Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nkarama είπε

Τελείωσε η 4η σεζόν? θα υπάρξει και άλλη? ΝΑ ξέρω να περιμένω αν είναι...

Αν υπάρξει λογικά πάμε καμιά 10αριά 20αριά χρόνια μετά την τελευταία,

Spoiler

μιας και δείχνει έτοιμο σταθμό εξόρυξης πάνω στον κομήτη.

Νομίζω στην τελευταία σκηνή δεν πέταξε κάπου ημερομηνία για πιο συγκεκριμένα.

Σε γενικές γραμμές πάντως οι σεζόν είναι σε μεγάλο βαθμό αυτόνομες. Τα cliffhangers στο τέλος της κάθε σεζόν δεν είναι τέτοια που να λες "Ωχ, να περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί το πράγμα", αλλά κλεισίματα της σεζόν που θα μπορούσαν να είναι και οριστικά. Βλέπεις μια σεζόν και αν δεν υπάρξει επόμενη, κανένα πρόβλημα. Κάθε σεζόν κλείνει το εκάστοτε κεφάλαιο.

Επεξ/σία από john_dr
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κλωτοπατινάδα μέχρι το 6ο επεισόδειο. Πολύ μπλα-μπλα και ψυχολογικά, ελάχιστο διάστημα. Και μετά αλλάζει. Μετά φανερώνει τι ακριβώς είναι. Prequel του The Expanse. Αυτό το αίσθημα μου άφησε. Και είναι κρίμα γιατί γενικά είναι μια μέτρια σειρά.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εκανα catch up επιτελους κ τελειωσα κ την 4η σεζον For All Mankind. Ισως οχι οσο δυνατη οσο οι προηγουμενες αλλα κ παλι, peak hard science fiction ❤️

Εχει ανανεωθεί και για 5η σεζόν αλλά και για spin off επικεντρωμενο στην Ρωσική πλευρα (Star City) το οποιο ελπιζω να ξεκιναει απο τα 60s κ αυτο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μου άρεσε αρκετά αν και έχει πλατειάσει πολύ όπως είχε κάνει και το man in the high που ήταν alternate history φάση επίσης, ΑΛΛΑ το μαζέψανε λίγο, να δούμε πως τα θα πάει χωρίς τους χαρακτήρες/ηθοποιούς που το φτάσανε ως εδώ.

Επεξ/σία από christos_0b
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...