vargas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 665;; Ε όχι δα.Μονο στο Α3 ήταν κομπλέ με τελείως στοκ Android. ,Αλλά κ πάλι μόνο για τα βασικά Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2021 από vargas
giannisag17 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Poco F1 έχει διαφημίσεις μόνο στην εφαρμογή ασφάλειας 1
tasvar Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Στις 12/3/2021 στις 4:38 ΜΜ, giannisag17 είπε Poco F1 έχει διαφημίσεις μόνο στην εφαρμογή ασφάλειας Πάνω δεξιά στο γρανάζι των ρυθμίσεων, κλείνεις το διακόπτη "Λήψη προτάσεων". 2
psyastral Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 ειμαι αναμεσα στο poco x3 και note 9 pro , ειδα καπου να λενε οτι το ακουστικο σε χαμηλη ενταση ειναι παρα πολυ δυνατο και ακουγετε στο διπλα ατομο που ειναι διπλα σου ? ισχυει κατι τετοιο ? ενας μου ειπε οτι εαν το παρεις απο ελληνικο καταστημα δεν θα εχει προβλημα , μαλλον γιατι εχει μαγαζι με κινητα .....
vargas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 29 λεπτά πριν, psyastral είπε ειμαι αναμεσα στο poco x3 και note 9 pro , ειδα καπου να λενε οτι το ακουστικο σε χαμηλη ενταση ειναι παρα πολυ δυνατο και ακουγετε στο διπλα ατομο που ειναι διπλα σου ? ισχυει κατι τετοιο ? ενας μου ειπε οτι εαν το παρεις απο ελληνικο καταστημα δεν θα εχει προβλημα , μαλλον γιατι εχει μαγαζι με κινητα ..... Μια χαρά είναι το ακουστικό . Εγώ που το έχω δεν έχω παρατηρήσει κάτι . Κάμερα πολύ καλη ως εξαιρετική την μερα κ με πολύ καλο βίντεο με εξαιρετική σταθεροποίηση. απείρως καλύτερη του rn9 pro .Την νύχτα πετάς μια gcam κ βελτιώνεται αρκετά . Μέχρις τα 200 -220 είναι μια σούπερ λύση
psyastral Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, vargas είπε Μια χαρά είναι το ακουστικό . Εγώ που το έχω δεν έχω παρατηρήσει κάτι . Κάμερα πολύ καλη ως εξαιρετική την μερα κ με πολύ καλο βίντεο με εξαιρετική σταθεροποίηση. απείρως καλύτερη του rn9 pro .Την νύχτα πετάς μια gcam κ βελτιώνεται αρκετά . Μέχρις τα 200 -220 είναι μια σούπερ λύση οποτε να προχωρησω σε αγορα του χ3 να μην σκεφτομαι το note pro 9 ? για τη μπαταρια με ενθουσιασε.... καποιο αξιοπηστο καταστημα σκροτζ?
vargas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, psyastral είπε οποτε να προχωρησω σε αγορα του χ3 να μην σκεφτομαι το note pro 9 ? για τη μπαταρια με ενθουσιασε.... καποιο αξιοπηστο καταστημα σκροτζ? Αν μένεις Αθήνα , έχω αγοράσει από το just tech it , κ ήταν το μοναδικό μαγαζί που ανοίξαμε το κινητό μαζί κ το τεσταραμε . Καλό είναι επίσης το kinito , κ το phonegallery στον Πειραιά . Για αλλά δεν γνωρίζω 1
bbbb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Στις 11/3/2021 στις 9:00 ΜΜ, GeorgBou είπε Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει. Ισως φταιει που δεν ασχολουμαι και πολυ. Ποσο κοστιζει ενα συμβολαιο με 5G? Δεν υπάρχει έξτρα χρέωση. Aν έχεις κινητό 5g και βρίσκεσαι σε σημείο με κάλυψη, πιάνεις δωρεάν. Προς το παρόν καλύτερη κάλυψη 5G έχει η cosmote. Το 4g όχι δεν θα καταργηθεί άμεσα αλλά μέσα στα επόμενα 1-2 χρόνια είναι στα σκαριά η κατάργηση του 3g. Οτι κινητο και να επιλέξεις δες οπωσδήποτε να υποστηρίζει volte δηλαδή ομιλία μέσω 4G δικτύου χωρίς να σε ρίχνει σε 3g (που όταν καταργηθεί θα σε ρίχνει σε 2g και πχ αν μιλάς και θες να δεις κάτι στο νετ εκεινη την στιγμή δε θα μπορείς λόγω 2g) και vowifi δηλαδή σε σημεία που δεν έχεις καθόλου σήμα δικτύου πχ μέσα στο σπίτι να μπορεις να μιλάς μέσω wifi δικτύου και να μην χάνεις κλήσεις Σε ότι αφορά λοιπόν αυτή την τεχνολογία η cosmote υποστηρίζει περισσότερες συσκευές από ότι η vodafone και wind η οποία wind δεν έχει καν vowifi
Fotia Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν εννοεις ,να μιλας στο κινητο και να βλεπεις ταυτοχρονα κατι στο internet απο το κινητο ,ειναι τραβηγμενο . Παλαιοτερα παντως με 2G πιαναμε και ιντερνετ ...γινοταν 2G+ ,αν και αργο ,της εποχης. Επισης το Volte αλλοι λενε ειναι υπο καταργηση επισης τωρα με το 5G ,και αλλοι σε πεταει ευκολα εκτος συνδεσης....Τι να πιστεψεις ... Στην πραξη πολλες περιοχες δεν πιανουν ακομα σημα 4G σε ολα τα δικτυα ή έχει συνεχείς μεταπτώσεις ...και στον σεισμό στην Ελασσόνα όλη η Θεσσαλία είχε θεματα με ολα τα δικτυα τοσο ομιλιας οσο ιντερνετ...Τοσο καλά.... Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2021 από Fotia 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα