Θοδωρής005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Εχω ένα pc μετριο με μια κάρτα γραφικών nvidia gt 1030 παίζω παιχνίδια στα high το ets2 και war thunder όταν παίζω βλέπω εκείνη την στιγμή την χρήση της κάρτας και του επεξεργαστή και τα δυο ζορίζονται αρκετά και κυρίως η κάρτα γραφικών είναι usage συνεχεια στο 100% και δεν πεφτει και ο επεξεργαστής δεν παει πισω μεχρι 90-95 το θέμα είναι πρεπει να μειωσω τα γραφικά η δεν παθαινει κάτι η καρτα γραφικών και ο επεξεργαστής χρειάζεται να τα μειωσω;; οι θερμοκρασιες είναι καλές μέχρι 60 -65 βαθμους
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτό σημαίνει ότι το σύστημά σας δεν έχει bottleneck. Στο gaming θέλουμε να τερματίζει (%) η κάρτα και ο επεξεργαστής να είναι κάτω από 100%, σε αντίθετη περίπτωση έχουμε πρόβλημα (ανεπαρκή επεξεργαστή). Ο επεξεργαστής ποιος είναι; Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2021 από Τέρης Α. 2
Aris_ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 αν θες να ζήσει η καρτα για κάποιο καιρο ριξε λιγο τα γραφικά 85%-90% ειναι καλα για πολύωρη χρήση, τσέκαρε συχνά θερμοκρασίες ειδικά το καλοκαιρι 1
Θοδωρής005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Ο επεξεργαστής είναι Intel Pentium g-3420 Να ας πουμε παιζω call of duty 4 modern warfare που είναι παλιό παιχνιδι το παιζω με ανάλυση 1080p και έχω μέχρι 95% η κάρτα γραφικών και ο επεξεργαστής πιο κατω Και όταν λες θα αντέξει για λίγο η κάρτα δηλαδή ποσο δηλαδή και τι πρεπει να κάνω για να την διατηρήσω εγώ παιζω το πολυ 3 φορές την εβδομάδα δεν καίγομαι δηλαδη
zacharias99 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 47 minutes ago, Θοδωρής005 said: Ο επεξεργαστής είναι Intel Pentium g-3420 Να ας πουμε παιζω call of duty 4 modern warfare που είναι παλιό παιχνιδι το παιζω με ανάλυση 1080p και έχω μέχρι 95% η κάρτα γραφικών και ο επεξεργαστής πιο κατω Και όταν λες θα αντέξει για λίγο η κάρτα δηλαδή ποσο δηλαδή και τι πρεπει να κάνω για να την διατηρήσω εγώ παιζω το πολυ 3 φορές την εβδομάδα δεν καίγομαι δηλαδη Φίλε μου μη χαμηλώσεις τίποτα! Μια χαρά είναι τα νούμερά σου! Για αυτό είναι φτιαγμένες οι κάρτες γραφικών. Παίξε να την ευχαριστηθείς. 2
SabotazNic Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Θοδωρής005 είπε καμια ιδεα απο αλλον ; παρακαλω Προσπερασε το σχολιο του Αρη, και εισαι οκ. Το usage θες να ειναι >95 στην καρτα και ο επεξεργαστης οσο πιο κοντα γινεται στο 90-95 (γτ μετα ο cpu ριχνει bn στην καρτα). Εισαι οκ.
Θοδωρής005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Να χαμηλωσω τα γραφικα ελπίζω να κρατήσει κανα δυο χρόνια η κάρτα έτσι ε;
Θοδωρής005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Να χαμηλωσω τα γραφικα ελπίζω να κρατήσει κανα δυο χρόνια η κάρτα έτσι ;;;ε;
ougxar Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Καμια σχεση δεν εχει η ποιοτητα των γραφικων με τη ζωη της καρτας... 1
mtgkoz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 αφού οι θερμοκρασίες σου είναι μέχρι 65 είσαι άνετος. η θερμοκρασία μειώνει τη ζωή της κάρτας όχι η απόδοση των γραφικών. και μέχρι τους 70 (μπορεί και παραπάνω για μερικούς) παίξε και μην το σκέφτεσαι. 1
teller Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 17 ώρες πριν, mtgkoz είπε αφού οι θερμοκρασίες σου είναι μέχρι 65 είσαι άνετος. η θερμοκρασία μειώνει τη ζωή της κάρτας όχι η απόδοση των γραφικών. και μέχρι τους 70 (μπορεί και παραπάνω για μερικούς) παίξε και μην το σκέφτεσαι. Αυτό είναι γενικά μια καλή πρακτική; Να το εφαρμόζει δηλ κάποιος με κάποιο software όπως το MSI afterburner?
mtgkoz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 έτσι νομίζω. και εγώ το afterburner εχω γιατί είναι απλό και δουλεύει με όλες τις κάρτες ανεξαρτήτως κατασκευαστή.. απλά δεν πάμε τους ανεμιστήρες στο 100% για να είμαστε κάτω 65οC. δε θυμάμαι σε ποιον κατασκευαστή είχα δει ότι κάτω από 70οC δε μειωνόταν η ζωή της κάρτας. μη σου πω ότι πάνω από τους 80 έλεγε ότι άρχιζε να επηρεάζεται η διάρκειας ζωής... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα