bep1995 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θελω την γνωμη σας σε κατι, προς το παρον ενα συστημα με εναν athlon ii x4 640, με την στοκ ψυκτρα, η οποια σε idle πιανει 1.800 rpm και σε load (prime 95) 3.500-4.000 rpm το οποιο δεν με ενοχλει καθολου, ακομα και το βραδυ που εχει ησυχια δεν καταλαβαινω τοσο μεγαλη διαφορα αναμεσα σε idle και load οσον αφορα τον θορυβο. Και τα λεω ολα αυτα . γιατι σε κανα δυο μηνες θα παρω τον ryzen 5 3600 -μαζι με μια msi mpg b550 gaming plus- και οι περισσοτεροι λενε οτι ειναι αρκετα θορυβωδης η wraith stealth που ερχεται μαζι του. Και ρωταω τωρα εγω, υπαρχει περιπτωση η stealth που ειναι 2.000 rpm να κανει πιο πολυ θορυβο απο την δικια μου που ειναι πανω απο 3.500 rpm η να παω σε αυτην που κοιταω τις τελευταιες μερες ;; Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2021 από bep1995 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, bep1995 είπε ενα συστημα με εναν athlon ii x4 640, με την στοκ ψυκτρα, η οποια σε idle πιανει 1.800 rpm και σε load (prime 95) 3.500-4.000 rpm το οποιο δεν με ενοχλει καθολου, Δεν γνωρίζω για τη wraith stealth τι θόρυβο κάνει, αλλά έχω και εγώ AM2 ψύκτρα και μου παίρνει τα αυτιά, οπότε αν τον έχετε συνηθίσει δε νομίζω να έχετε θέμα με τη νέα. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2021 από Τέρης Α. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα