ntabas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα,ήθελα να ρωτήσω αν είχε κάποιος από εσάς ποτέ τρεχαματα με την εταιρεία Dallbogg .Είχα τροχαίο 5/18 και πριν ένα μήνα βγήκε δικαστική απόφαση για μερική αποζημίωση ...με ενημέρωσε δικηγόρος μου ότι δώθηκε το οκ από την δικηγόρο τους να πληρώσουν .Ο δικηγόρος μου μίλησε εδώ με την εταιρεία και του είπαν ότι η απόφαση θα έρθει από τα κεντρικά στην Βουλγαρία ...οπότε καλά κρασιά .
alexiko Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Έχεις μπλέξει φίλε. Μόνο πίεζε μέσω του δικηγόρου σου. Είναι ρημάδια οι άνθρωποι τι να λέμε. Εγώ νόμιζα πως είχαν κλείσει...
ntabas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Ήταν να κλείσει πριν 2 χρόνια και τλκ δεν έκλεισε ,το κακο είναι ότι και τα δικαστήρια είναι κλειστά ώστε να μπορούν να γίνουν και ενέργειες
Greektrooper Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα. Τον Ιούλιο που μας πέρασε με τράκαρε ένας με ασφάλιση Dallbogg. Στο συνεργείο που ήταν το αμάξι πήγε άμεσα πραγματογνώμονας όπου έκανε την καταγραφή και τράβηξε φωτογραφίες. Έδωσε μεν έγκριση για επισκευή αλλά το πρόβλημα ήταν άλλο. Αποδείχθηκε ότι το όχημα που με τράκαρε (βανακι με ρυμουλκούμενη βάρκα) δεν είχε επασφάλιστρο ρυμούλκησης οπότε ετίθετο θέμα αποζημίωσης. Περίμενα δηλαδή την νομική τους υπηρεσία να αποφανθεί αν θα με αποζημιώσει ή αν θα πρέπει να στραφώ εγώ με την κάλυψη της νομικής μου υπηρεσίας εναντίον αυτού που με τράκαρε. Τελικά τον Νοέμβριο(!) μου έδωσαν έγκριση αποζημίωσης και θα στραφούν αυτοί ενάντια στον πελάτη τους. Τα χρήματα μπήκαν τέλη Γενάρη γιατί μετά από την έγκριση της εδώ νομικής υπηρεσίας, έπρεπε να σταλούν και στην Βουλγαρία για το τελικό Οκ. Να σημειωθεί ότι το ποσό της ζημιάς ήταν 2300€ τα οποία τα έδωσα εγώ από την τσέπη μου άμεσα γιατί το αυτοκίνητο το χρειαζόμουν. Με την εταιρεία και τον εκπρόσωπο της που αντιπροσωπεύει την Dallbogg στην Ελλάδα παραδόξως είχα άψογη συνεργασία και συνεννόηση. Ότι χρειάστηκα είχα άμεση ενημέρωση και μπορώ να πω ότι με βάση τις εκτιμήσεις του ασφαλιστή μου και του συνεργείου επισκευής του αυτοκινήτου, αποζημιώθηκα αρκετά γρήγορα (!!!) και σε αυτό έπαιξε ρόλο η συνεννόηση και η κατανόηση από τον υπεύθυνο που είχε αναλάβει την υπόθεση μου. Αυτό που μου είχαν πει εμένα ήταν πως από την στιγμή της έγκρισης να υπολογίζω 3-4 μήνες ώστε να αποζημιωθώ. Μου ήρθαν στους δυόμιση. Θέλει υπομονή δυστυχώς (δεν ξέρω βέβαια για τι ποσό έχεις μπλέξει) και οργάνωση από μέρους σου όσον αφορά αντίγραφα τιμολογίων, φωτοτυπίες άδειας, υπεύθυνες δηλώσεις κλπ. Να έχεις άμεση πρόσβαση σε scanner και mail ούτως ώστε ότι σου ζητηθεί να το στείλεις εσύ ή ο δικηγόρος σου άμεσα. Υπομονή και καλή τύχη σου εύχομαι. 1
alexiko Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Λογικοί χρόνοι πάντως δεν είναι. Αν για κάθε τρακάρισμα θέλαμε 3-4 μήνες για διεκπεραίωση, ζήσε Μάη μου.
Greektrooper Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Μα φυσικά και δεν είναι, εννοείται αυτό. Γενικά με τις εταιρείες που είναι εκτός φιλικού διακανονισμού χρειάζεται αρκετή υπομονή. Και ενώ όλοι απευχόμαστε να μπλέξουμε σαν παθόντες με μια τέτοια εταιρεία, όλο και περισσότερος κόσμος ψάχνει φθηνά ασφάλιστρα με τιμές πάτωμα και στρέφεται σε αυτές. Τρανό παράδειγμα η αποστροφή ασφαλισμένων από εταιρεία με κωδικούς έκπτωσης Praktiker, που αφού μάζεψε το χρήμα από τσούρμο πελατών, ξαφνικά αποφάσισε να μπει στον φιλικό. Φυσικά προκειμένου να τηρήσει τα προδιαγραφές που απαιτούνται, έπρεπε να αυξήσει τις τιμές, με αποτέλεσμα να κακοφανεί αυτό σε πολλούς οι οποίοι ψάχνουν για την επόμενη low budget ΕΠΥ (Ελεύθερη Παροχή Υπηρεσιών) εταιρεία μη σκεπτόμενοι τι θα τραβήξουν αν την χρειαστούν πραγματικά και όχι απλώς σαν οδική επειδή έμεινε τ'αμαξι. (Καλά, για το τι θα τραβήξει ο εκάστοτε Greektrooper ή ο εκάστοτε ntabas αν τον τρακαρουν, ούτε καν περνάει από το μυαλό!)
ntabas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 19 ώρες πριν, Greektrooper είπε Καλησπέρα. Τον Ιούλιο που μας πέρασε με τράκαρε ένας με ασφάλιση Dallbogg. Στο συνεργείο που ήταν το αμάξι πήγε άμεσα πραγματογνώμονας όπου έκανε την καταγραφή και τράβηξε φωτογραφίες. Έδωσε μεν έγκριση για επισκευή αλλά το πρόβλημα ήταν άλλο. Αποδείχθηκε ότι το όχημα που με τράκαρε (βανακι με ρυμουλκούμενη βάρκα) δεν είχε επασφάλιστρο ρυμούλκησης οπότε ετίθετο θέμα αποζημίωσης. Περίμενα δηλαδή την νομική τους υπηρεσία να αποφανθεί αν θα με αποζημιώσει ή αν θα πρέπει να στραφώ εγώ με την κάλυψη της νομικής μου υπηρεσίας εναντίον αυτού που με τράκαρε. Τελικά τον Νοέμβριο(!) μου έδωσαν έγκριση αποζημίωσης και θα στραφούν αυτοί ενάντια στον πελάτη τους. Τα χρήματα μπήκαν τέλη Γενάρη γιατί μετά από την έγκριση της εδώ νομικής υπηρεσίας, έπρεπε να σταλούν και στην Βουλγαρία για το τελικό Οκ. Να σημειωθεί ότι το ποσό της ζημιάς ήταν 2300€ τα οποία τα έδωσα εγώ από την τσέπη μου άμεσα γιατί το αυτοκίνητο το χρειαζόμουν. Με την εταιρεία και τον εκπρόσωπο της που αντιπροσωπεύει την Dallbogg στην Ελλάδα παραδόξως είχα άψογη συνεργασία και συνεννόηση. Ότι χρειάστηκα είχα άμεση ενημέρωση και μπορώ να πω ότι με βάση τις εκτιμήσεις του ασφαλιστή μου και του συνεργείου επισκευής του αυτοκινήτου, αποζημιώθηκα αρκετά γρήγορα (!!!) και σε αυτό έπαιξε ρόλο η συνεννόηση και η κατανόηση από τον υπεύθυνο που είχε αναλάβει την υπόθεση μου. Αυτό που μου είχαν πει εμένα ήταν πως από την στιγμή της έγκρισης να υπολογίζω 3-4 μήνες ώστε να αποζημιωθώ. Μου ήρθαν στους δυόμιση. Θέλει υπομονή δυστυχώς (δεν ξέρω βέβαια για τι ποσό έχεις μπλέξει) και οργάνωση από μέρους σου όσον αφορά αντίγραφα τιμολογίων, φωτοτυπίες άδειας, υπεύθυνες δηλώσεις κλπ. Να έχεις άμεση πρόσβαση σε scanner και mail ούτως ώστε ότι σου ζητηθεί να το στείλεις εσύ ή ο δικηγόρος σου άμεσα. Υπομονή και καλή τύχη σου εύχομαι. Εμένα βγήκε η δικαστική απόφαση για 12.000 ευρώ ,η δικηγόρος τους είπε οκ δλδ στο να πληρώσουν ,απλά όπως είπες και εσύ περιμένουν το οκ από Βουλγαρία .Η δικαστική απόφαση βγήκε πριν ένα μήνα περίπου
kostas121231d65416a4d86a1d Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Απο που και ως που καθε ενας απο εμας πρεπει να εχει στην ακρη τοσα χρηματα ωστε να καλυψη την ζημια του οχηματος του;; Και πες οκ τα εχουμε γιατι ολοι ειμαστε πλουσιοι, οι ασφαλιστικες οι που***** γιατι υπαρχουν;;;; Ακομα περιμενω αποζημιωση απο το Πασχα του 2020... πραγματικα δεν ξερω τι να τους κανω για αντιποινα αλλα εχω αρκετες ιδεες ^^ επειδη αλλα φραγκα για δικηγορους γιοκ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Για ολα αυτα δεν φτανει να εχουμε εμεις αξιοπιστη ασφαλιστικη αλλα και ο υπαιτιος Αν δεν εχει ασφαλιστικη με φιλικο διακανονισμα αστα να πανε...Ο φιλικος διακανονισμος θα επρεπε να ειναι υποχρεωτικος απο τον νομο. 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα