Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πρόκειται να μετακινηθώ σε διαφορετική πόλη για επίσκεψη σε γιατρό. Το ραντεβού μου είναι για την επόμενη Τρίτη 16/3 και έχω ζητήσει από το γιατρό ιατρική βεβαίωση. Γνωρίζει κάποιος αν δικαιολογείται να γίνει η μετακίνησή μου από το Σάββατο/την Κυριακή ή πρέπει να γίνει αποκλειστικά την ίδια μέρα/βαριά βαριά την προηγούμενη;

Δημοσ.

Αυτό το σημείο δεν διευκρινίζεται πουθενά απόσο ξέρω.

Οπότε είναι στην διακριτική ευχέρεια του οργάνου αν θα "πειστεί" για το αν είναι δικαιολογημένο αυτό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι στην κρίση του οργάνου αν θα πειστεί και στα επιχειρήματα που εσύ θα παρουσιάσεις  (εγώ πάντως δεν θα το δεχόμουν)

Πες στο γιατρό να σου γράψει "οδοιπορικά" .  YOLO.

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, clutcher είπε

Καλησπέρα, πρόκειται να μετακινηθώ σε διαφορετική πόλη για επίσκεψη σε γιατρό. Το ραντεβού μου είναι για την επόμενη Τρίτη 16/3 και έχω ζητήσει από το γιατρό ιατρική βεβαίωση. Γνωρίζει κάποιος αν δικαιολογείται να γίνει η μετακίνησή μου από το Σάββατο/την Κυριακή ή πρέπει να γίνει αποκλειστικά την ίδια μέρα/βαριά βαριά την προηγούμενη;

Αλήθεια, με τι μέσο θα γίνει το ταξίδι, για τι απόσταση μιλάμε? Πχ για κάποια πόλη που είναι 20 χλμ μακριά και θα πας με ΙΧ, ή κάποια που απέχει 800+ χλμ και θα χρησιμοποιήσεις λεωφορείο και καράβι?

Στην πρώτη περίπτωση καλυμμένος θα είσαι μόνο αν ξεκινήσεις 1 - 1,5 ώρα πριν.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, clutcher είπε

Είναι Λάρισα - Αθήνα, μάλλον με τρένο

Ε σε αυτή τη περίπτωση δύσκολα δικαιολογείται να ταξιδέψεις από την προηγούμενη, εκτός και αν το ραντεβού είναι πολύ νωρίς οπότε αναγκαστικά θα πας με το απογευματινό της Δευτέρας.

Αν μετακινηθείς Σαββάτο ή Κυριακή, σε περίπτωση ελέγχου το 300άρι είναι σίγουρο.

Δημοσ.

Επειδή πολλοί κλείνουν ραντεβού σε γιατρό για να ταξιδέψουν και μετά ακυρώνουν το ραντεβού για να μην πληρώσουν κίολας (το γνωρίζω από πρώτο χέρι), δε γνωρίζω τι κάνει γενικά η αστυνομία σε έλεγχο. Πιστεύω ότι δε θα ασχοληθεί καν.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ather είπε

Επειδή πολλοί κλείνουν ραντεβού σε γιατρό για να ταξιδέψουν και μετά ακυρώνουν το ραντεβού για να μην πληρώσουν κίολας (το γνωρίζω από πρώτο χέρι), δε γνωρίζω τι κάνει γενικά η αστυνομία σε έλεγχο. Πιστεύω ότι δε θα ασχοληθεί καν.

Ναι και γιατρούς που εχω ρωτήσει μου λενε πως γραφουν χαρτια αβερτα. Και οταν του λεω γιατι τα γραφει και ψευτικα μου λεει ολοι γραφουν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ather είπε

Φιλος μου δεν εχει σταματησει ουτε μερα απο τον Νοεμβριο να πηγαινει απο Καρδιτσα προς Αθηνα,Βολο και Λαρισα.Κλεινει ραντεβου και το ακυρωνει μολις φτασει Αθηνα.Το ιδιο και με τις αλλες πολεις.Το εχει κανει τουλαχιστον 15 φορες,παντα με αμαξι και απ οτι μου λεει εχει περιπολικα στα διοδια αλλα δεν ασχολουνται.Η αληθεια ειναι οτι δεν τον εχουν σταματησει ποτε μεχρι τωρα οποτε το ποσο θα πιασει η δικαιολογια του δεν ξερω.Μετα απο τοσες φορες μου λεει,και να με γραψουν αυριο 300€ χαλαλι,τοσες φορες γλιτωσα.Για γκομενοδουλειες παει,να πεις οτι πηγαινε για δουλεια παει στο διαολο.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Φιλος μου δεν εχει σταματησει ουτε μερα απο τον Νοεμβριο να πηγαινει απο Καρδιτσα προς Αθηνα,Βολο και Λαρισα.Κλεινει ραντεβου και το ακυρωνει μολις φτασει Αθηνα.Το ιδιο και με τις αλλες πολεις.Το εχει κανει τουλαχιστον 15 φορες,παντα με αμαξι και απ οτι μου λεει εχει περιπολικα στα διοδια αλλα δεν ασχολουνται.Η αληθεια ειναι οτι δεν τον εχουν σταματησει ποτε μεχρι τωρα οποτε το ποσο θα πιασει η δικαιολογια του δεν ξερω.Μετα απο τοσες φορες μου λεει,και να με γραψουν αυριο 300€ χαλαλι,τοσες φορες γλιτωσα.Για γκομενοδουλειες παει,να πεις οτι πηγαινε για δουλεια παει στο διαολο.

Η κατάρα του να είσαι Ελληνάρας | Andro

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

γιατί ρε φίλε η γκομενοδουλειά δεν είναι σοβαρή δουλειά; Κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση του χωρίς δεύτερη σκέψη.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bitbit είπε

γιατί ρε φίλε η γκομενοδουλειά δεν είναι σοβαρή δουλειά; Κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση του χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αλιμονο,και εγω το Σαββατο αλλαξα νομο για τον ιδιο λογο.Εχω βεβαια χαρτι με το οποιο μπορω να κινουμαι σε ολη την περιφερια Θεσσαλιας αλλα για δουλεια φυσικα.12:30 το βραδυ που πηγα δεν ηταν για δουλεια,χαχαχα.Βρηκα δυο μπλοκα αλλα καθοντουσαν μεσα στο αμαξι.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, clutcher είπε

Φίλε εξαρτάται και σε ποιόν θα πέσεις για να σε ελέγξει. Εγώ είχα πάει με χαρτί από γιατρό σε διαφορετική πόλη (περίπου 200χλμ μακριά). Και στον γυρισμό την ίδια μέρα με σταμάτησε η αστυνομία για έλεγχο. Μιλάμε ο αστυνομικός κοιτούσε το χαρτί κανα 10λεπτο σχεδόν. Ήμουν έτοιμος να του πω να πάρει τηλ τον γιατρό να το τσεκάρει. Οπότε καλύτερα την ίδια μέρα αν γίνεται, για να είσαι πιο safe.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...