notist Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, intruder99 είπε Από το amazon.fr warehouse, δηλαδή μεταχειρισμένο (πιθανότατα από επιστροφή), αλλά σε πολύ καλή κατάσταση και με 1 χρόνο εγγύηση. Δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει απόθεμα. Εξαντλήθηκαν όλα την ίδια μέρα. Ναι το κατάλαβα. Εριξα μια ματιά αλλά δεν βρήκα. Οκ εδώ οι δικοί μας μεταχειρισμένο το δίνουν 240-250 οι περισσότεροι. Οπότε καλά το πήρες και με εγγύηση amazon. 1
TheDay2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, intruder99 είπε Από το amazon.fr warehouse, δηλαδή μεταχειρισμένο (πιθανότατα από επιστροφή), αλλά σε πολύ καλή κατάσταση και με 1 χρόνο εγγύηση. Δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει απόθεμα. Εξαντλήθηκαν όλα την ίδια μέρα. Το είχα αναφέρει, αλλά μάλλον αρκετά διακριτικά. Πηρες υποθετω καποιο απο τα tres bon. Τα ειδα κ εγω κ παραγγειλα ενα comme neuf(like new) στα 179 ευρω. Οταν ερθει, κανε εναν κοπο να μας πεις την κατασταση του. Κυριως οθονη και αν ειναι μεσα ολα τα παρελκομενα. Edit: Tωρα ειδα οτι εγραψες warehouse. Ειμαι αρρωστος σημερα και βλεπω οτι θελω. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2021 από TheDay2012
intruder99 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, TheDay2012 είπε Πηρες υποθετω καποιο απο τα tres bon. Τα ειδα κ εγω κ παραγγειλα ενα comme neuf(like new) στα 179 ευρω. Οταν ερθει, κανε εναν κοπο να μας πεις την κατασταση του. Κυριως οθονη και αν ειναι μεσα ολα τα παρελκομενα. Edit: Tωρα ειδα οτι εγραψες warehouse. Ειμαι αρρωστος σημερα και βλεπω οτι θελω. Περαστικά!! Ακριβώς, tres bon ήταν η κατάσταση του. Έλεγε ότι λείπει μόνο το αυτοκόλλητο της οθόνης. Ελπίζω να έρθει έτσι όπως το περιγράφουν, γιατί είναι η πρώτη μου αγορά από το Amazon και έχω μεγάλες προσδοκίες από αυτά που διαβάζω. Τώρα αν τυχόν δεν βγει φορτιστής από το κουτί ή δω γρατζουνιές εννοείται πως το στέλνω κατευθείαν πίσω. 1
TheDay2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, intruder99 είπε Περαστικά!! Ακριβώς, tres bon ήταν η κατάσταση του. Έλεγε ότι λείπει μόνο το αυτοκόλλητο της οθόνης. Ελπίζω να έρθει έτσι όπως το περιγράφουν, γιατί είναι η πρώτη μου αγορά από το Amazon και έχω μεγάλες προσδοκίες από αυτά που διαβάζω. Τώρα αν τυχόν δεν βγει φορτιστής από το κουτί ή δω γρατζουνιές εννοείται πως το στέλνω κατευθείαν πίσω. Σ ευχαριστω Δεν εχεις κατι να ανησυχεις. Αν δε σου αρεσει μπορεις ειτε να το επιστρεψεις ειτε να ζητησεις partial refund (αν λειπει κατι ας πουμε). 1
Fotia Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 14 ώρες πριν, chios είπε Μεγάλη πατάτα να βάλουν στο καινούργιο 8 pro τον ίδιο επεξεργαστή με το 7 και όχι κάποιον νεότερο, για μένα καλύτερα, όσοι ψάχνουν τώρα τηλέφωνο το 7 pro είναι το καλύτερο vfm. Kαι για καμερες γραφουν καποιες αναφορες στα μειον για το 8 ...και στο αμαζον ιταλιας οι κριτικες μετριες ...
notist Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, intruder99 είπε Περαστικά!! Ακριβώς, tres bon ήταν η κατάσταση του. Έλεγε ότι λείπει μόνο το αυτοκόλλητο της οθόνης. Ελπίζω να έρθει έτσι όπως το περιγράφουν, γιατί είναι η πρώτη μου αγορά από το Amazon και έχω μεγάλες προσδοκίες από αυτά που διαβάζω. Τώρα αν τυχόν δεν βγει φορτιστής από το κουτί ή δω γρατζουνιές εννοείται πως το στέλνω κατευθείαν πίσω. Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Εγγύηση Amazon. Είχα αγοράσει από το γαλλικό amazon κάρτα γραφικών rx 580 nitro 8gb. Την περασμένη άνοιξη με τους πολλούς κεραυνούς έχοντας ανοιχτό τον υπολογιστή ο μικρός η κάρτα σταμάτησε να δίνει σήμα από την έξοδο hdmi. Εντός εγγύησης και στέλνοντας mail μου έδωσαν 3 επιλογές. Αντικατάσταση της με την ίδια, να την κρατήσω δίνοντάς μου τα μισά πίσω, η ολική επιστροφή χρημάτων. Προτίμησα την αντικατάσταση με την ίδια αλλά επειδή δεν είχε στοκ μου επέστρεψαν τα χρήματα πίσω συν τα μεταφορικά για να στείλω την καμμένη πισω. Αν την είχε πάρει από δω θα σου έλεγα τι θα είχα πάρει. ... Άσε που θα μου είχαν πρήξει το συκώτι ότι έφταιγε η δεη ο κεραυνός η καταιγίδα ο Θεός κτλ Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2021 από notist 1
Kzaxas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 18 ώρες πριν, notist είπε Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Εγγύηση Amazon. Είχα αγοράσει από το γαλλικό amazon κάρτα γραφικών rx 580 nitro 8gb. Την περασμένη άνοιξη με τους πολλούς κεραυνούς έχοντας ανοιχτό τον υπολογιστή ο μικρός η κάρτα σταμάτησε να δίνει σήμα από την έξοδο hdmi. Εντός εγγύησης και στέλνοντας mail μου έδωσαν 3 επιλογές. Αντικατάσταση της με την ίδια, να την κρατήσω δίνοντάς μου τα μισά πίσω, η ολική επιστροφή χρημάτων. Προτίμησα την αντικατάσταση με την ίδια αλλά επειδή δεν είχε στοκ μου επέστρεψαν τα χρήματα πίσω συν τα μεταφορικά για να στείλω την καμμένη πισω. Αν την είχε πάρει από δω θα σου έλεγα τι θα είχα πάρει. ... Άσε που θα μου είχαν πρήξει το συκώτι ότι έφταιγε η δεη ο κεραυνός η καταιγίδα ο Θεός κτλ Ίσως η καλύτερη εγγύηση που υπάρχει.Εχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα