SilentVoice Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Είχα κάνει μια αγορά μέσω PayPal από εξωτερικό πριν 3 μήνες. Στην PayPal είχα συνδέσει μια προσωρινή εικονική κάρτα. Τώρα μου έκαναν refund και μου επέστρεψαν το ποσό. Φαίνεται στο PayPal πως έχει γίνει η επιστροφή στην κάρτα. Αυτή η κάρτα όμως δεν υπάρχει πλέον στην revolut μου γιατί την είχα διαγράψει. Έχουν περάσει 4 ημέρες και δεν έχει μπει το ποσό (~100€) στο Revolut account μου. Έχει ξανασυμβεί σε κάποιον; Έχω ελπίδες να λάβω το ποσό πίσω; Ή 'χάθηκε' όπως χάθηκε και η κάρτα ; Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2021 από SilentVoice
george1807 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Σίγουρα επιστρέφονται. Είναι δοκιμασμένο. Είχα ρωτήσει και στο support και μου είπαν ότι γυρνάει στο δηλωμένο account της κάρτας. Αν τώρα δεις ότι αργούν και άλλο τώρα στο τσατ μέσα από την εφαρμογή. 1
SilentVoice Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, george1807 είπε Σίγουρα επιστρέφονται. Είναι δοκιμασμένο. Είχα ρωτήσει και στο support και μου είπαν ότι γυρνάει στο δηλωμένο account της κάρτας. Αν τώρα δεις ότι αργούν και άλλο τώρα στο τσατ μέσα από την εφαρμογή. Οκ θα περιμένω και άλλο τότε. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα