Προς το περιεχόμενο

Mining (Stacking) Cardano Ada

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους , ως μια κίνηση decentralization (το Cardano δουλεύει δημοκρατικά). Εγώ και μερικά άλλα παιδιά απο το community εχουμε δημιουργήσει ένα Ελληνικό Pool προσπαθώντας να ενώσουμε την ελληνική κοινότητα του Cardano.
Προς το παρόν έχουμε κάνει live stake 57k ADA και περιμένουμε αλλα 50k μέσα στην εβδομάδα. (Τα οποία θα πολαπλασιάσουν πολύ τις πιθανότητες να μαζεύουμε βραβεία απο το δύκτιο)
Το Block ειναι μια δέσμη (1000) νομισμάτων το οποίο αναθέτετε σε ένα pool από το δίκτυο του cardano, όσο περισσότερους υποστηρικτές έχει ένα πουλ τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να του ανατεθεί το εκάστοτε Block. Καθε block ειναι 1000 ada  διαμοιρασμένα στα άτομα που έχουν κάνει Delegate-Support στο Pool ανάλογα το ποσοστό των ada που έχουν στην κατοχή τους.
Τα κρυπτονομησματα που έχεις κάνει Delegate στο pool μπορείς να τα χρησιμοποιήσει κανονικά για trading και δεν δεσμεύονται από πουθενά. Κάνοντας Delegate στο pool μας δηλώνεις την υποστήριξη σου στο ότι θα είμαστε εμείς οι οποίοι θα βρούμε το block κερδίζοντας το ανάλογο ποσοστό. Το pool μας κρατάει 0% προμήθεια από τα rewards με αποτέλεσμα το συνολο των ADA να διανέμεται στα άτομα που έχουν κάνει Delegate.
Η Ιστοσελίδα θα είναι έτοιμη πολύ σύντομα. Αν κάποιος θέλει να κανει delegate μαζί μας ώστε να φτιάξουμε ένα δυνατό Ελληνικό community θα χαιρόμασταν , επίσης αν χρειάζεστε κάποια οποιαδήποτε βοήθεια , μπορείτε να μου στείλετε προσωπικό μύνημα ή σε comment απο κάτω)
Αυτό ειναι το group μας στο Telegram
Εαν κάποιος θέλει να έχει αμεση αλληλεπίδραση με τους υπόλοιπους.

10.jpg

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήταν αρκετά χρήσιμο να ενημερώσετε την δημοσίευση με τα τεχνικά στοιχεία του pool (server specs, backup, ups, internet line, relays, κτλ). 

Ξέρω ότι το όριο για ticker είναι 5 χαρακτήρες, αλλά ίσως θα προτιμούσα να κοπεί το "S" η ισως να γινει "ΕLLAS".

Αν και είμαι χαρούμενος με την pool που είμαι τώρα ίσως λιγο πριν την επόμενη μείωση του saturation level σε 32m ADA, αν μπορείς να κάνεις delegate και σε multi-pool να μεταφέρω καμια 50κ στην δική σας. 

Τέλος εκτός απο την αποκεντροποίηση ένας άλλος στόχος του cardano είναι η βοήθεια στην τοπική κοινωνία. Εσείς έχετε κάποιον τέτοιο στόχο; Για αρχή βλέπω ότι το fee είναι 0% οπότε fair να μην υπάρχει κάποια προσφορά, αλλά σκέφτεστε όταν ανεβάσετε το fee να προσφέρετε κάτι τοπικά (τρόφιμα/ρούχα σε αστέγους ή φτωχές οικογένειες, κτλ);

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από Zentachi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα Zentachi , ισως σε συνέφερε να μπεις στο συγκεκριμένο pool. Διότι μέχρι τώρα έχει capacity 100k , εαν έχεις εσύ 50κ και βρεθεί μπλοκ , θα πάρεις το 30% του block.

Επεξ/σία από totucan
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο
Στις 13/3/2021 στις 2:28 ΜΜ, Zentachi είπε

Θα ήταν αρκετά χρήσιμο να ενημερώσετε την δημοσίευση με τα τεχνικά στοιχεία του pool (server specs, backup, ups, internet line, relays, κτλ). 

Πολύ καλή παρατήρηση..

HARDWARE & NETWORK

8 vCPU Cores

30 GB RAM

800 GB SSD

CyberPower Online UPS 2000 VA

600 Mbit/s Port

Αναφορά σε κείμενο

Αν και είμαι χαρούμενος με την pool που είμαι τώρα ίσως λιγο πριν την επόμενη μείωση του saturation level σε 32m ADA, αν μπορείς να κάνεις delegate και σε multi-pool να μεταφέρω καμια 50κ στην δική σας. 

Αν εχεις account στο daedalus μπορείς να έχεις πολλά πορτοφόλια και κάθε πορτοφόλι μπορεί να είναι  delegate σε διαφορετικό pool, θα χαρούμε να σε έχουμε στην ομάδα μας.

Αναφορά σε κείμενο

Τέλος εκτός απο την αποκεντροποίηση ένας άλλος στόχος του cardano είναι η βοήθεια στην τοπική κοινωνία. Εσείς έχετε κάποιον τέτοιο στόχο; Για αρχή βλέπω ότι το fee είναι 0% οπότε fair να μην υπάρχει κάποια προσφορά, αλλά σκέφτεστε όταν ανεβάσετε το fee να προσφέρετε κάτι τοπικά (τρόφιμα/ρούχα σε αστέγους ή φτωχές οικογένειες, κτλ);

Πιστεύουμε ότι υπάρχουν ατομα στην Ελλάδα που μπορούν να προτείνουν ένα κάλο project για να ανέβει προς ψηφοφορία στο CatalystVoting.
Έχουμε την δυνατότητα να στηρίξουμε μια τέτοια πιθανότητα και τεχνικά (υπάρχουν προγραμματιστές μέσα στο team) και για την δημιουργία μιας καλής παρουσίασης μέσα στο CatalystVoting.

Θεωρουμε δικαιο να μην κραταμε καμια προμηθεια από τα κέρδη του pool. Στο μέλλον θα μπορούσε κάποιος να προτείνει κάτι που χρήζει χρηματοδότησης και αν η πλειοψηφία του pool συμφωνεί να μπαίνει κάποιο fee μέχρι να μαζευτεί το ποσό που χρειάζεται.

Ξέρω ότι το όριο για ticker είναι 5 χαρακτήρες, αλλά ίσως θα προτιμούσα να κοπεί το "S" η ισως να γινει "ΕLLAS".

Αυτή ίσως να είναι και η πρώτη μας ψηφοφορία B)

Δημοσ.
Στις 14/3/2021 στις 4:40 ΜΜ, totucan είπε

Καλησπέρα Zentachi , ισως σε συνέφερε να μπεις στο συγκεκριμένο pool. Διότι μέχρι τώρα έχει capacity 100k , εαν έχεις εσύ 50κ και βρεθεί μπλοκ , θα πάρεις το 30% του block.

Συμφωνώ, βέβαια η πιθανότητα για block ειναι στο 13% περίπου.  

Στις 14/3/2021 στις 10:38 ΜΜ, stelioszg είπε

Σε ευχαριστώ @stelioszg για τις πληροφορίες :)

• Δημιουργία νέου...