Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εφόσον ο πατέρας σου είναι συνδικαιούχος στο λογαριασμό τότε μια χαρά μπορεί να πληρώσει με δική του κάρτα χρεώνοντας τον επίμαχο λογαριασμό, διαδικασίες όμως ξεμπλοκαρίσματος της κάρτας της συζύγου ΔΕΝ μπορεί να κάνει.

Καταλαβαίνω πως έχεις πελαγώσει, αλλά για να μπορέσουμε να σου πούμε το τι μπορείς να κάνεις είναι απαραίτητο να μας περιγράψεις με ακρίβεια το πρόβλημα.

Νομίζω πως τα έγραψα όλα από πάνω. Η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανέπαφα κανονικά έως το ποσό των 50 ευρώ, σε οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή όμως που απαιτεί πιν ή ακόμα και για ανάληψη μετρητών ή ενημέρωση υπόλοιπου την απορρίπτει με λόγο πως έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές λάθος πιν. 
Η μητέρα μου πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας τα τελευταία 30 χρόνια. Το φάρμακο που λαμβάνει τα τελευταία 10 χρόνια υποπτευόμαστε ότι δημιούργησε την επιπλοκή/υποτροπή που ανέφερα. (Είμαστε ακόμα σε εξετάσεις). Διανοητικά καταλαβαίνει απόλυτα τι γίνεται και είναι στα καλά της, το θέμα είναι ότι είχε ραγδαία επιδείνωση στην τελευταία υποτροπή και όλη η δεξιά πλευρά είναι ουσιαστικά μη λειτουργική (χέρι και πόδι) και της δημιούργησε και πρόβλημα κατά την ομιλία (μπερδεύεται έντονα στα λόγια της) , όποτε το να μεταβεί η ίδια στην τράπεζα είναι αδύνατο. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Μάκαρος είπε

Νομίζω πως τα έγραψα όλα από πάνω. Η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανέπαφα κανονικά έως το ποσό των 50 ευρώ, σε οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή όμως που απαιτεί πιν ή ακόμα και για ανάληψη μετρητών ή ενημέρωση υπόλοιπου την απορρίπτει με λόγο πως έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές λάθος πιν. 
Η μητέρα μου πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας τα τελευταία 30 χρόνια. Το φάρμακο που λαμβάνει τα τελευταία 10 χρόνια υποπτευόμαστε ότι δημιούργησε την επιπλοκή/υποτροπή που ανέφερα. (Είμαστε ακόμα σε εξετάσεις). Διανοητικά καταλαβαίνει απόλυτα τι γίνεται και είναι στα καλά της, το θέμα είναι ότι είχε ραγδαία επιδείνωση στην τελευταία υποτροπή και όλη η δεξιά πλευρά είναι ουσιαστικά μη λειτουργική (χέρι και πόδι) και της δημιούργησε και πρόβλημα κατά την ομιλία (μπερδεύεται έντονα στα λόγια της) , όποτε το να μεταβεί η ίδια στην τράπεζα είναι αδύνατο. 

Καταλαβαίνω και όλα αυτά που έγραψες παραπάνω, αλλά και όλα αυτά που γράφεις τώρα, το σημαντικότερο όμως δεν το γράφεις, γιατί τόση επιμονή να γίνονται οι πληρωμές με τη δική της κάρτα?

Σου εξήγησα ότι οι πληρωμές μια χαρά μπορούν να γίνουν με κάρτα του συνδικαιούχου (του πατέρα σου), επίσης μια χαρά μπορεί ο πατέρας σου να σηκώσει μετρητά τα οποία μια χαρά τα δέχονται στις πληρωμές, υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό? Και αν ναι πες μας ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα μπας και σου δώσουμε λύση.

Δημοσ.

Αν υπαρχει συνδικαιούχος τι συζηταμε τόση ωρα, ας παει στην τραπεζα(αν δεν εχει εβανκινκ) να μεταφέρει τα χρήματα σε εναν άλλο λογαριασμο.και τελος το στορυ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Καταλαβαίνω και όλα αυτά που έγραψες παραπάνω, αλλά και όλα αυτά που γράφεις τώρα, το σημαντικότερο όμως δεν το γράφεις, γιατί τόση επιμονή να γίνονται οι πληρωμές με τη δική της κάρτα?

Σου εξήγησα ότι οι πληρωμές μια χαρά μπορούν να γίνουν με κάρτα του συνδικαιούχου (του πατέρα σου), επίσης μια χαρά μπορεί ο πατέρας σου να σηκώσει μετρητά τα οποία μια χαρά τα δέχονται στις πληρωμές, υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό? Και αν ναι πες μας ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα μπας και σου δώσουμε λύση.

Το κύριο πρόβλημα είναι ότι γινόταν από την ίδια μια πληρωμή δανείου με κατάθεση στο γκισέ. 
το 2ο πρόβλημα είναι ότι εγώ δουλευω τις περισσότερες ωρες της μέρας όποτε αυτή τη στιγμή το βάρος πέφτει στον πατέρα μου, όποτε το να στηθεί στην ουρά να τραβήξει χρήματα με τα τρεξίματα που έχουμε στα νοσοκομεία είναι αδύνατο. 
το 3ο είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να υπάρχουν μετρητά άμεσα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Προς το παρών υπάρχουν από εμενα και τον πατέρα μου, αλλά και αυτά δεν είναι απειρα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Το κύριο πρόβλημα είναι ότι γινόταν από την ίδια μια πληρωμή δανείου με κατάθεση στο γκισέ. 
το 2ο πρόβλημα είναι ότι εγώ δουλευω τις περισσότερες ωρες της μέρας όποτε αυτή τη στιγμή το βάρος πέφτει στον πατέρα μου, όποτε το να στηθεί στην ουρά να τραβήξει χρήματα με τα τρεξίματα που έχουμε στα νοσοκομεία είναι αδύνατο. 
το 3ο είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να υπάρχουν μετρητά άμεσα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Προς το παρών υπάρχουν από εμενα και τον πατέρα μου, αλλά και αυτά δεν είναι απειρα

Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Συγνώμη αλλά κανένα από τα 3 προβλήματα που ανέφερες δεν σχετίζεται (ή έστω από όσα έγραψες δεν φαίνεται να σχετίζεται) με το κλείδωμα της κάρτας της μητέρας σου.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Συγνώμη αλλά κανένα από τα 3 προβλήματα που ανέφερες δεν σχετίζεται (ή έστω από όσα έγραψες δεν φαίνεται να σχετίζεται) με το κλείδωμα της κάρτας της μητέρας σου.

Αφού το ζεις από μέσα το πρόβλημα μας αυτή τη στιγμήκαι κανείς τηλεδιαγνωση ότι κανένα πρόβλημα από αυτά δεν σχετίζεται, δεν εχω να προσθέσω κάτι άλλο!! Καλή συνέχεια. 

Αν κάποιος έχει να προσθέσει κάποια λύση, ειμαι ευγνώμων. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Μάκαρος είπε

Αφού το ζεις από μέσα το πρόβλημα μας αυτή τη στιγμήκαι κανείς τηλεδιαγνωση ότι κανένα πρόβλημα από αυτά δεν σχετίζεται, δεν εχω να προσθέσω κάτι άλλο!! Καλή συνέχεια. 

Αν κάποιος έχει να προσθέσει κάποια λύση, ειμαι ευγνώμων. 

Φίλε μου ακριβώς επειδή κανείς μας δεν ζει από μέσα το πρόβλημα σας, θα πρέπει η περιγραφή του προβλήματος από τη μεριά σου να είναι όσο περισσότερο ακριβής γίνεται. Την λύση στην έδωσα, μια χαρά μπορεί ο πατέρας σου ως συνδικαιούχος να σηκώσει/χρησιμοποιήσει τα χρήματα στο λογαριασμό, τη λύση αυτή όμως την απέρριψες χωρίς να εξηγήσεις που είναι το πρόβλημα με αυτή τη λύση, ε δεν νομίζω να μπορέσει κάποιος να σου δώσει λύση όταν δεν εξηγείς το πρόβλημα.

Εύχομαι ότι καλύτερο στη μητέρα σου.

Δημοσ.

Δεν μπορεί ο πατέρας σου να βγάλει κωδικούς web banking? Θα πάρεις τους κωδικούς και θα κάνεις όλες  τις πληρωμές απο εκεί και μεταφορές χρημάτων στον λογαριασμό σου όπου και θα σηκώνεις εσυ τα χρήματα για λογαριασμό τους.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, leonhonda είπε

Δεν μπορεί ο πατέρας σου να βγάλει κωδικούς web banking? Θα πάρεις τους κωδικούς και θα κάνεις όλες  τις πληρωμές απο εκεί και μεταφορές χρημάτων στον λογαριασμό σου όπου και θα σηκώνεις εσυ τα χρήματα για λογαριασμό τους.

Αυτό θα ρωτούσα μόλις. Μπορεί έστω ο συνδικαιούχος να βγαλει κωδικούς ενεργοποιήσης για ebanking ? Αν ναι τότε λύνεται κατά μεγάλο ποσοστό το θεμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Μάκαρος είπε

Καλησπέρα σε όλους. Όπως αναφέρω και στον τίτλο πρέπει να γίνει μια αλλαγή σε κάρτα ΑΤΜ μέλους της οικογένειας μου. Το άτομο αυτό έχει χρόνια αυτοάνοση πάθηση και αυτή τη βδομάδα μετά από βαρβατη υποτροπή δεν είναι σε θέση ούτε να περπατήσει και να γράψει. Η κάρτα είναι μπλοκαρισμένη και δεν μπορεί να βγαλει χρήματα από ΑΤΜ ούτε να πληρωθούν εξετάσεις κτλ άνω των 50 ευρώ που είναι το όριο της ανέπαφης συναλλαγής. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ;; Εξουσιοδότηση αρκεί ;; Αλλά και το ερώτημα είναι πως θα βγει η εξουσιοδότηση από την στιγμή που δεν μπορεί ούτε να μεταβεί στο τοπικό ΚΕΠ για την ταυτοπροσωπία αλλά ούτε και να υπογράψει. 

περαστικά εύχομαι καταρχάς ,

επειδή δυστυχώς θα σου χρειαστεί και σε άλλες περιπτώσεις πρέπει να βγάλετε πληρεξούσιο , θα στα πει συμβολαιογράφος

καλύπτει κάθε νόμιμη χρήση (όχι όμως μεταβίβαση αυτοκινήτου που χρειάστηκε και μου είπαν οτι πρέπει να αναγράφεται συγκεκριμένα )

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Ο πατέρας σου δεν έχει κάρτα για αυτόν τον λογαριασμό;Να βγάλει.Θα πηγαίνει σε ΑΤΜ να βγαζει λεφτά και θα τα χρησιμοποιείτε οπως θέλετε.Οποιος θέλει μπορεί να πληρώνει το δάνειο στο γκισε.

Είναι πολύ απλά τα πράγματα.

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Αυτό θα ρωτούσα μόλις. Μπορεί έστω ο συνδικαιούχος να βγαλει κωδικούς ενεργοποιήσης για ebanking ? Αν ναι τότε λύνεται κατά μεγάλο ποσοστό το θεμα

Μπορεί σιγουρα.Είμαι συνδικαιουχος σε λογαριασμό της μητέρας μου και έχω βγάλει κανονικά κωδικούς όπου και της πληρώνω όλους τους λογαριασμούς

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

ναι γίνεται κανονικά , υπόψιν οι συναλλαγές - πληρωμές μετράνε στο ΑΦΜ του ατόμου που εχει ebanking φυσικά

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

ναι γίνεται κανονικά , υπόψιν οι συναλλαγές - πληρωμές μετράνε στο ΑΦΜ του ατόμου που εχει ebanking φυσικά

Ναι παράλειψη μου δεν το ανέφερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...