Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, bilythekid είπε

αυτος που θα το παρει θα ειναι ο μοναδικος στον κοσμο που θα το εχει,

Δεν το νομίζω αφού λέει το άρθρο ότι το μήνυμα θα εξακολουθεί να υπάρχει αναρτημένο..Άρα ποιος ο λόγος!!90.000 δολάρια αγοράζεις ένα π.χ πίνακα ο οποίος έγινε από ένα επώνυμο καλλιτέχνη και θα βρίσκεται στο δικό σου σπίτι όχι στα σπίτια όλου του κόσμου ,ε την διαφορά ότι το δικό σου μήνυμα έχει πιστοποίηση.Όλο αυτό είναι ένας τραγικός επίλογος της χαμένης στα μυαλά ανθρωπότητας,,,

το πρώτο μου μήνυμα είναι αρχές Απριλίου του 2006 στα 1000€ αναμένω και προσφορές!!!!!

Κάτι ήξερε ο επιθεωρητής στην σειρά Αστυνόμος Σαϊνης όταν έλεγε το μήνυμα θα αυτοκαταστραφεί!Ξέρετε τι χρήματα θα έβγαζε η τηλεόραση από μια αληθινή κόπια του μηνύματος????

Επεξ/σία από akmakas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το NFT είναι μεγάλο πράγμα 

είναι η εφαρμογή της τεχνολογίας του blockchain σε κάθετι άυλο 
καθιστώντας το μη πλαστογραφήσιμο χωρίς την εγγύηση κάποιου τρίτου (πχ κράτους, εκτιμητή από οίκο δημοπρασιών κλπ)

απο τίτλο ιδιοκτησίας ως μετοχή 
και από την πρώτο twitt ως τα τραγούδια 

είναι πολύ σημαντικότερο από όλα τα coins 

Επεξ/σία από st2
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, akmakas είπε

<<Το μήνυμα, ως περιεχόμενο, θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Twitter. >>

Εμ εδώ μιλάμε για μια νόμιμη απάτη η οποία ψάχνει ηλίθιους..Πουλάνε ψηφιακά δεδομένα με πιστοποιητικά γνησιότητας η τιμή έφτασε στα 89.000 δολάρια!!!!!

αλλά το μήνυμα θα εξακολουθεί να υπάρχει διαθέσιμο..Δηλαδή θα σου δώσω μια κόπια ηλίθιε εσύ που τα έχεις πολλά θα μου τα χώσεις να γίνω πλουσιότερος κατα λίγο ακόμη αλλά εγώ θα το έχω το μήνυμα όπως το είχα...

Ο κόσμος έχει τρελαθεί..οι άνθρωποι πεινούν και αυτοί οι βλάκες αγοράζουν κόπιες μηνύματα για μια περιουσία...

Απίστευτο..

virtual stupidity....
ή
απλά
ηλιθιότητα (ειδικά για κάτι που δεν μπορείς να πιάσεις original)

Επεξ/σία από svartevarg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...