Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σάς..αυτό το mini pc κάνει για Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, να λειτουργεί ταυτόχρονα πχ Skype, whiteboard, Acrobat Reader με άνεση..

IMG_20210308_150009.jpg.f1a4048b3285aa51b5614430bf1c31dd.jpgIMG_20210308_145647.jpg.1507e510b1af1dc49605a5f21812acad.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

320 έχει φίλε μου.. οπότε κάνει?θα ήθελα και άλλα παιδιά αν γνωρίζουν και έχουν εμπειρία από mini pc..

Επεξ/σία από VIRUSD
Δημοσ.

Bασει τεχνικων χαρακτηριστικων βεβαιως κανει αλλα εγω δεν θα εδινα ποτε 320 ευρω για τετοιο πραγματακι.

Ειμαι αλλης λογικης,τοσο συμπιεσμενα εκει μεσα ολα εαν σκασει κατι ξεχασε το βγαινει αχρηστο μετα.

Ειναι αναγκαιο τοσο μικρο μεγεθος;

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, VIRUSD είπε

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, να λειτουργεί ταυτόχρονα πχ Skype, whiteboard, Acrobat Reader με άνεση..

τα κάνει με ΑΝΕΣΗ , ποιο πολύ ρώτησα μοντέλο για να δω πόσο στρυμωγμένα είναι (thermals)

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, VIRUSD είπε

320 έχει φίλε μου.. οπότε κάνει?θα ήθελα και άλλα παιδιά αν γνωρίζουν και έχουν εμπειρία από mini pc..

H τιμη ειναι με μνημες και μεταφορικα;

Επεξ/σία από JDROGAS
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι η τιμή είναι με όλα εκτός οθόνη και πληκτρολόγιο.. επειδή δεν είναι για μένα  θα ανεβάσω link με το μοντέλο που είναι όταν μου το στείλει..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, VIRUSD είπε

Ναι η τιμή είναι με όλα εκτός οθόνη και πληκτρολόγιο.. επειδή δεν είναι για μένα  θα ανεβάσω link με το μοντέλο που είναι όταν μου το στείλει..

Ναι καταλαβα ποιο ειναι.....

Η τιμη καλη ειναι αλλα εγω με τοσα θα εφτιαχνα mini-pc η κανονικο (η διαφορα ειναι στο περιβλημα)

Δημοσ.

παρε με τον 10αρι cpu δεν θα εχεις θέματα θα σου συνιστούσα ενα καλύτερο τροφοδοτικο/μετασχηματιστή ανοιχτού τυπου απο αυτο που εχει μαμά 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Aris_ είπε

παρε με τον 10αρι cpu δεν θα εχεις θέματα θα σου συνιστούσα ενα καλύτερο τροφοδοτικο/μετασχηματιστή ανοιχτού τυπου απο αυτο που εχει μαμά

Με τον συγκεκριμένο που έβαλα κάνει δουλειά χωρίς πρόβλημα..

Επεξ/σία από VIRUSD
Δημοσ.

ενταξει είναι ο αλλος 10αρις εχει πολυ μικρότερο θερμικο αποτύπωμα (στα χαρτια), το καλοκαιρι με ρέγουλα 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aris_ είπε

ενταξει είναι ο αλλος 10αρις εχει πολυ μικρότερο θερμικο αποτύπωμα (στα χαρτια), το καλοκαιρι με ρέγουλα 

Ο 10αρις ποιός είναι φίλε μου..δεν γνωρίζω από αυτά..απ' ότι κατάλαβα μια χαρά είναι και αυτός απλώς ο 10αρις έχει ποιο καλές θερμοκρασίες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...