tollisth Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Σε αναζήτηση παπουτσιού καθαρά για Βουνό και πεζοπορία τι προτείνεται? Να πω ότι έχω πάει αρκετές φορές αλλά πάντα με αθλητικά η με κάτι μποτάκια που δεν ήταν και τόσο καλά. Με τα παπούτσια πεζοπορίας δεν έχω ασχοληθεί ποτέ και δεν ξέρω αν πρέπει να προσέξω κάτι η είναι ότι βολέψει στο πόδι ,πηγαίνω από Μάρτιο μέχρι και φθινόπωρο ανάλογα και τον καιρό,το budget είναι κοντά στα 100 ευρώ κάθε συμβουλή δεκτή.
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 2 hours ago, tollisth said: Σε αναζήτηση παπουτσιού καθαρά για Βουνό και πεζοπορία τι προτείνεται? Να πω ότι έχω πάει αρκετές φορές αλλά πάντα με αθλητικά η με κάτι μποτάκια που δεν ήταν και τόσο καλά. Με τα παπούτσια πεζοπορίας δεν έχω ασχοληθεί ποτέ και δεν ξέρω αν πρέπει να προσέξω κάτι η είναι ότι βολέψει στο πόδι ,πηγαίνω από Μάρτιο μέχρι και φθινόπωρο ανάλογα και τον καιρό,το budget είναι κοντά στα 100 ευρώ κάθε συμβουλή δεκτή. salomon,north face και υπαρχουν πολλες μαρκες ακομα οπως la sportiva.το βασικο ειναι αν το θες αδιαβροχο που πας σε goretex ή οχι. για καλοκαιρι φοραω χαμηλο για χειμωνα αναλογως το terrain παω σε goretex και μποτακι.τα salomon βγαινουν κοντα στο budget σου 1
tollisth Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 44 λεπτά πριν, poulinos είπε salomon,north face και υπαρχουν πολλες μαρκες ακομα οπως la sportiva.το βασικο ειναι αν το θες αδιαβροχο που πας σε goretex ή οχι. για καλοκαιρι φοραω χαμηλο για χειμωνα αναλογως το terrain παω σε goretex και μποτακι.τα salomon βγαινουν κοντα στο budget σου Σκεφτόμουν για χαμηλό και αδιάβροχο και λιγο για ημιμποτακι τυχαίνει κάποιες φορές να έχει χιόνι η κάνα ρυάκι απλά το 95% των διαδρομών είναι σε ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό καιρό και ίσως το ημιμποτο θα είναι αρκετά ζεστό με μια ματιά που έριξα μάλλον για salomon με κόβω αν και έχω δει και κάτι columbia που έρχονται λίγο ποιο οικονομικά,αξίζουν αυτά η καλύτερα σε salomon?
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 salomon θα προτιμουσα.τοτε πηγαινε σε χαμηλο goretex. χαμηλο εννοω αυτο https://www.skroutz.gr/s/15441065/Salomon-X-Radiant-GTX-404827.html?from=catspan εχω κανει απειρες πεζοποριες με τετοιο.τωρα ειμαι με north face.οχι δεν ειναι καλυτερα.απλα βαρεθηκα τα salomon.εχω αγορασει απειρα salomon. στο mc arthur glenn εχει προσφορες σε north face παπουτσια 1
tollisth Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, poulinos είπε salomon θα προτιμουσα.τοτε πηγαινε σε χαμηλο goretex. χαμηλο εννοω αυτο https://www.skroutz.gr/s/15441065/Salomon-X-Radiant-GTX-404827.html?from=catspan εχω κανει απειρες πεζοποριες με τετοιο.τωρα ειμαι με north face.οχι δεν ειναι καλυτερα.απλα βαρεθηκα τα salomon.εχω αγορασει απειρα salomon. στο mc arthur glenn εχει προσφορες σε north face παπουτσια OK ευχαριστώ κάτι τελευταίο επειδή η αγορά θα γίνει μέσω Internet τα καλούπια είναι κανονικά σε salomon και North face?
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 3 minutes ago, tollisth said: OK ευχαριστώ κάτι τελευταίο επειδή η αγορά θα γίνει μέσω Internet τα καλούπια είναι κανονικά σε salomon και North face? οσες φορες πηρα salomon παντα το ιδιο νουμερο και παντα ιδιο καλουπι και δεν με χτυπησε ποτε.κοιτα και ελλαδα πχ polo. εχουν καλες προσφορες. και factory outlet πειραιως παιζουν καλες τιμες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα