Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εδώ και μερικές μέρες έχω αλλάξει λαπτοπ και αντιμετωπίζω συχνές αποσυνδέσεις από το wi-fi.
Το router είναι ένα TP LINK TL-WA801ND και όπως φαίνεται δε μπορώ να μπω ούτε στο setup του.

Γράφει από κάτω ότι 192.168.0.254 είναι η διεύθυνση που μπαίνεις αλλά δυστυχώς δεν εμφανίζει αυτή τη σελίδα. Μάλλον έχει αλλάξει (το wi-fi δεν είναι δικό μου. Είμαι σε ένα σπίτι με ενοίκιο για ένα χρόνο και το είχαν ήδη εδώ).

Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα τί θα μπορούσα να κάνω;
Είμαι σε Windows 10 64bit και κάνω και τηλεκπαίδευση οπότε όπως καταλαβαίνετε πρέπει οπωσδήποτε να το φτιάξω. Δεν έχω γνώσεις όμως από δίκτυα κτλ. 

Δημοσ.

Αν πας εξερεύνηση αρχείων στον υπολογιστή -> δίκτυο -> θα σου εμφανίσει στην υποδομή δικτύου το ρούτερ

Κάνοντας διπλό κλικ πάνω θα σου ανοίξει ένας browser και θα σε πάει στη σελίδα του ρούτερ

Κάνε μια δοκιμή καθώς και να έχεις τους κωδικούς admin/pass

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε

Αν πας εξερεύνηση αρχείων στον υπολογιστή -> δίκτυο -> θα σου εμφανίσει στην υποδομή δικτύου το ρούτερ

Κάνοντας διπλό κλικ πάνω θα σου ανοίξει ένας browser και θα σε πάει στη σελίδα του ρούτερ

Κάνε μια δοκιμή καθώς και να έχεις τους κωδικούς admin/pass

είμαι σε Windows 10. To βρήκα τελικά (μάλλον)*, αλλά δεν έχω τους κωδικούς. Αυτούς θα τους έχει η σπιτονοικοκυρά φαντάζομαι.
δε μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς αυτά ε; έλεγα μήπως μπορούσα να αλλάξω καμιά ρύθμιση στα Windows.

*Μου βγάζει ένα άλλο ρούτερ, speedport entry 2i της Cosmote!

Επεξ/σία από Composer
Δημοσ.

αλλαγη στο καναλι του wifi χρειαζεται να κανεις για να μην εχεις αποσυνδεσεις , βεβαια αφου δεν μπορεις να μπεις στο ρουτερ να το αλλαξεις τοτε θα σου προτεινα να αγορασεις μια αλλη κεραια wifi για το λαπτοπ εξωτερικη και πιο ισχυρη , ή να περασεις αναβαθμιση στην υπαρχουσα . Αμα δεν φτιαξει τοτε η μοναδικη λυση ειναι ειτε να κανεις reset στο μοντεμ αλλα δεν ξερω μετα αμα θα παρει αυτοματα τα στοιχεια συνδεσης διοτι αμα δεν γινει αυτο τοτε θα μενεις χωρις ιντερνετ οποτε καλυτερα αστο , αρα μετα παιρνεις ενα powerline και το συνδεεις στο ρουτερ και στο χωρο σου ή πολυ απλα συνδεσε ενα καλωδιο ethernet στο ρουτερ που υπαρχει ηδη στο σπιτι και μπαινε με καλωδιο και οχι ασυρματα, ισως το καλυτερο απο ολα τα παραπανω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...