development απο 4-5 χρονια και πάνω. Οι MS ανακοινωσε τις πρωτες εξαγορες to 2018. Αν βαλουμε και ολες τις διαδικασίες που χρειάστηκαν για ολοκληρωση εξαγορων, αναδιοργανωσεις, νεες προσληψεις κτλ καταλαβαίνουμε οτι τα πρώτα exclusives τις MS θα βγουνε, στατιστικα, απο τις αρχες του 22 και μετα. Μου ειναι πολύ περιεργο οτι το ιδιο ακριβως πράγμα το δικαιολογουμε στην SONY αλλά η MS δεν εχει games Τώρα οσον αφορά την Bethesda. Θεωρώ οτι θα ειναι μεγιστο λαθος της MS να αφησει τα παιχνιδια cross platform. Προσωπικα θα πληρωνα να σπασω και την συμφωνια για τα 2 PS5 timed exclusives. Η Sony αποκλειεται να αφησει την MS να βαλει το Gamepass ή το XCloud στο Playstation Store. Τα 4-5 μυρια 70αρια για το επόμενο Fallout δεν ειναι τιποτα. Η MS πρεπει να τα εχει ολα excluisive. Day one στο GamePass, το οποιο ειμαι σιγουρος τον επομενο χρονο θα παει στο 20αρικο. Ολους αυτους που θα το αγοραζαν στο PS5 μπορει να τους φερει στο Xbox και στο Gamepass. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2021 από WolvesInTheThroneRoom 2
whoever81 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, BlueBlade είπε Εγώ τουλάχιστον περιμένω μεγάλα πράγματα από την MS τα ερχόμενα χρόνια. Αυτό ακούμε κάθε χρόνο 😄 Προς το παρόν PS5 ftw με καλολαδωμένη Sony exclusives μηχανή. Σε 2-3 χρόνια βλέπουμε... Όχι ότι δεν είναι καλο deal το XSX με Gamepass...Φοβερό deal είναι, ανεπανάληπτο. Προσωπικά είμαι Sonakias αλλά προφανώς θα τις ήθελα και τις 2. Φαίνεται ότι αυτή η γενιά κονσολών/PC θα πάει καλύτερα και από την προηγούμενη που σάρωσε σε γενικές γραμμές. Θα σπάσουν διάφορα ρεκόρ πωλήσεων και θα λιώσουμε σε ΑΑΑ και indies από άλλον πλανήτη. Best time to be a gamer by far Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2021 από whoever81 1
BlueBlade Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 8 λεπτά πριν, whoever81 είπε Προς το παρόν PS5 ftw. Σε 2-3 χρόνια βλέπουμε... Σωστά, σε 2-3 χρόνια που θα υπάρξει διαθεσιμότητα για να τις πάρουμε στα χέρια μας βλέπουμε 😂
whoever81 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Σωστά, σε 2-3 χρόνια που θα υπάρξει διαθεσιμότητα για να τις πάρουμε στα χέρια μας βλέπουμε 😂 Σωστό 😄 και επίσης δεν έχω τα λεφτά τώρα ούτως ή άλλως. Ε μέχρι τέλος καλοκαιριού λογικά θα υπάρχει κανονική διαθεσιμότητα. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2021 από whoever81 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα