apostolispap Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα, εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με το σήμα του κινητού έχω το iPhone 11 ενώ πιάνω 4G το σήμα του είναι πολύ χαμηλό (1 τουβλακι) και γενικά δύσκολα θα έχω υψηλό σήμα. Σε αυτήν την περίπτωση τι μπορώ να κάνω ;;
koukis hlias Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Έχεις τσεκάρει αν είναι θέμα με την περιοχή σου , ίσως να δοκιμάσεις άλλη σιμ η και άλλο κινητό .Γενικά προσπάθησε να δεις αν είναι όντως πρόβλημα με το κινητό
CheOnWeb Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δοκίμασε να το γυρίσεις σε 3G. Αν έγινε ξαφνικά μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με κάποια κεραία της περιοχής. Ξανδοκίμασε σε λίγες μέρες να το ξαναβάλεις σε 4G.
koutsis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, apostolispap είπε Καλησπέρα, εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με το σήμα του κινητού έχω το iPhone 11 ενώ πιάνω 4G το σήμα του είναι πολύ χαμηλό (1 τουβλακι) και γενικά δύσκολα θα έχω υψηλό σήμα. Σε αυτήν την περίπτωση τι μπορώ να κάνω ;; Είναι θέμα περιοχής. Αν το γυρίσεις σε 3g θα ανέβει το σήμα λογικά...
apostolispap Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, koutsis είπε Είναι θέμα περιοχής. Αν το γυρίσεις σε 3g θα ανέβει το σήμα λογικά... Πραγματικά μόλις το πήγα 3G ανέβηκε το σήμα... έστειλα και μήνυμα και στην cosmote να δω τι θα μου πει. Σας ευχαριστώ @CheOnWeb @koukis hlias
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα