Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, catmaster είπε

Σίγουρος πως λειτουργούν  εννοώ πως έχεις δοκιμάσει ; 
(είναι single sided αυτες που πόσταρες , δεν νομίζω να παίξουν ούτε με δέκα ευχέλαια )

Ειχα δοκιμασει παρομοιες corsair πριν κατι χρονια και ηταν οι μονες που επαιζαν σε μια ashrock.

Η τιμη που τις εχει δεν ειναι απαγορευτικη , μπορει να παρθει ενα σετ 2x2gb και μετα παιρνει το αλλο.

Εγω βλεπω ειναι Non ECC και dual channel , κατι που δουλευει η συγκεκριμενη μητρικη , μ'εναν καλο επεξεργαστη πανε χαλαρα στα 1600.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Δεν ξερω αλλα τις φοβαμαι τις mushkin (δεν υπαρχουν και πληροφοριες)

Δεν μπορεις να τις δοκιμασεις πρωτα;

Να  το  προτείνω ....τι  να πω ??

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vps είπε

Οι mushkin ειναι της avant tehnology και ειναι αμερικανικες , συνηθως παιζουν σε asus m/b , αν ηταν ddr2 θα σ'ελεγα παρτες , για ddr3 δεν εχω δοκιμασει

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, triplex1 είπε

Εγω βλεπω ειναι Non ECC και dual channel , κατι που δουλευει η συγκεκριμενη μητρικη , μ'εναν καλο επεξεργαστη πανε χαλαρα στα 1600.

Φυσικά και πάνε (αν ήταν double sided 256).
Οι συγκεκριμένες μνήμες επιμένω ΔΕΝ παιζουν στο mobo του op και σόρρυ που φαίνομαι ξερόλας αλλά been-there-done-that που λέμε και στο χωριό μου.
Και άμα τις ανοίξει απο το blister pack μετά δεν επιστρέφονται.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, catmaster είπε

Φυσικά και πάνε (αν ήταν double sided 256).
Οι συγκεκριμένες μνήμες επιμένω ΔΕΝ παιζουν στο mobo του op και σόρρυ που φαίνομαι ξερόλας αλλά been-there-done-that που λέμε και στο χωριό μου.
Και άμα τις ανοίξει απο το blister pack μετά δεν επιστρέφονται.

Ας παρει ενα τηλεφωνο στο eshop και να μιλησει με καποιον απο το τεχνικο τμημα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Οι mushkin (...) για ddr3 δεν εχω δοκιμασει

Τις έχω προτείνει (από e-shop) σε διάφορα μέλη και τους δούλεψαν κανονικά (τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν άνοιξαν κάποιο θέμα με παράπονα).

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε

Τις έχω προτείνει (από e-shop) σε διάφορα μέλη και τους δούλεψαν κανονικά (τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν άνοιξαν κάποιο θέμα με παράπονα).

Ξερω Τερη τις mushkin τις εχω χρησιμοποιησει αρκετες φορες και με ειχαν βγαλειι ασπροπροσωπο , απλα οι corsair ανεβαζουν πιο ευκολα  συχνοτητα και εχουν καλυτερη καλυψη εγγυησης.

Τηλεφωνο στο eshop για το ποιες πρεπει να βαλει , αυτη ειναι η αποψη μου , σε περιπτωση λαθους θα τις δεχτουν πισω και θα τις αντικαταστησουν με αλλες.

Αυτες εχουν τεσταριστει και δουλευουν στη μητρικη τη συγκεκριμενη

https://datacomp.sk/integral-4gb-kit-2x2gb-1333mhz-ddr3-cl9-r1-dimm-1-5v_d330349.html

Κοιτα και δω τις δινει για την p5e3 deluxe

https://www.ebay.co.uk/itm/Memory-Ram-4-Asus-Motherboard-Desktop-P5E3-Deluxe-WS-Professional-2x-Lot-/222654491839?redirect=mobile

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vps είπε

Εαν ειστε και οι δυο στην ιδια τοποθεσια-πολη ειναι το μονο ευκολο.

Συναντηση-δοκιμη-πληρωμη.

Εαν ειναι σωστος δεν εχει κατι να φοβηθει.

Εγω πουλαω και αγοραζω στο ινσομνια απο το 2007......οταν υπαρχει περιπτωση ασυμβατοτητας απλα επιστροφη χρηματων.

Δημοσ.

Περα απο... νοσταλγια.. δεν υπαρχει λογος να δωσεις χρηματα για s775, η να ασχοληθεις και να σπαταλησεις χρονο. Εαν σου αρεσει να ασχολεισαι και να κανεις πειραματα παω πασο, αλλα σαν σοκετ ειναι ληγμενο. Εγω θυμαμαι πριν μερικα χρονια που γελουσα με οσους πουλουσαν s775 στις αγγελιες, και φτασαμε 2021 και ακομα τα πουλανε αντι να τα χαρισουν σε κανεναν φτωχο που εχει παιδι να κανει καμια τηλεκπαιδευση.. Σοκετ 775, πιο παλιο και πιο αδυναμο και απο gen1 core της ιντελ, φτασαμε gen11 core και ακομα καποιοι πουλανε s775.. 😕

Rant over, παω να βρω το s775 που εχω καπου στην αποθηκη να δω τι μνημες φοραει τωρα 😂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επένδυση είναι... Ετσι όπως πάνε οι τμές στις cpu και στις gpu και με την διαθεσιμότητα που έχουν σε κανα δυό χρόνια θα τον πουλήσει ενάμισυ κατοστάρικο...

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Eloy είπε

Επένδυση είναι... Ετσι όπως πάνε οι τμές στις cpu και στις gpu και με την διαθεσιμότητα που έχουν σε κανα δυό χρόνια θα τον πουλήσει ενάμισυ κατοστάρικο...

Στους cpu μια χαρα ειναι οι τιμες, ισα ισα πολυ καλυτερα απο παλια λογω ανταγωνισμου ιντελ αμδ. Τωρα βρισκεια σχεδον τζαμπα τους γεν10 της ιντελ. Στις καρτες ειναι αλλη ιστορια, ασχετη με τη συζητηση εδω.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 10/3/2021 στις 9:22 ΜΜ, vps είπε

ένας  φίλος  ινσομνιτης   πουλάει  αυτές  ...

Λέτε  να  κάνουν  οι   MUSHKIN ???

merci φίλος!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...