Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι θέλει ο καθένας.

Συνταγογραφούμενο στο ίδιο φαρμακείο αν πληρώσω μετρητά είναι λιγότερο από ότι με κάρτα. Δεν ξέρω γιατί άλλος μου το είπε που το έκανε και τώρα του λέω μετρητά.😁

Δημοσ.

Τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα (ΜΗΣΥΦΑ) από τον Ιανουάριο του 2019 βγήκαν εκτός κρατικής διατίμησης και οι εταιρείες πλέον μπορούν να καθορίζουν τις τιμές κατά το δοκούν.https://www.iforinterview.com/thisayrizoun-oi-polyethines-apo-ta-mh-syntagografoumena-farmaka/

Δημοσ.

Υστερα απο παρα παρα παρα πολυ καιρο πηγα να παρω ασπιρινη και πληρωσα 4 ευρω. Τελευταια φορα ειχα δωσει γυρω στο 2ευρω

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Υστερα απο παρα παρα παρα πολυ καιρο πηγα να παρω ασπιρινη και πληρωσα 4 ευρω. Τελευταια φορα ειχα δωσει γυρω στο 2ευρω

Μηπως την προηγουμενη φορά πήρες 100mg aspirin και αυτην την φορα 500mg?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προ 10ετιας η ασπιρινη bayer 500mg εκανε 50 λεπτα το κουτι.Those were the days.Θα εχουμε να το λεμε οπως το "εγω θυμαμαι που το σουβλακι εκανε ενα κατοσταρικο"

Επεξ/σία από mecanomecano
Δημοσ.
7 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Μηπως την προηγουμενη φορά πήρες 100mg aspirin και αυτην την φορα 500mg?

Οχι, απ οτι ειδα στο google οντως εχει εκτιναχθει η τιμη.

Δημοσ.

Γενικα γινεται τρελο παρτυ με τις τιμες των φαρμακων.... το αλλο τρομερα παραλογο που γινεται ειναι οτι ακομα και στα συνταγογραφουμενα σε καποια παιρνουν μια τιμη αναφορας απο ενα γεννοσημο φαρμακο το οποιο δεν υπαρχει ηταν και ειναι παντα σε ελλειψη οποτε αναγκαστικα σου δινουν το επωνυμο και εσυ πληρωνεις ενα τρομερο καπελο σαν να διαλεξες εσυ το πιο ακριβο ενω ειχες την επιλογη να παρεις φθηνοτερο ομως το φθηνοτερο το οποιο εχουν υπολογισει δεν υπηρξε ποτε σε διαθεσιμοτητα.... κοροιδια σε ολα τα επιπεδα .....

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/3/2021 στις 10:19 ΜΜ, ΠάρηςΓ είπε

Πηγα να αγορασω κατι φαρμακα και το 1 μου το χρεωσε 5€. Στο γαληνο το ειχε με 2.98 ενω στο κουτι ειχε τιμη πιο παλια με 1.98 νομιζω. Οταν ρωτησα πως γίνεται να εχει 5 μου λεει ξερεις καλυτερα εσυ απο οτι εγω που εχω φαρμακείο; Μετα της λεει η αλλη οντως το εχει 2.98 και μου λεει εγω το εχω παρει 4 οποτε δε γινεται να το πουλησω πιο κατω. Και λεει πως ωπου και να παω ιδια τιμη θα εχει. Μου ειπε αν θελω να μου δωσει πισω τα χρήματα και να το δωσω πισω αλλα δεν ασχολήθηκα για 2€ μιας και δεν ήταν για μενα και δεν εβρισκα αλλο σημερα ανοιχτο μονο η βενζίνη θα ηταν πανω απο 2€.

Τι ισχύει τελικα ; Οι τιμές του Γαληνού ειναι δεσμευτικές η οχι;

ο,τι ειπαν οι παραπανω. αν σου μιλησε βεβαια με τετοιο στυλακι μπορεις να πας αλλου, αλλωστε φαρμακεια εχουμε πιο πολλα απο περιπτερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, duende είπε

ο,τι ειπαν οι παραπανω. αν σου μιλησε βεβαια με τετοιο στυλακι μπορεις να πας αλλου, αλλωστε φαρμακεια εχουμε πιο πολλα απο περιπτερα

Ναι το εψαξα. Αλλα δε μου ειπε οτι ειναι σε αλλη κατηγορία σε σχεση με τα αλλα φαρμακα, αλλα "το λαπτοπ στο σπιτι σου η εγω που έχω φαρμακείο ξερω καλύτερα;" και οτι ολα τα φαρμακα απο αλεξανδρουπολη εως κρητη εχουν ιδια τιμη. Ειναι απο τα λιγα που εφημερευουν αρα ισως το χρειαστώ καποια στιγμη ξανα, βεβαια και στις εφημερίες πρεπει να παρεις τηλεφωνο να έρθει.

Εγω ρωτησα απλα γιατι στο γαληνο το έχει 2,98 και το φαρμακο γραφει 1,98 και μου το δινει 5.

Επεξ/σία από ΠάρηςΓ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...