Προς το περιεχόμενο

ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ PC.

papapan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα pc: p4 2.8 / asus 9600xt / mother: chaintech 9PJL1 SUMMIT / ram: 512 MB DDR DIMM PC2700-333 / h.d: maxtor 120 IDE / DVDRW: NEC ND2500 / οθονη: LG1710S / τροφοδοτικό: ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ATX 350WATT απλο.

οταν τον αναβω ολα καλα μεχρι την στιγμη που παει να μπει στην επιφανεια εργασιας, τοτε η οθονη σβηνει και το pc ειναι σαν σε μια κατασταση αναμονης, κανοντας restart λειτουργει κανονικα. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

Δημοσ.

afou les oti den exis prob meta mipos exis vali kapio prog i kapia rithmisi pirakses kai sou kani ayto to prama?

an exis xp kai exis kana restore point den to dokimazis?

poso kairo sto kani kai apo pote thimasai kati pou na mpori na mas kani na skeftoume kati?

Δημοσ.

Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η κάρτα γραφικών σου ή οι drivers που εγκαθηστάς συνεχώς;; Δοκίμασε μια σε Safe Mode να μπείς. Μπαίνει;;;

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος ειναι θεμα καρτας γραφικων, μαλλον drivers. Ισως δεν συνεργαζεται καλα με το mobo σου, αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να δεις αν εχεις εγκατεστημενο το SMARTGART, που ειναι προγραμμα της ΑΤΙ και δες απο εκει με καποια τεστς που εχει τι παιζει... Επειδη και εμενα το κανει η δικια μου ΑΤΙ, το mobo μου αν και υποστηριζει 8Χ AGP, για καποιο λογο δεν το αντεχει αλλα στο 4Χ δουλευει τελεια (χανω 1-2% σε επιδοσεις :D ). Οποτε απο το SMARTGART δοκιμασε να βαλεις 4Χ, δοκιμασε να απενεργοποιησεις την ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΓΓΡΑΦΗ στην καρτα γραφικων απο τις ΒΑΣΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ AGP (δεν χανεις πολλα) και μετα ξαναπες μας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...