Προς το περιεχόμενο

[NVR] Srihome NVS001 4 Cameras 1080p 125€ E-Shop.gr

katcos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, badluck είπε

Το έχω εδώ και έναν μήνα το συγκεκριμένο καταγραφικό και όντως για τα λεφτά του είναι πολύ τίμιο. 

Καλή εικόνα και νυχτερινή λήψη, πολύ εύκολο σεταρισμα και μεγάλη εμβέλεια (η πιο μακρινή κάμερα είναι 50 μέτρα από το καταγραφικό με 2 τοίχους στο ενδιάμεσο). Το μόνο αρνητικό είναι ότι οι συγκεκριμένες κάμερες δεν έχουν ήχο. 

Ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος εάν μπορώ να προσθέσω επιπλέον κάμερες πέραν των τεσσάρων που έχει το σετ. Στο μενού του καταγραφικου εμφανίζονται 8 διαθέσιμα κανάλια. Θα ήθελα να προσθέσω μερικές srihome sh030 κάμερες εάν είναι συμβατές. 

37 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Κι εμένα η απορία μου είναι αυτή. Από το eshop μου είπαν όχι γιατί είναι 4 ch. Αλλά τότε γιατί εμφανίζει 8 οθόνες? 

Skroutz "ερωτήσεις" υπάρχει πολύ συγκεκριμένη απάντηση.
Από το e-shop μην περιμένετε να ξέρουν τα πάντα, έχουν χιλιάδες προϊόντα, είναι πρακτικά αδύνατο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 ώρες πριν, Doubt είπε

Skroutz "ερωτήσεις" υπάρχει πολύ συγκεκριμένη απάντηση.
Από το e-shop μην περιμένετε να ξέρουν τα πάντα, έχουν χιλιάδες προϊόντα, είναι πρακτικά αδύνατο.

Την είδα σε ευχαριστώ... Βέβαια υπάρχει απάντηση ότι δεν μπορεί να συνδέσει μια sh30... 

Θα αγοράσω μια από τις άλλες για να δω.. Και  πάλι ευχαριστώ. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, sarakats85 είπε

Παιδιά αξίζουν τελικά η όχι να τις πάρω για το εξοχικό ?

Πριν 2-3 βδομάδες ξανάχε προσφορά στα 100€ αυτό το σύστημα.  Μοιάζει το ίδιο. Το πήρα για ένα φίλο. Το βρήκα εξαιρετικό για τα λεφτά του. Καλύτερο από το σύστημα hikvision  5ετίας FHD που έχω σπίτι μου.  Αν κάποια κάμερα πέφτει μακριά και δεν την βλέπει το wifi του καταγραφικού, την συνδέεις ενσύρματα με ένα utp6 καλώδιο στέλνοντας  τροφοδοσία + data. 

Μόνη παρατήρηση είναι ότι η cpu στην κάρτα του καταγραφικού μου φάνηκε να ζεσταίνετε αρκετά.  Της έβαλα ένα αλουμινένιο ψυγείο και ήταν ΟΚ.

Σημ Βλέπω ότι οι κάμερες της συγκεκριμένης προσφοράς αναφέρουν ότι δεν υποστηρίζουν ενσύρματη σύνδεση.  Για μένα είναι αρκετά περιοριστικό. 

Επεξ/σία από anivas11
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, cdrov είπε

Παιδιά σε κάτι καλύτερο για μαγαζί έχετε να προτείνεται κάτι?

Είναι αναλόγως τι ζητάει κάποιος να καλύψει και σε τι απόσταση,τι ποιότητα θέλει να έχει και πολλά άλλα. 

20 ώρες πριν, sarakats85 είπε

Παιδιά αξίζουν τελικά η όχι να τις πάρω για το εξοχικό ?

Για τα 100 κάτι ευρώ από ελληνικό κατάστημα νομίζω  αξίζουν για κάποιον που δεν θέλει να μπλέκει με αγορά από το εξωτερικό, βέβαια όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω σαν χαρακτηριστικά (πχ αισθητήρα cmos, εμβέλεια ,2mp )δεν είναι και τα καλύτερα,βέβαια να πούμε ότι μπορεί να μην θέλει να τραβάς καλωδίωση για τα ασύρματα συστήματα τέτοιου τύπου αλλά θα χρειάζεται μπριζα εκεί που θα τοποθετηθούν κάτι το οποίο εγω προσωπικά θα το απέφευγα (γιατί την πάτησα από κεραυνούς και αυξομείωση τάσης σε ένα σύστημα escam😭)

Έχουν περάσει αρκετα "φθηνά"ενσύρματα και ασύρματα συστήματα από τα χέρια μου,floureon,escam και τώρα τελευταία hiseeu,όλα από κατάστημα Κίνας και η αλήθεια είναι ότι με αυτά τα χρήματα στα 100 ευρώ αυτήν την στιγμή βρίσκεις κάτι καλύτερο από εκεί(καλύτερης ποιότητας κάμερες,με WiFi booster στην συσκευασία) με οτι αυτό συνεπάγεται σε θέματα εγγύησης και αναμονής 2 εβδομάδων για την παραλαβή.

Επεξ/σία από Kzaxas
  • Like 2

28 λεπτά πριν, Kzaxas είπε

Είναι αναλόγως τι ζητάει κάποιος να καλύψει και σε τι απόσταση,τι ποιότητα θέλει να έχει και πολλά άλλα. 

Για τα 100 κάτι ευρώ από ελληνικό κατάστημα νομίζω  αξίζουν για κάποιον που δεν θέλει να μπλέκει με αγορά από το εξωτερικό, βέβαια όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω σαν χαρακτηριστικά (πχ αισθητήρα cmos, εμβέλεια ,2mp )δεν είναι και τα καλύτερα,βέβαια να πούμε ότι μπορεί να μην θέλει να τραβάς καλωδίωση για τα ασύρματα συστήματα τέτοιου τύπου αλλά θα χρειάζεται μπριζα εκεί που θα τοποθετηθούν κάτι το οποίο εγω προσωπικά θα το απέφευγα (γιατί την πάτησα από κεραυνούς και αυξομείωση τάσης σε ένα σύστημα escam😭)

Έχουν περάσει αρκετα "φθηνά"ενσύρματα και ασύρματα συστήματα από τα χέρια μου,floureon,escam και τώρα τελευταία hiseeu,όλα από κατάστημα Κίνας και η αλήθεια είναι ότι με αυτά τα χρήματα στα 100 ευρώ αυτήν την στιγμή βρίσκεις κάτι καλύτερο από εκεί(καλύτερης ποιότητας κάμερες,με WiFi booster στην συσκευασία) με οτι αυτό συνεπάγεται σε θέματα εγγύησης και αναμονής 2 εβδομάδων για την παραλαβή.

Επειδή είμαι σε αναζήτηση... Την Κυριακή κλέψ'ανε την γιαγιά μου και έχει τρομακρατηθεί.

Από έξω μέχρι 100 ευρώ τι μπορούμε να εμπιστευτούμε?

Επίσης, αν δεν κάνω hijack  στο θέμα.... Κάποιον συναγερμό επίσης απ' έξω που να εμπιστευόμαστε? Απλά πράγματα....

41 λεπτά πριν, Tzimmys είπε

Επειδή είμαι σε αναζήτηση... Την Κυριακή κλέψ'ανε την γιαγιά μου και έχει τρομακρατηθεί.

Από έξω μέχρι 100 ευρώ τι μπορούμε να εμπιστευτούμε?

Επίσης, αν δεν κάνω hijack  στο θέμα.... Κάποιον συναγερμό επίσης απ' έξω που να εμπιστευόμαστε? Απλά πράγματα....

Σε ασύρματο σύστημα στα 100 περίπου με κουπόνι BG77a838:

[130,41€ 32% OFF]Hiseeu WNKIT-4HB312 8CH 3MP 1536P  Wireless CCTV Security System NVR Kit  IR Outdoor Audio Recorrd IP Camera Waterproof Wifi NVR Kit Video Surveillance Security & Surveillance from Security & Protection on banggood
https://banggood.app.link/HWgH0YTJHgb

Σε συναγερμό έχω τον digoo hama αλλά και hosa.

• Like 2
  • Thanks 1

31 λεπτά πριν, Kzaxas είπε

Σε ασύρματο σύστημα στα 100 περίπου με κουπόνι BG77a838:

[130,41€ 32% OFF]Hiseeu WNKIT-4HB312 8CH 3MP 1536P  Wireless CCTV Security System NVR Kit  IR Outdoor Audio Recorrd IP Camera Waterproof Wifi NVR Kit Video Surveillance Security & Surveillance from Security & Protection on banggood
https://banggood.app.link/HWgH0YTJHgb

Σε συναγερμό έχω τον digoo hama αλλά και hosa.

Φίλε τελικα δεν θα παραλάβω απο eshop καθώς είναι μέρα με νύχτα αυτές πραγματικά...Τις έχεις δοκιμάσει φαντάζομαι.. Ήχο δεν κατάλαβα αν γράφει βέβαια από τα χαρακτηριστικά..

Μέχρι τα 150 εξωτερικού χώρου 4αδα προτείνεις αυτές? Είδα αποθήκη Τσεχία ώστε να γλιτώσουμε τελωνείο. Ελπίζω να παραλάβω σε 1 μήνα... 

1 ώρα πριν, sarakats85 είπε

Φίλε τελικα δεν θα παραλάβω απο eshop καθώς είναι μέρα με νύχτα αυτές πραγματικά...Τις έχεις δοκιμάσει φαντάζομαι.. Ήχο δεν κατάλαβα αν γράφει βέβαια από τα χαρακτηριστικά..

Μέχρι τα 150 εξωτερικού χώρου 4αδα προτείνεις αυτές? Είδα αποθήκη Τσεχία ώστε να γλιτώσουμε τελωνείο. Ελπίζω να παραλάβω σε 1 μήνα... 

Είναι two way audio δηλαδή υποστηρίζει κανονικά μετάδοση και λήψη ήχου.

Αν σκοπεύεις να βάλεις ασύρματες ναι τις προτείνω σίγουρα,εγώ επειδή προτιμώ τις ενσύρματες θα έβαζα ενσύρματα με καλωδίωση POE.

Θα συνιστούσα να μπει και σε κάθε μπριζα ένα προστατευτικό σε οποιαδήποτε ασύρματη κάμερα.

Αν το παραγγείλεις απλά να επιλέξεις priority line και να βγάλεις την ασφάλεια και πάντα με PayPal.

Από Τσεχία νομίζω  σε 10 μέρες θα το έχεις

• Like 2

Επειδή έχουν μετασχηματιστή νόμιζα ότι προστατεύεται το κύκλωμα ...Ενσύρματες μέχρι 150ε ποιες προτείνεις φίλε; Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου!

8 ώρες πριν, sarakats85 είπε

Επειδή έχουν μετασχηματιστή νόμιζα ότι προστατεύεται το κύκλωμα ...Ενσύρματες μέχρι 150ε ποιες προτείνεις φίλε; Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου!

[213,25€ 17% OFF]Hiseeu 4Pcs POE H.265+ Security IP Cameras 8CH 5MP NVR Camera System Support Audio Night Vision 10m  IP66 Waterproof Onvif Security & Surveillance from Security & Protection on banggood
https://banggood.app.link/70c5zVXtIgb

Αυτές είναι πολύ καλές,τις είχα πάρει από τσεχική αποθήκη και λίγα μεταφορικά απλά βλέπω τώρα ότι είναι από Ισπανία με πάρα πολύ ακριβά μεταφορικά.

Γνώμη μου να περιμένεις λίγο μπας και στοκαρει η τσέχικη και το πάρεις πιο φθηνά.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...