Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετε, ψαχνω για συσκευη εως 200 ευρω απο καταστημα τυπου Plaisio, Germanos, Public, Kotsovolos.
Υπηρξα κατοχος του Redmi Note 4 το οποιο με αφησε υπερευχαριστημενο και υστερα του Redmi Note 7 το οποιο με απογοητευσε πληρως και δυσκολα θα ξαναεμπιστευτω Xiaomi. (προβληματικη οθονη απο τις πρωτες παρτιδες, το power button απλα εφυγε, και οι διαφημισεις... αν ειναι δυνατον)

Δεν κανω απαιτητικη χρηση, για ταινιες και βιντεο θα χρησιμοποιηθει κατα 90%, επομενως τα χαρακτηριστικα που με ενδιαφερουν ειναι τα εξης. Κυριως μια καλη οθονη με 1080p(+) αναλυση και μεγαλη διαρκεια μπαταριας. Επειτα μια τιμια καμερα, τιμιες επιδοσεις και οπωσδηποτε 3.5mm audiojack.
Αν ας πουμε για 20 ευρω πανω απο το budget παιρνω μια σαφως καλυτερη συσκευη τοτε μπορω να διαθεσω λιγα ακομα. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Επεξ/σία από Wizzie
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Moto G9 Plus 179€ στο Γερμανό. Δεν έχω εμπειρία με το συγκεκριμένο κινητό, αλλά θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά.

Επεξ/σία από intruder99
  • Like 1
Δημοσ.

Poco x3 νομίζω σε αυτή την κατηγορία δεν υπάρχει αντίπαλος 

Στο σκρουτζ - μπεστ πραισ παίζει στα 200 ευρώ και στα άλλα 250

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alan boy είπε

Poco x3 νομίζω σε αυτή την κατηγορία δεν υπάρχει αντίπαλος 

Στο σκρουτζ - μπεστ πραισ παίζει στα 200 ευρώ και στα άλλα 250

το redmi note 7 μου εχει διαφημισεις και δυο μεγαλα προβληματα που αναγραφονται στο αρχικο ποστ, απ'οτι διαβασα και το poco εχει διαφημισεις... ευχαριστω δε θα παρω

• Confused 1
Δημοσ.

Γνώμη μου Μη βιάζεσαι να απορρίψεις το poco

Το έχει μια συνάδελφος μου 1 μήνα τώρα και θα τη ρωτήσω αύριο αν της βγάζει διαφήμισεις. Το έχει πάρει από σκρουτζ. 

Άλλη συσκευή που θα ήθελα να δω  και έχει πολύ καλές κριτικές κ αμολεντ είναι το realme 7 pro στα 250 ευρώ και αυτό 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Wizzie είπε

το redmi note 7 μου εχει διαφημισεις και δυο μεγαλα προβληματα που αναγραφονται στο αρχικο ποστ, απ'οτι διαβασα και το poco εχει διαφημισεις... ευχαριστω δε θα παρω

Δεν ισχύει δεν έχει καμία διαφήμιση. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Εχω καταληξει στα Realme 7 (4/64) και Samsung A31 (4/64), και τα δυο 199.99 στον Γερμανο.
Εχουν ιδια διαρκεια μπαταριας, με το Realme να ειναι αισθητα πιο γρηγορο συν τα 30W fast charging, και με το Samsung να εχει Super AMOLED οθονη και καλυτερη καμερα με μονο 15W fast charging (και μαυρο χρωμα, αμαν βρε Realme).
Η οθονη και η καμερα με ενδιαφερουν πολυ περισσοτερο απο την ταχυτητα, αλλα απο την αλλη δεν θα ηθελα να παρω κατι που θα σερνεται σε 2 χρονια καθως δεν αλλαζω συχνα τηλεφωνο.
Καποια γνωμη για τα παραπανω;

Δημοσ.

Παρε το samsung αφου εχει καλυτερη καμερα και οθονη οπως λες...μη σε νοιαζει για την ταχυτητα,σε δυο το πολυ χρονια θα εχεις αλλαξει συσκευη λογω 5G

Δημοσ.
Στις 9/3/2021 στις 4:32 ΜΜ, Wizzie είπε

Κατοχος poco x3 απο τον Οκτωβριο δεν εχω δει καμία διαφήμιση. Δεν υπαρχει το κινητο, αψογο σε ολα του. Το μονο αρνητικο για μενα οτι ειναι λιγο μεγαλο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, dukas77 είπε

Παρε το samsung αφου εχει καλυτερη καμερα και οθονη οπως λες...μη σε νοιαζει για την ταχυτητα,σε δυο το πολυ χρονια θα εχεις αλλαξει συσκευη λογω 5G

Γιατι θα καταργηθει το 4g;

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Γιατι θα καταργηθει το 4g;

Σε 10 χρόνια μπορεί, προς το παρόν το 5g  είναι εντελώς άχρηστο.

• Like 5
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chios είπε

Σε 10 χρόνια μπορεί, προς το παρόν το 5g  είναι εντελώς άχρηστο.

Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει. Ισως φταιει που δεν ασχολουμαι και πολυ.

Ποσο κοστιζει ενα συμβολαιο με 5G?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...