Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας ήδη ηλεκτρικό ποδήλατο της cube επίσης γερμανικά με μοτέρ και μπαταρία της Bosch πραγματικά δεν αξίζει κανείς να δώσει πάνω από 5000€ για ηλεκτρικό ποδήλατο το μόνο που προσφέρουν είναι υποβοήθηση έως 400% τώρα είτε είναι Porsche είτε είναι cube είτε Cannondale είτε ideal οι ευρωπαϊκές προδιαγραφές τους είναι ακριβώς ίδιες υποβοήθηση χωρίς χειρογκαζο μέχρι τα 25χλμ/ώρα ακόμα και με Κιτ που αφαιρείται ο κόφτης μετά τα 45χλμ/ώρα το όχημα γίνεται πολύ δύσκολο στην οδήγηση έως επικίνδυνο επίσης τα περιφερειακά τους είναι από στάνταρ συγκεκριμένες μάρκες (Shimano,magura,sram κλπ κλπ) τώρα να πληρώσει κάποιος το Porsche design διπλή και τριπλή τιμή δεν αξίζει όπως δεν άξιζε και στα κινητά, παπούτσια κλπ κλπ αν θες Porsche τραβά πάρε αμάξι που έχει και το όνομα και την χάρη...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tsarouc είπε

Σίγουρα υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές και σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα και ακριβότερα από αυτό. Αλλά πιστεύω ότι δεν είναι ακριβώς έτσι. Οκ... το 10κ είναι υπερβολή εννοείται... τα 2-3 χιλιάρικα το κόβω να πηγαίνουν στο αυτοκόλλητο. Αλλά τα υπόλοιπα δεν νομίζω για παράδειγμα ας πούμε και δεν είμαι και γνώστης να πω ότι η σιμάνο λογικά δεν θα βγάζει ένα μόνο μοντέλο... το ίδιο και με τις αναρτήσεις κλπ... πέραν αυτού πάλι δίκιο έχεις ότι όλα κατασκευάζονται Κίνα.. αλλά δεν είναι όλα τα ίδια σε θέμα ποιότητας υλικών καθώς και σχεδιασμού. 

Εγώ λέω 5-6 χιλιάρικα ότι τα αξίζει. Από εκεί και πέρα ΝΑΙ πληρώνεις σχεδιασμό και όνομα.

Και συμπληρώνω ότι με μια γρήγορη ματιά στο σκρουτζ (όπως είπα είμαι άσχετος με το αντικείμενο) οι τιμές σε σκοτ που είδα είναι κοντά στο δεκαχίλιαρο... Αν μου έλεγες εμένα στον άσχετο να διαλέξω αν είχα να ξοδέψω 10κ σε ποδήλατο θα διάλεγα πόρσε... έστω για το όνομα

;)

Στον τομέα του ποδηλάτου υπάρχουν πιο βαριά  ονόματα από αυτό της Porsche που είναι το πιο βαρύ στον τομέα του αυτοκινήτου .

Παρολα αυτά δηλώνεις μη γνωστής όποτε είσαι και η εν δυνάμη κατηγορία αγοραστή (αν σκόπευες να δώσεις τέτοιο ποσο για ποδήλατο ) που στοχεύει η Porsche.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, panoskatos είπε

Κανένα ποδήλατο στον κόσμο δεν αξίζει 10.000€  όμως η αλήθεια είναι οτι κάπου πρέπει να ξοδέψουν τα λεφτά τους αυτοι που τα έχουν .  

Θεωρω πως αν ειναι εργαλειο για εσενα (πχ εισαι αθλητης) θα τα εδινες. Αλλα αυτο δεν νομιζω να ειναι το target group της Porsche.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Σε κάνει να νιώθεις καλύτερα τα όσα έγραψες προσπαθώντας να πείσεις τον εαυτό σου πως δεν πειράζει που ποτέ δεν θα αποκτήσεις τέτοιο εργαλείο;

6 ώρες πριν, panoskatos είπε

Δεν έχω απολύτως καμία επιθυμία να αποκτήσω ενα τέτοιο ποδήλατο , ουτε νιώθω κομπλεξ κτλ για να πω ψέματα. Εχω δόξα τον θεο αυτοκίνητο , μοτοσυκλέτα αλλά και ποδήλατο με shimano ταχύτητες παρακαλώ ! ( χαχαχα) αλλά  βάση της φυσικής μου κατάστασης και της χρήσης που κάνω θα μου ηταν πραγματικά άχρηστο να δώσω τόσα χρήματα για ενα τέτοιο ποδήλατο , ο μόνος λόγος να το αγοράσω θα ηταν για το πουλμουρ !

Εχω όμως επιθυμία για μια μοτοσυκλέτα Triumph που κοστίζει 22.000 € και το λέω δημόσια οτι ετσι οπως είναι είναι τα οικονομικά μου αυτον τον καιρό δεν βλέπω να την αγοράζω ποτέ ! Όπως βλέπεις δεν είμαι κομπλεξικός και λεω δημόσια τι μπορώ να πάρω και τι οχι χωρίς να χρειάζεται να πείσω ούτε τον εαυτό μου ούτε τον κάθε εξυπνήδη σαν κ εσένα που σχολίασες κάτι οφθαλμοφανές που έγραψα . Κανένα ποδήλατο στον κόσμο δεν αξίζει 10.000€  όμως η αλήθεια είναι οτι κάπου πρέπει να ξοδέψουν τα λεφτά τους αυτοι που τα έχουν .  

Εγώ θα γελούσα βάσει των προτιμήσεων μου για μετακίνηση μέσα στη πόλη ή για γυμναστική αν μάθαινα ότι κάποιος γνωστός μου έδωσε τόσα για ένα ποδήλατο, αλλά θα το δικαιολογούσα το ποσό αυτό για μηχανάκι για περιστασιακή χρήση, που για κάποιον άλλον είναι χαζομάρα και ρυπογόνο. 

Οπότε, περί ορέξεως.... 😉😊

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Στον τομέα του ποδηλάτου υπάρχουν πιο βαριά  ονόματα από αυτό της Porsche που είναι το πιο βαρύ στον τομέα του αυτοκινήτου .

Παρολα αυτά δηλώνεις μη γνωστής όποτε είσαι και η εν δυνάμη κατηγορία αγοραστή (αν σκόπευες να δώσεις τέτοιο ποσο για ποδήλατο ) που στοχεύει η Porsche.

Πέραν αυτού μια εταιρία τόσο γνωστή που σχεδιάζει και κατασκευάζει αυτοκίνητα τόσα χρόνια δεν νομίζω να της είναι και πολύ δύσκολο να σχεδιάσει κάτι τόσο απλό (σε σχέση με ένα αυτοκίνητο) όπως ένα ποδήλατο. Έστω και ηλεκτρικό. Πιστεύω πως το κατέχει καλά το αντικείμενο.

Όσο βαριά ονόματα και αν υπάρχουν στην ποδήλατομηχανια (υπάρχει κάτι τέτοιο άραγε?) Μια πόρσε άνετα τα σκεπάζει αν το αποφασίσει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...