oblivious Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Αντιμέτωπίζω ένα μικρό πρόβλημα με τον υπολογιστή τελευταιά. Έχω έναν Celeron στα 1100 και το τροφοδοτικού του το έχω αρκετά χρόνια είναι στα 235W μάρκα μέκαψες. Μετά από μερική ώρα χρήσης ενώ όλα πηγαίνουν μια χαρά, από τα ηχεία ακούγονται θόρυβοι (τσικ, τσακ) συνεχόμενοι. Ως αποτέλεσμα αυτό έχει να τίθεται εκτός λειτουργίας το Cd-r ή ο δεύτερος σκληρός δίσκος που βρίσκονται στο καλώδιο Secondary IDE. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην τροφοδοσία; Να προχωρήσω σε αλλαγή του τροφοδοτικού; Δεδομένου ότι το PC έχει αρκετές κάρτες πάνω. Μήπως είναι κάτι άλλο;
mohic4n Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 8a sou proteina na breis ena trofodotiko apo enan filo sou kai na to dokimaseis gia 1-2 meres na deis ean 8a sou parousiastoun ta idia problhmata. Ean nai tote eisai gia kainourgio (oxi katw apo 350W mias kai exeis pragma panw sto pc). Ean oxi tote 3ekinas ta peiramata mhpws ftaiei kati allo, opws to na bgazeis ena apo auta pou bgainoun ektos leitourgeias kai afhnwntas to allo epanw gia na deis ti paizei.
Nfountou Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Polu pi8ano opws les na ftaiei to 235W PSU. Eixa enan PIII 1G panw se ena 230W k den phgaine kala. Molis douleue ligo sto full to cpu evlepes ta voltages na kanoun vouties. Genika akoma k na mhn einai auto to provlhma me ta tsik tsak sta hxeia pare ena kainourio. Fantazomai oti to psu htan apo prohgoumeno pc k apla ekanes anava8mish?
oblivious Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Σωστός. Αναβάθμιση έχω κάνει. Πάω για άλλο τροφοδοτικό αύριο κιόλας. Thanks παιδίά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.