Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Θέλω βοήθεια για μια μ@λ@κια που έκανα. 

Θα τα πάρω από την αρχή. Χτες ήθελα να κάνω μια αναβάθμιση στο παραπάνω λάπτοπ να του βάλω μια 4αρα ραμ ακόμα 

Αν δείτε βίντεο που το λύνουν θα δείτε πως είναι περίπλοκο και πρέπει να ανοιχτεί τελείως και να βγει η μητρική 

Άνοιξα το καπάκι μπροστά που είναι το πληκτρολόγιο με μια δυσκολία 

Δεν έβγαλα την μητρική τελείως απλώς ξεκουμπωσα κάτι καλώδια ώστε να την σηκώσω λίγο για να βάλω την ραμ (δεν ήθελα να βγάλω ρεύμα , καλωδιοταινία μην κάνω καμιά ζημιά )

Έκανα το upgrade μια χαρά το κλείνω και μετά όταν το άναψα να δω ότι δουλεύει κανονικά διαπίστωσα ότι δεν είχα ήχο 

Λέω οκ κάτι δεν έχω βάλει 

Τελικά είχα κάνει ζημιά στο καλώδιο των ηχείων και έβαλα μονωτική ταινία και έφτιαξε 

Σήμερα που το πήρε ο αδερφός μου για τηλεκπαίδευση δεν έπαιζε το μικρόφωνο

Το άνοιξα αλλά δεν φαίνεται κάτι να έχει βγει ή χαλάσει και δεν ξέρω αν πρέπει να βγάλω την μητρική ώστε να δω από κάτω της αν έχει κάτι 

Υπάρχει μήπως κάποιο ανταλλακτικό ή φτιάχνει ίσως ; Ή να πάρω κάνα απλό usb μικρόφωνο 

(Το μικρόφωνο χρησιμοποιείται μόνο σε τηλεκπαίδευση οπότε όταν τελειώσει όλο αυτό με την τηλεκπαίδευση θα μου είναι άχρηστο)

Προς το παρόν κάνω δουλειά με κάτι ακουστικά που έχουν κάρτα ήχου usb 

Φοβάμαι να το πάω σε τεχνικό γιατί αν χαλάσει παραπάνω θα μπλεξω και με αλλά μετά και επίσης δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να δώσω πάνω από 20€ γιατί με τόσα βρίσκω κάποιο μικρόφωνο εξωτερικό να έχω προσωρινά

Όποια βοήθεια δεκτή😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...