life is music Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους έχω το note 8t ...με καινούργια να τονίσω sd ...εχθές πήγα να στείλω μια εικόνα ...τα αρχεία μου τα βλέπω όλα σε κάποια φάση βλέπω 2-3 αρχεία και να λέει σφάλμα φόρτωσης πολυμέσων ....ψάχνω να βρω την αιτία δεν την βρίσκω ..Να τονισω πως το ίδιο μου έκανε και στο viber....Τέλος ότι εικόνες δεν χρειάζομαι της σβήνω και μετά της σβήνω και από τον κάδο ανακύκλωσης ...τι να κάνω ? Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2021 από life is music
koutsis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 11 ώρες πριν, life is music είπε Καλημέρα σε όλους έχω το note 8t ...με καινούργια να τονίσω sd ...εχθές πήγα να στείλω μια εικόνα ...τα αρχεία μου τα βλέπω όλα σε κάποια φάση βλέπω 2-3 αρχεία και να λέει σφάλμα φόρτωσης πολυμέσων ....ψάχνω να βρω την αιτία δεν την βρίσκω ..Να τονισω πως το ίδιο μου έκανε και στο viber....Τέλος ότι εικόνες δεν χρειάζομαι της σβήνω και μετά της σβήνω και από τον κάδο ανακύκλωσης ...τι να κάνω ? Μπορεί να είναι ελαττωματικη η sd. Βάλε άλλη και δες αν στο ξανακάνει...
life is music Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, koutsis είπε Μπορεί να είναι ελαττωματικη η sd. Βάλε άλλη και δες αν στο ξανακάνει... Δεν ειναι τελικά έτσι λειτουργεί το viber
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα