Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά όσο ψάχνω να βρω τις διαφορές μεταξύ των Fenix 6x sapphire και του 6x pro τόσο μπερδεύομαι. Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει
Εκτός από το υλικό υπάρχει άλλη διαφορά μεταξύ τους;
Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τα 6s, 6 και 6X είναι όλα pro μοντέλα και η  μόνη διαφορά είναι στα μεγέθη. Δλδ το 6 είναι 42μμ, 47 κ 51 αντίστοιχα. Το sapphire αναφέρεται στο υλικό που έχει η οθόνη το οποίο είναι θεωρητικά πιο ανθεκτικό. Γνώμη μου, τζάμπα λεφτά. 

Εχω το 6S το μαύρο και είναι εξαιρετικό!

Δημοσ.
Στις 7/3/2021 στις 2:29 ΜΜ, georgepren είπε

Τα 6s, 6 και 6X είναι όλα pro μοντέλα και η  μόνη διαφορά είναι στα μεγέθη. Δλδ το 6 είναι 42μμ, 47 κ 51 αντίστοιχα. Το sapphire αναφέρεται στο υλικό που έχει η οθόνη το οποίο είναι θεωρητικά πιο ανθεκτικό. Γνώμη μου, τζάμπα λεφτά. 

Εχω το 6S το μαύρο και είναι εξαιρετικό!

Δεν ξέρω αν είναι μόνο αυτή η διαφορά. Νομίζω ότι το 6s δεν έχει προφορτωμένους χάρτες των διαφόρων δραστηριοτήτων ενώ το 6x pro έχει 

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχω το 6S, έχει χάρτες! Τους οποίους μάλιστα έκανα και update! Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο πέραν του μεγέθους, small, medium, large.

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 8/3/2021 στις 5:16 ΜΜ, georgepren είπε

Επειδή έχω το 6S, έχει χάρτες! Τους οποίους μάλιστα έκανα και update! Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο πέραν του μεγέθους, small, medium, large.

Ειμαι κατοχος του 6s και θα ηθελα να μαθω για τους χαρτες που αναφερεις που μπορω να τους βρω εγκαταασησω? το εχω 2 μηνες και δεν εχω μαθει ακομη αυτη τη λειτουργια!!! ακομη! Ευχαριστω!

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, PedroG είπε

Ειμαι κατοχος του 6s και θα ηθελα να μαθω για τους χαρτες που αναφερεις που μπορω να τους βρω εγκαταασησω? το εχω 2 μηνες και δεν εχω μαθει ακομη αυτη τη λειτουργια!!! ακομη! Ευχαριστω!

Τους περνάς μέσω του Garmin Express που είναι το πρόγραμμα για το pc που συνδέει το ρολόι. Την πρώτη μέρα που το πήρα, έκανε αρκετά updates το ρολόι και αρκετούς χάρτες απ΄ότι είδα.

Τώρα σαν χάρτες, δεν έχω "παίξει" πολύ, μόνο στην αρχή μια δύο φορές για να δω αν μου δειχνει που βρισκομαι, στο ρολόι ενώ για τρέξιμο χρησιμοποιώ δικιά μου σύνθεση οθόνης.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 12/3/2021 στις 2:41 ΜΜ, georgepren είπε

Τους περνάς μέσω του Garmin Express που είναι το πρόγραμμα για το pc που συνδέει το ρολόι. Την πρώτη μέρα που το πήρα, έκανε αρκετά updates το ρολόι και αρκετούς χάρτες απ΄ότι είδα.

Τώρα σαν χάρτες, δεν έχω "παίξει" πολύ, μόνο στην αρχή μια δύο φορές για να δω αν μου δειχνει που βρισκομαι, στο ρολόι ενώ για τρέξιμο χρησιμοποιώ δικιά μου σύνθεση οθόνης.

θελει ...πληρωμη σαν χαρτες!

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...