Thanasis Namikazee Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Λογω ειδικης περιπτωσης οικειας ισογειου, και με μοναδικο σκοπο την αποτροπη (διοτι ολοι γνωριζουμε οτι αν καποιος ειναι απαφισμενος να μπει θα μπει) υστερα απο ερευνα κατεληξα σε ενα σχεδιο το οποιο περιλαμβανει 2 καμερες εξωτερικου χωρου τυπου XIAOMI με ανιχνευτη κινησης, και 2 σειρηνες μια εντος μια εκτος οικειας SIGMA, 120db. ΣΤΟΧΟΣ: και αυτο που θελω μια βοηθεια - συμβουλη. Θελω να μπορω με καποιο τροπο να ενεργοποιω τις σειρηνες απο το κινητο μου τηλεφωνο. Εξηγηση: Ουσιαστικα λειπω/ ειναι αδειο το σπιτι 2 φορες την εβδομαδα βραδυ γιατι βαραω νυχτερια. και καποιες φορες που θα τυχει να λειπω εγω και το ετερον ημισυ ταυτοχρονα. Θελω να μπορω να δω ειδοποιηση και τι παιζει εκτος σπιτιου με την ανιχνευση και την καμερα και αν οντως δω κατι ανησυχητικο να βαρεσω σειρηνες. Το να βαλω συστημα τυπου παραβιαστηκε πορτα κτλ ειναι too late για μενα. Ξερω οτι δεν μπορω να εχω 100% ασφαλεια εννοειται. αλλα αυτο που μπορω να εχω ειναι μια σχετικα επιτυχης αποτροπη για τυχαρπαστους και επισης το κεφαλι μου πιο ησυχο οτι κατι εκανα.
thanasisxask Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, Thanasis Namikazee είπε Λογω ειδικης περιπτωσης οικειας ισογειου, και με μοναδικο σκοπο την αποτροπη (διοτι ολοι γνωριζουμε οτι αν καποιος ειναι απαφισμενος να μπει θα μπει) υστερα απο ερευνα κατεληξα σε ενα σχεδιο το οποιο περιλαμβανει 2 καμερες εξωτερικου χωρου τυπου XIAOMI με ανιχνευτη κινησης, και 2 σειρηνες μια εντος μια εκτος οικειας SIGMA, 120db. ΣΤΟΧΟΣ: και αυτο που θελω μια βοηθεια - συμβουλη. Θελω να μπορω με καποιο τροπο να ενεργοποιω τις σειρηνες απο το κινητο μου τηλεφωνο. Εξηγηση: Ουσιαστικα λειπω/ ειναι αδειο το σπιτι 2 φορες την εβδομαδα βραδυ γιατι βαραω νυχτερια. και καποιες φορες που θα τυχει να λειπω εγω και το ετερον ημισυ ταυτοχρονα. Θελω να μπορω να δω ειδοποιηση και τι παιζει εκτος σπιτιου με την ανιχνευση και την καμερα και αν οντως δω κατι ανησυχητικο να βαρεσω σειρηνες. Το να βαλω συστημα τυπου παραβιαστηκε πορτα κτλ ειναι too late για μενα. Ξερω οτι δεν μπορω να εχω 100% ασφαλεια εννοειται. αλλα αυτο που μπορω να εχω ειναι μια σχετικα επιτυχης αποτροπη για τυχαρπαστους και επισης το κεφαλι μου πιο ησυχο οτι κατι εκανα. Κοιτάς να είναι 220ν οι σειρήνες και με ένα sonoff διακόπτη τις ενεργοποιείς.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 5 λεπτά πριν, Thanasis Namikazee είπε Λογω ειδικης περιπτωσης οικειας ισογειου, και με μοναδικο σκοπο την αποτροπη (διοτι ολοι γνωριζουμε οτι αν καποιος ειναι απαφισμενος να μπει θα μπει) υστερα απο ερευνα κατεληξα σε ενα σχεδιο το οποιο περιλαμβανει 2 καμερες εξωτερικου χωρου τυπου XIAOMI με ανιχνευτη κινησης, και 2 σειρηνες μια εντος μια εκτος οικειας SIGMA, 120db. ΣΤΟΧΟΣ: και αυτο που θελω μια βοηθεια - συμβουλη. Θελω να μπορω με καποιο τροπο να ενεργοποιω τις σειρηνες απο το κινητο μου τηλεφωνο. Εξηγηση: Ουσιαστικα λειπω/ ειναι αδειο το σπιτι 2 φορες την εβδομαδα βραδυ γιατι βαραω νυχτερια. και καποιες φορες που θα τυχει να λειπω εγω και το ετερον ημισυ ταυτοχρονα. Θελω να μπορω να δω ειδοποιηση και τι παιζει εκτος σπιτιου με την ανιχνευση και την καμερα και αν οντως δω κατι ανησυχητικο να βαρεσω σειρηνες. Το να βαλω συστημα τυπου παραβιαστηκε πορτα κτλ ειναι too late για μενα. Ξερω οτι δεν μπορω να εχω 100% ασφαλεια εννοειται. αλλα αυτο που μπορω να εχω ειναι μια σχετικα επιτυχης αποτροπη για τυχαρπαστους και επισης το κεφαλι μου πιο ησυχο οτι κατι εκανα. Δεν γίνονται ετσι οι συναγερμοί "αν δεις" Πρεπει να φωνάξεις άνθρωπο να σου κάνει πρόταση. Υπάρχουν αισθητήρες, δέσμες κλπ Οι κάμερες δεν κάνουν τίποτα
Thanasis Namikazee Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 @thanasisxask κατι τετοιο εψαχνα, επεσες 100% μεσα. 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν γίνονται ετσι οι συναγερμοί "αν δεις" Πρεπει να φωνάξεις άνθρωπο να σου κάνει πρόταση. Υπάρχουν αισθητήρες, δέσμες κλπ Οι κάμερες δεν κάνουν τίποτα Η καμερα για μενα με ανιχνευση κινησης και ειδοποιησης κατευθειαν στο κινητο με κανει να αισθανομαι περισσοτερη ασφαλεια. Τωρα οι πιθανοτητες ειναι τελικα να παω σε καποιον, αλλα δυο ατομα ρωτησα που "ασχολουνται" και καλως η κακως μου πλασσαρουν αυτα που θελουν να πουλησουν. Επισης μειον που ξεχασα να αναφερω δεν υπαρχει γραμμη τηλεφωνου στο σπιτι....
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 7 λεπτά πριν, Thanasis Namikazee είπε @thanasisxask κατι τετοιο εψαχνα, επεσες 100% μεσα. Η καμερα για μενα με ανιχνευση κινησης και ειδοποιησης κατευθειαν στο κινητο με κανει να αισθανομαι περισσοτερη ασφαλεια. Τωρα οι πιθανοτητες ειναι τελικα να παω σε καποιον, αλλα δυο ατομα ρωτησα που "ασχολουνται" και καλως η κακως μου πλασσαρουν αυτα που θελουν να πουλησουν. Επισης μειον που ξεχασα να αναφερω δεν υπαρχει γραμμη τηλεφωνου στο σπιτι.... Αν δεν υπάρχει γραμμή τλφ και ιντερνετ τι συζητάμε τότε
Thanasis Namikazee Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 @NikosKallithea υπαρχει μονο οπτικη ινα. αμα χρειαστει θα πληρωσω το +7 / μηνα για την γραμμη τηλεφωνου βεβαια.
thanasisxask Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 7 λεπτά πριν, Thanasis Namikazee είπε @NikosKallithea υπαρχει μονο οπτικη ινα. αμα χρειαστει θα πληρωσω το +7 / μηνα για την γραμμη τηλεφωνου βεβαια. Τι εννοείς; δεν έχεις ίντερνετ;
Thanasis Namikazee Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 εχω. ο φιλος καταλαβε λαθος. ειπα δεν εχω τηλεφωνικη γραμμη. αλλα εχω οπτικη ινα.
vasilllis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Με ενα sonnof μπορεις να τις ενεργοποιησεις.Οι γνωστοι που "ασχολουνται" προφανως προτειναν σοβαρα πραγματα και οχι παιχνιδια για παιδια.
CONAN_ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Αν κατάλαβα καλά εσύ θα βαράς τις σειρήνες χειροκίνητα απο το κινητό σου , σωστά ; Γιατί δεν πας σε μια ολοκληρωμένη λύση με ανιχνευτες, παγίδες κάμερες κλπ και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο ; Φυσικά παράλληλα μπορείς να έχεις και κάμερες με εικόνα-ειδοποίηση απευθείας στο κινητο σου .
csontheline Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Την γραμμή τηλεφώνου, τι ακριβώς την χρειάζεσαι; Οι κάμερες που θα βάλεις θέλουν ίντερνετ. Τις σειρήνες μπορείς να τις ελέγχεις και με smart plug (blitzwolf, sonoff, xiaomi κλπ). Εάν δεν είναι 230V οι σειρήνες, μπορείς να κάνεις πατέντες. Πάντα να τις ενεργοποιείς με χρόνο για κλείσιμο. Φαντάζεσαι να τις ανοίξεις και να κοπεί το ίντερνετ και να βαράνε αλύπητα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα