citrous Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα σε όλους χρειάζομαι τα φώτα σας σχετικά με ένα θέμα που αντιμετωπίζω με cosmote unlimited data Sim Όπως αναφέρω έχω δεύτερη κάρτα απο την cosmote πάνω σε 4g router της tp-link και δεν μπορώ να ανοίξω 3 πόρτες που θέλω για το καταγραφικό..Από την cosmote μου λένε ότι δεν γίνεται να τις ανοίξω ούτε να μου τις ανοίξουν αυτοί Υπάρχει οποιοδήποτε λύση ?? Γιατί το πακέτο παίζει στα + 25 ευρώ πάνω σε συμβολαίο cosmote και χτυπάει 100 (96 σε εμένα με 2/3 σημα) ίσως και περισσότερα χωρίς όριο όγκου και είναι μονόδρομος όπου δεν υπαρχει vdsl.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis23 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Τι καταγραφικο εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δε ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά μέσω 4G δε δίνει public IPv4.., μήπως για αυτό δε το βλέπεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επιλεγμένo σχόλιο user2163 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Επιλεγμένo σχόλιο Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δίνει public ip σε προγράμματα συμβολαίου mobile internet αλλά πρέπει να το ζητήσεις, αλλιώς by default είσαι πίσω από cgnat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από user2163,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα