operater Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Αγαπητοι φιλοι αγορασα το Jetspeed 520 του Κοκαλη και οπως χρησιμοποιουσα τοσο καιρο το Zonealarm ειπα να κανω το ιδιο μολις το εγκατεστησα δεν δουλευε ποια το Internet και ουτε μπορουσα πια να μπω στο setup του modem! :?: Ποιο firewall μου προτεινεται που να το εχετε δουλεψει και δεν εχει προβληματα????
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Καλησπέρα, και εγώ το ίδιο έχω κανένα πρόβλημα [έχω και za]. Πώς το έχεις συνδέσει? Αν το έχεις usb, βγάλτο και σύνδεσέ το σε ethernet. Επίσης μίλα με τον provider σου για το πρόβλημα.
gtsamis Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Λογικά θα πρέπει να αφήνεις το firewall να σου δίνει πρόσβαση στην IP του Jetspeed...και να αφήνεις κάποια ports ανοιχτά για να έχεις επικοινωνία...
operater Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Τελικα το προβλημα ηταν το Mcafee !!!!!!!! Οταν εβλεπε αλλαγες στις πορτες του winscock εκλεινε ολες τις πορτες!!!!! Το εβγαλα και ησυχασα!!! τωρα εχω βαλει αλλο και για firewall το Kerio!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.