Προς το περιεχόμενο

[NVR] Srihome NVS001 4 Cameras 1080p 125€ E-Shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά είναι καλή επιλογή αυτή του eshop; μπορώ να την συνδυάσω με ασύρματο συναγερμό; είναι απαραίτητο να έχουμε wifi Router από πίσω από το καταγραφικό ή μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας με Wifi LAN μεταξύ καταγραφικού και κεραιών;

συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά αν πέσει το ρεύμα όλες οι κάμερες θα πέσουν ταυτόχρονα και δεν θα γράψει καμία κίνηση κλέφτη, έχω καταλάβει ότι όλες οι κεραίες πρέπει να πέσουν σε UPS.

ευχαριστώ, 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Επειδή τις πήρα και τις εγκατέστησα, θα σας πω την γνώμη μου.

Το καταγραφικό που πουλάει το eshop έρχεται μαζί με κάμερες που δεν είναι Ip. Από την στιγμή που θα πάρουν ρεύμα και μπεις στο interface του NRV τις βλέπει άμεσα. Η καθεμία έχει το δικό της AC adaptor και συνδέεται μόνο ασύρματα με το NRV. Ο φακός τους είναι αρκετά καλός για τα χρήματα τους αλλά όχι ευρυγώνιος, οπότε θα πρέπει να έχει αρκετό χώρο από το σημείο της εγκατάστασης για καταγραφή για να καλύψει το πεδίο. Είναι κυρίως για εξωτερικό χώρο αλλά καλύπτει και μεγάλους εσωτερικούς χώρους. 

Το interface του καταγραφικού είναι πολύ basic αλλά κάνει την δουλειά του. Δέχεται HD 3,5" μέχρι 4ΤΒ, το οποίο στερεώνεται δύσκολα (αν θες και τις 4 βίδες) στο εσωτερικό του NRV. Το συγκεκριμένο NRV δέχεται μέχρι ακόμη άλλες 4 κάμερες ΙΡ (λογικά όλες από αυτές που έχει η εταιρεία - έχω δοκιμάσει 3 τύπους χωρίς θέμα) οι οποίες είτε δουλεύουν αυτόνομα από την android app ή μπορείς να καλύψεις και τις λοιπές 4 θέσεις (ναι είναι  8 κανάλια το NRV) και να τις καταγράφεις όλες στο NRV. Αυτές πρώτα τις κάνεις εγκατάσταση στο app και μετά από το NRV παίρνουν IP και τις βλέπει το NRV (με πρωτόκολλο ONVIF).

Για να λειτουργήσει το καταγραφικό στο APP θέλει καλώδιο Lan για να πάρει δίκτυο από router. Διαφορετικά δουλεύει σε τοπικό δίκτυο και φυσικά δεν βλέπει τις εξτρά ΙΡ κάμερες αλλά ούτε και την εφαρμογή. Στην εφαρμογή στο κινητό, έχεις την δυνατότητα τα δεις όλες τις κάμερες (σαν να βλέπεις το NRV) αλλά παράλληλα και μόνες τους τις εξτρά IP κάμερες. 

Από zoum έχουν Χ3 και η βραδινή λήψη είναι αρκετά καλή. Επειδή μπορεί να γράφω πάρα πολλά, σταματώ εδώ...:) 

Πολύ κατατοπιστικό είναι το παρακάτω Βίντεο για SriHome NVS002 1080P αφού το NRV είναι αυτό που δίνει (ή τουλάχιστον έδιναν) για την αγορά SriHome NVS001 (4+4) απλά με τις 4 κάμερες από την έκδοση του SriHome NVS001 (και φυσικά με την προσθήκη των εξτρά Ip καμερών). 

Επεξ/σία από bpanos
  • Like 8
  • Thanks 3
Δημοσ.
17 ώρες πριν, bpanos είπε

Καλησπέρα. Επειδή τις πήρα και τις εγκατέστησα, θα σας πω την γνώμη μου.

Το καταγραφικό που πουλάει το eshop έρχεται μαζί με κάμερες που δεν είναι Ip. Από την στιγμή που θα πάρουν ρεύμα και μπεις στο interface του NRV τις βλέπει άμεσα. Η καθεμία έχει το δικό της AC adaptor και συνδέεται μόνο ασύρματα με το NRV. Ο φακός τους είναι αρκετά καλός για τα χρήματα τους αλλά όχι ευρυγώνιος, οπότε θα πρέπει να έχει αρκετό χώρο από το σημείο της εγκατάστασης για καταγραφή για να καλύψει το πεδίο. Είναι κυρίως για εξωτερικό χώρο αλλά καλύπτει και μεγάλους εσωτερικούς χώρους. 

Το interface του καταγραφικού είναι πολύ basic αλλά κάνει την δουλειά του. Δέχεται HD 3,5" μέχρι 4ΤΒ, το οποίο στερεώνεται δύσκολα (αν θες και τις 4 βίδες) στο εσωτερικό του NRV. Το συγκεκριμένο NRV δέχεται μέχρι ακόμη άλλες 4 κάμερες ΙΡ (λογικά όλες από αυτές που έχει η εταιρεία - έχω δοκιμάσει 3 τύπους χωρίς θέμα) οι οποίες είτε δουλεύουν αυτόνομα από την android app ή μπορείς να καλύψεις και τις λοιπές 4 θέσεις (ναι είναι  8 κανάλια το NRV) και να τις καταγράφεις όλες στο NRV. Αυτές πρώτα τις κάνεις εγκατάσταση στο app και μετά από το NRV παίρνουν IP και τις βλέπει το NRV (με πρωτόκολλο ONVIF).

Για να λειτουργήσει το καταγραφικό στο APP θέλει καλώδιο Lan για να πάρει δίκτυο από router. Διαφορετικά δουλεύει σε τοπικό δίκτυο και φυσικά δεν βλέπει τις εξτρά ΙΡ κάμερες αλλά ούτε και την εφαρμογή. Στην εφαρμογή στο κινητό, έχεις την δυνατότητα τα δεις όλες τις κάμερες (σαν να βλέπεις το NRV) αλλά παράλληλα και μόνες τους τις εξτρά IP κάμερες. 

Από zoum έχουν Χ3 και η βραδινή λήψη είναι αρκετά καλή. Επειδή μπορεί να γράφω πάρα πολλά, σταματώ εδώ...:) 

Πολύ κατατοπιστικό είναι το παρακάτω Βίντεο για SriHome NVS002 1080P αφού το NRV είναι αυτό που δίνει (ή τουλάχιστον έδιναν) για την αγορά SriHome NVS001 (4+4) απλά με τις 4 κάμερες από την έκδοση του SriHome NVS001 (και φυσικά με την προσθήκη των εξτρά Ip καμερών). 

Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου ! Έχω ένα πρόβλημα όμως με το συγκεκριμένο . Ενώ έχω προσθέσει τις 4 κάμερες προσπαθώ να προσθέσω άλλη μια ολόιδια κάμερα με αυτές του καταγραφικού. Δεν την βλέπει δυστυχώς . Είναι εύκολο να μου εξηγήσεις τη διαδικασία για να δώσω IP και να την δει ; Αυτό που έχω κάνει εγώ είναι να αφαιρέσω μια κάμερα , να πατήσω add στο καταγραφικό και να πατήσω PAIR στην κάμερα . Έτσι την βλέπει αλλά πάντα χάνω 1 κάμερα . 

Δημοσ.

Hello dear,

You can try to add, supported.

Best Regards
Tina
Software download: www.sricam.com/download 
FAQ: www.sricam.com/faqs
video guide:www.sricam.com/videos

From: Flavios Arghiris
Date: 2021-07-02 23:46
To: [email protected]
Subject: RE: SRIHOME NVS001 4-CHANNELS NVR + 4 BULLET 1080P WIRELESS WATERPROOF CAMERAS
Dear Tina,
Thank you for you prompt reply.
I have already the SriHome 4 Channels NVR with 4 SH024 installed. My question is : can I add another 2 SH024 Cameras. Total 6 cameras ??

Thanks you for kind assistance.
Kindest regards,
Flavios.

Sent from Mail for Windows 10

From: [email protected]
Sent: Friday, July 2, 2021 11:49 AM
To: Flavios Arghiris
Subject: Re: SRIHOME NVS001 4-CHANNELS NVR + 4 BULLET 1080P WIRELESS WATERPROOF CAMERAS

Hello dear,

Thank you very much for using our camera and service.
Above 4CH NVS001B support Compatible with SriHome other wired cameras (SH020,SH024,SH027,SH028,SH030,SH031,SH035) ,
not Compatible with other WiFi cameras (SH025,SH029,SP028 )

Best Regards
Tina
Software download: www.sricam.com/download 
FAQ: www.sricam.com/faqs
video guide:www.sricam.com/videos

From: Flavios Arghiris
Date: 2021-07-01 15:04
To: [email protected]
Subject: SRIHOME NVS001 4-CHANNELS NVR + 4 BULLET 1080P WIRELESS WATERPROOF CAMERAS
Dear sirs,

I have the SRIHOME NVS001 4-CHANNELS NVR + 4 BULLET 1080P WIRELESS WATERPROOF CAMERAS
and would like to know if I can add additional cameras and how many and which camera do you suggest.

Many thanks for your kind cooperation.
Kind regards
Flavios Arghiris.

Sent from Mail for Windows 10

• Like 2
Δημοσ.

Το συνέδεσα με το δίκτυο, η αναγνώρισε τις κάμερες, ο χρήστης αλλά ανά τρίλεπτο χτυπούσε αλαρμ για λίγο και σταματούσε.. Μήπως ήταν επειδή έπιανε κίνηση? 

Δημοσ.
Στις 9/7/2021 στις 12:59 ΜΜ, @pnea1973 είπε

Το συνέδεσα με το δίκτυο, η αναγνώρισε τις κάμερες, ο χρήστης αλλά ανά τρίλεπτο χτυπούσε αλαρμ για λίγο και σταματούσε.. Μήπως ήταν επειδή έπιανε κίνηση? 

Είναι η ανίχνευση κίνησης. Αν θες ρυθμίζεις ευαισθησία η το απενεργοποιείς από  την εφαρμογή.

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, EvilEyes είπε

Είναι η ανίχνευση κίνησης. Αν θες ρυθμίζεις ευαισθησία η το απενεργοποιείς από  την εφαρμογή.

Σε ευχαριστώ.. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξαναεπανερχομαι... Ενώ έχω βγάλει από όλες τις κάμερες το αλαρμ, μόλις χάνει σήμα η μία χτυπά άλλες φορές 3 άλλες φορές 5...Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι είναι και το έβγαλα από την πρίζα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαι μενα το ιδιο κανει ουτε βγαλσιμο μπαταριας και ρεσετ ουτε αποσυνδεση δισκου μπας και χτυπαγε απο κει  . Και απο την εφαρμογη δε σωζει την αλλαγη στη μειωση ευαισθησιας ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Δεν ξέρω.. Πάντως το ότι χτυπάει αλαρμ μόλις χάνει σύνδεση με κάποια κάμερα, η ενώ το έχω ξετσσεκαρει, ο χρήστης με έχει οδηγήσει να βγει από την πρίζα μέχρι να στείλω mail στην εταιρεία... Αλλά η εικόνα ήταν καλή και το βράδυ... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...