netwix447 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Παιδιά,καλησπέρα και καλώς σας βρήκα μιας και είμαι καινούργιος στο φόρουμ.Το λοιπόν μου έχουν στήλει 3 δέματα από Ισπανία με την correos και έχουν μορφή RF**********ES.Το πρώτο μου το στείλανε 11/1/2021 .... Το 2ο 05/2/2021 και το 3ο 25/2/2021.....δεν έχει έρθει κανένα από τα τρία και έχω αρχίσει και ξενερώνω.Στα ΕΛΤΑ όταν κάνω τρακ τους κωδικούς μου γράφει αποστολή αντικείμενου Ισπανία. Και στο website της correos(ισπανικού ταχυδρομείου μου βγάζει αυτό (the shipment has left the international logistics centre of origin and is en route to its destination) έχει κάποιος από εσάς παρόμοια εμπειρία? Εάν παραβιάζω τους κανόνες της ομάδας διαγράψτε το**
kallonos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 19 ώρες πριν, netwix447 είπε Παιδιά,καλησπέρα και καλώς σας βρήκα μιας και είμαι καινούργιος στο φόρουμ.Το λοιπόν μου έχουν στήλει 3 δέματα από Ισπανία με την correos και έχουν μορφή RF**********ES.Το πρώτο μου το στείλανε 11/1/2021 .... Το 2ο 05/2/2021 και το 3ο 25/2/2021.....δεν έχει έρθει κανένα από τα τρία και έχω αρχίσει και ξενερώνω.Στα ΕΛΤΑ όταν κάνω τρακ τους κωδικούς μου γράφει αποστολή αντικείμενου Ισπανία. Και στο website της correos(ισπανικού ταχυδρομείου μου βγάζει αυτό (the shipment has left the international logistics centre of origin and is en route to its destination) έχει κάποιος από εσάς παρόμοια εμπειρία? Εάν παραβιάζω τους κανόνες της ομάδας διαγράψτε το** Λογικά θα είναι σε καμία στοίβα στο αεροδρόμιο. Λογικά θα παραλάβεις εφόσον είναι tracked Αλλά το πότε δεν μπορεί να το ξέρει κανένας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα