Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, pcos είπε

o κοσμος αλλαζει.

εξαιρετικη μεθοδος μονιμης καταγραφης τιτλων ιδιοκτησιας χωρις συμβολαιογραφους και δικηγορους!

Έχει πολλές εφαρμογές η τεχνολογία αυτή, αλλά το θέμα είναι κατά πόσο θα μπορούσε ένας τέτοιος ψηφιακός τίτλος να γίνει αποδεκτός από το κράτος, το οποιοδήποτε κράτος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Trapper είπε

Πουλάω το πρώτο μου σχόλιο στο insomnia. Ακούω προσφορές 

Μιας και το είπες αυτό πιο ήταν το πρώτο post στο insomnia γενικά; :P Αυτό ίσως έχει κάποια αξία :P  

37 λεπτά πριν, oikonikos είπε

Δε το είχατε σκεφτεί έτσι!!! 

Σωστός

Ναι αυτό είναι το πρόβλημα στην ελλάδα (μην το παίρνεις προσωπικά με αφορμή το ποστ σου το έγραψα αλλά δεν αναφέρομαι σε εσένα εσύ τουλάχιστον το κατάλαβες) αρχίζουμε τα, απάτες, θα μας πάρουν τις γυναίκες, παγκοσμιοποίηση, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και όλα τα low hanging fruits  επιχειρήματα και δεν βλέπουμε την μεγάλη εικόνα, την πραγματική χρήση δηλαδή. 

• Like 2
Δημοσ.

Και χθες έβλεπα στο YouTube μία ανάλογη ηλιθιότητα, όπου μία εταιρία πουλάει ψηφιακές στιγμές του NBA... με κόστος χιλιάδες ευρώ για βίντεο που μπορείς να τα δεις δωρεάν στο YouTube! 

Η καραντίνα έχει τρελάνει τελείως τον δυτικό κόσμο και η ηλιθιότητα έχει εκτοξευτεί στο Θεό. 

https://luckymaverick.substack.com/p/nft

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Με Θύμισε κάτι ανάλογο, όπως τα οικόπεδα που πουλούσαν κάποτε στο φεγγάρι...

Επίσης πουλούσαν και αέρα από διάφορα μέρη του πλανήτη σε κουτάκια αεροστεγώς κλεισμένα.

Δημοσ.

Το που επιλέγουν κάποιοι να κάψουν τα λεφτά τους, ενώ θα μπορούσαν να βοηθήσουν πραγματικά, είναι το λιγότερο τραγικό.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

<<Το μήνυμα, ως περιεχόμενο, θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Twitter. >>

Εμ εδώ μιλάμε για μια νόμιμη απάτη η οποία ψάχνει ηλίθιους..Πουλάνε ψηφιακά δεδομένα με πιστοποιητικά γνησιότητας η τιμή έφτασε στα 89.000 δολάρια!!!!!

αλλά το μήνυμα θα εξακολουθεί να υπάρχει διαθέσιμο..Δηλαδή θα σου δώσω μια κόπια ηλίθιε εσύ που τα έχεις πολλά θα μου τα χώσεις να γίνω πλουσιότερος κατα λίγο ακόμη αλλά εγώ θα το έχω το μήνυμα όπως το είχα...

Ο κόσμος έχει τρελαθεί..οι άνθρωποι πεινούν και αυτοί οι βλάκες αγοράζουν κόπιες μηνύματα για μια περιουσία...

Απίστευτο..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, dieksodo είπε

στο αρθρο δεν εξηγει τι ακριβως αγοραζεις

ενα τοκεν που το κανεις τι? θα το βαλεις στο τοιχο σου?

Κάπου αλλού θα το βάλεις, αλλά δεν μπορώ να το γράψω στο forum. Θα πέσει ban.

Επεξ/σία από kalogeros
Δημοσ.
2 ώρες πριν, akmakas είπε

<<Το μήνυμα, ως περιεχόμενο, θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Twitter. >>

Εμ εδώ μιλάμε για μια νόμιμη απάτη η οποία ψάχνει ηλίθιους..Πουλάνε ψηφιακά δεδομένα με πιστοποιητικά γνησιότητας η τιμή έφτασε στα 89.000 δολάρια!!!!!

αλλά το μήνυμα θα εξακολουθεί να υπάρχει διαθέσιμο..Δηλαδή θα σου δώσω μια κόπια ηλίθιε εσύ που τα έχεις πολλά θα μου τα χώσεις να γίνω πλουσιότερος κατα λίγο ακόμη αλλά εγώ θα το έχω το μήνυμα όπως το είχα...

Ο κόσμος έχει τρελαθεί..οι άνθρωποι πεινούν και αυτοί οι βλάκες αγοράζουν κόπιες μηνύματα για μια περιουσία...

Απίστευτο..

αυτος που θα το παρει θα ειναι ο μοναδικος στον κοσμο που θα το εχει,καθως και οσοι αγοραζουν κατι με nfts απο εδω και περα και για να σας προλαβω δεν λεω αν ειναι σωστο η λαθος κι εμενα μου φαινεται περιεργο και αστειο,ομως ειναι πολυ στη μοδα και λενε οτι θα ειναι το μελλον.

https://www.coindesk.com/what-are-nfts

Δημοσ.

Κατα καποιο τροπο ειναι σαν να εχεις ενα βιβλιο καποιου πολυ γνωστου συγγραφεα με αυτογραφο και στην πρωτη εκδοση η κατι παρομοιο.

Μπορει να "αξιζει" υπερβολικα πολλα χρηματα παροτι τα περιεχομενα τα βρισκεις και με κοστος 10 ευρω σε ενα βιβλιοπωλειο, η τα εχεις και με 0 κοστος σε pdf.

Δεν μπορεις να εξηγησεις λογικα σε καποιον γιατι το αυτογραφο εχει αντικειμενικη αξια. Σιγουρα οχι αν εστιαζεις στην αξια του βιβλιου και των περιεχομενων.

Προσφατα επισης οι Kings Of Leon ανακοινωσαν οτι το επερχομενο αλμπουμ τους θα κυκλοφορησει σε NFT.

Δηλαδη θα ειναι ψηφιακο και θα αγοραζεις το νομιμο δικαιωμα να το κατεχεις μεσω NFT. Αυτο ειναι σιγουρα καλυτερο απο το να το εχεις σε μια streaming πλατφορμα που μπορει να κλεισει η να σου επιβαλει αυθαιρετα περιορισμους.

Επιπλεον θα μπορεις να το μεταπουλησεις (δεν γινεται απο streaming πλατφορμες) αλλα και να κατεχεις κατι που θα διατεθει σε περιορισμενα ψηφιακα αντιτυπα.

Τη συγκεκριμενη εφαρμογη τη βρισκω αρκετα εξυπνη. Οι Kings Of Leon δινουν τη δυνατοτητα στους οπαδους τους να τους στηριξουν παρακαμπτοντας ολους τους μεσαζοντες.

Φυσικα αυτο δεν εμποδιζει κανεναν να το κατεβασει πειρατικα, αλλα νομιζω ειναι προφανες οτι δεν ειναι αυτη η ουσια και ολοι εχουν καταλαβει χρονια τωρα οτι δεν υπαρχει πραγματικη αντιμετωπιση του θεματος. Ακομα και προ internet

• Like 4
Δημοσ.
10 ώρες πριν, pcos είπε

o κοσμος αλλαζει.

εξαιρετικη μεθοδος μονιμης καταγραφης τιτλων ιδιοκτησιας χωρις συμβολαιογραφους και δικηγορους!

Αναλόγως το κράτος.

Εδώ κάπου διάβασα ότι για ηλεκτρονικές μεταβιβάσεις ακινήτων θα πρέπει πάλι να πηγαίνεις στο γραφείο του συμβολαιογράφου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...