George! Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω το κουτί coolermaster silencio 650 και θα ήθελα να κάνω δύο τροποποιήσεις στις θύρες που έχει. 1)Το sd card reader που έχει συνδέεται στην μητρική πλακέτα με usb 2.0 με αποτέλεσμα να είναι πολύ αργό στην μεταφορά αρχείων και θα ήθελα να το αλλάξω σε usb 3.0. Υπάρχει ίδιο να το αντικαταστήσω; παίρνει κάποια τροποποίηση το υπάρχον; 2)Το κουτί έχει 4 θύρες usb(2 x usb2.0 & 2 x usb3.0) στην πρόσοψη οι οποίες είναι πάνω σε πλακέτα. Μπορώ να αντικαταστήσω την μία usb 2.0 και να βάλω type-c ή και τις δύο usb 2.0 και να βάλω μία type-c και μία thunderbolt 4; (η μητρική έχει την αντίστοιχη υποδοχή για type-c και υποστηρίζει thunderbolt 4 μάλλον μέσω κάποιας έξτρα κάρτας) Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2021 από George!
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Το υπάρχον όπως το βλέπω δεν μπορεί να αλλάξει, όμως στη μπροστινή όψη μπορεί να μπει ένα τέτοιο front panel. 1
George! Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 @Τέρης Α. ευχαριστώ για την απάντηση. Για αρχή θέλω να εξαντλήσω τις πιθανότητες να τροποποιήσω τις υπάρχουσες υποδοχές μιας και θα ήθελα να αποφύγω κάποιο front panel. Για τις θύρες σκέφτηκα μήπως ξεκολλήσω τις παλιές και απλά κολλήσω τις καινούριες στις βάσεις τους και συνδέσω καλώδιο απευθείας πάνω τους από το πλάι. Δεν ξέρω όμως αν υπάρχουν τέτοιες θύρες με το ίδιο ύψος και με σύνδεση στο πλάι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα