notist Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Καλημέρα. Έχω καταλήξει να αγοράσω το realme 7pro. Χαζεύοντας πριν λίγο στο crazy sundays είδα το TCL 10 plus στην έκδοση 6/256 στα 189€ αλλά και στον Σκρουτζ με πτώση τιμής 25% να ξεκινάει από το you στα 198,90€. Αξιολόγηση δεν έχει στο Σκρουτζ. Σε συγκριτικά βρήκα το TCL με μικρότερες εκδόσεις ram/rom. Και εδώ που έψαξα δεν βρήκα κάτι. Η άποψη των έμπειρων εδώ παρακαλώ? Ευχαριστώ πολύ.
Fotia Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν εξαιρέσεις τον επεξεργαστή που υπερτερει το real me ,το TCL έχει amoled οθονη ,η εταιρία το έχει με τις οθόνες κλπ ...καπου διαβασα εχει βασικο αισθητηρα φωτο sony ,αν ισχύει ,στο προηγούμενο μοντελο το plex εκανε την καμερα από τις καλύτερες στην αγορα ....ελαφρυ λειτουργικό ...και ως τώρα η εταιρία έχει δείξει υποστήρίζει με αναβαθμίσεις. Το μείον ότι πολλά TCL χάνουν το ραδιόφωνο με κάποια αναβαθμιση ,σε αλλα επενέρχεται ,σε άλλα όχι .Εχει να κάνει με την αγορα που κυκλοφορεί το κάθε τηλέφωνο ,και ποιος το φέρνει εδω . Υποστήριξη επισης ως τώρα καλά λόγια ,αλλά έλλειψη σε αξεσουαρ ... Απο την άλλη το Real me είναι απο τα best seller εδω και καιρό ,πουλά όχι μόνο απο διαφήμιση ,αλλα για την καλή ποιοτητα γενικά ,αν και πολυ νεα στην αγορά .Ομως και εδώ τελευταία με προβλήματα με κάποιες αναβαθμίσεις επίσης. Ακριβότερο πάντως... Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2021 από Fotia 1
vargas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Ο 665 δεν μπορεί να συγκριθεί με τον 720 g και με λιγότερη ram .Καλό soc αλλά για τα βασικά κ μόνο . Για 40 ευρώ διαφορά που έχουν το 7 pro είναι μονόδρομος . 2
Fotia Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Σχολια για το ΤCL στο αμαζον ισπανιας https://translate.google.com/translate?sl=es&tl=en&u=https://www.amazon.es/TCL-Plus-Smartphone-NXTVISION-actualizable/product-reviews/B08HLCHJWC/ref%3Dcm_cr_arp_d_viewopt_srt?ie%3DUTF8%26reviewerType%3Dall_reviews%26sortBy%3Drecent%26pageNumber%3D1 Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2021 από Fotia 1
CaptainChris Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 το μονο μειονέκτημα του TCL 10 Plus ειναι ο επεξεργαστής, ειναι πολυ ομορφη συσκευη που θα ερωτευθεις, η οθονη ειναι απιστευτα υπεροχη, οι καμερες ειναι παρα πολυ καλες και σε συνδιασμο με το εξαιρετικο software οι φωτογραφιες ειναι εκπληκτικες και οι νυχτερινες. Ναι ειναι ιδια SONY imx 582 που εχει και το Plex. Το λειτουργικο ειναι καθαρο με καποιες προσθηκες της εταιριας που ειναι χρηστικες και που μπορουν να απεγκατασταθουν αν δεν της θελει καποιος. Στη συσκευασια εχει θηκη και ακουστικα ενω φωραει και ζελατινα στην οθονη. Το σερβις Cellcom εχει επισης και θηκη βιβλιο flip case, που εχει παραθυσο στο πλαι και οταν ειναι κλειστη η θηκη δειχνη απο το παραθυρο ημερομινια, ωρα, ειδοποιήσεις και ποσοστο μπαταριας, πολυ ντιζαινατο. Στα λεφτα αυτα ειναι ειναι κλεψιμο. Βεβαια αν μπορεις να πας παραπανω στα λεφτα το TCL 10 Pro εχει ιδιο σχεδιασμο με καλυτερο επεξεργαστή και καμερα την 64mp GW1 Bright της Samsung. 1
mp123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Στις 8/3/2021 στις 9:48 ΠΜ, CaptainChris είπε το μονο μειονέκτημα του TCL 10 Plus ειναι ο επεξεργαστής, ειναι πολυ ομορφη συσκευη που θα ερωτευθεις, η οθονη ειναι απιστευτα υπεροχη, οι καμερες ειναι παρα πολυ καλες και σε συνδιασμο με το εξαιρετικο software οι φωτογραφιες ειναι εκπληκτικες και οι νυχτερινες. Ναι ειναι ιδια SONY imx 582 που εχει και το Plex. Το λειτουργικο ειναι καθαρο με καποιες προσθηκες της εταιριας που ειναι χρηστικες και που μπορουν να απεγκατασταθουν αν δεν της θελει καποιος. Στη συσκευασια εχει θηκη και ακουστικα ενω φωραει και ζελατινα στην οθονη. Το σερβις Cellcom εχει επισης και θηκη βιβλιο flip case, που εχει παραθυσο στο πλαι και οταν ειναι κλειστη η θηκη δειχνη απο το παραθυρο ημερομινια, ωρα, ειδοποιήσεις και ποσοστο μπαταριας, πολυ ντιζαινατο. Στα λεφτα αυτα ειναι ειναι κλεψιμο. Βεβαια αν μπορεις να πας παραπανω στα λεφτα το TCL 10 Pro εχει ιδιο σχεδιασμο με καλυτερο επεξεργαστή και καμερα την 64mp GW1 Bright της Samsung. Έπειτα από αποτυχημένη αγορά του α51 ( το έδωσα στο ανίψι μου ) τωρα έχει πάει στα 200 ευρώ προσφορά. Αξιζει να το πάρω αντί του realme 7 η θα έχει πρόβλημα και αυτό στο scrolling οπως το a51 ; Για δεύτερο το θέλω.
chios Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 44 λεπτά πριν, mp123 είπε Έπειτα από αποτυχημένη αγορά του α51 ( το έδωσα στο ανίψι μου ) τωρα έχει πάει στα 200 ευρώ προσφορά. Αξιζει να το πάρω αντί του realme 7 η θα έχει πρόβλημα και αυτό στο scrolling οπως το a51 ; Για δεύτερο το θέλω. Σαφώς πολύ ανωτέρω το realme 7 αν και ips οθόνη τα 90hz κάνουν διάφορα, ο sd665 από την άλλη του tcl έχει τα χρονακια του αρχίζει να είναι αργός. Το Α51 είναι σκουπίδι μπροστά του απορώ για την επιλογή αυτή. 1
mp123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 8 λεπτά πριν, chios είπε Σαφώς πολύ ανωτέρω το realme 7 αν και ips οθόνη τα 90hz κάνουν διάφορα, ο sd665 από την άλλη του tcl έχει τα χρονακια του αρχίζει να είναι αργός. Το Α51 είναι σκουπίδι μπροστά του απορώ για την επιλογή αυτή. Ευχαριστω Φιλε. Εμπιστευτικά πάλι την σαμσουγκ για καλύτερα αλλά μόνο τα s σειρά αξίζουν τελικά. Θα πάραγγειλω τωρα το realme 7 ( πρώτη φορά θα πάρω κινεζικό ) και ποτέ ξανά σαμσουγκ για δεύτερο. Για πρώτο μόνο iPhone. Ευχαριστω.
chios Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, mp123 είπε Ευχαριστω Φιλε. Εμπιστευτικά πάλι την σαμσουγκ για καλύτερα αλλά μόνο τα s σειρά αξίζουν τελικά. Θα πάραγγειλω τωρα το realme 7 ( πρώτη φορά θα πάρω κινεζικό ) και ποτέ ξανά σαμσουγκ για δεύτερο. Για πρώτο μόνο iPhone. Ευχαριστω. Όταν το πιάσεις στα χέρια σου θα ξεχάσεις τον όρο κινέζικο, δε μιλάμε για ulefon,doogee κλπ, είναι άλλης κλάσης τα realme. 3
notist Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Καλημέρα. Και εκεί που είχα καταλήξει να πάρω το realme 7pro σκάει το realme 8pro στις αρχές Απριλίου το οποίο με προ παραγγελία θα είναι στα 299€, από ότι διαβάζω βέβαια, με μεγάλη διαφορά στην κάμερα 108 mp. Βέβαια δεν είμαι τρελός φαν των φωτογραφιών μέσω κινητού, αλλά πέρα από αυτή τη διαφορά αξίζει για κάτι άλλο να περιμένω? Ευχαριστώ.
intruder99 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, notist είπε Καλημέρα. Και εκεί που είχα καταλήξει να πάρω το realme 7pro σκάει το realme 8pro στις αρχές Απριλίου το οποίο με προ παραγγελία θα είναι στα 299€, από ότι διαβάζω βέβαια, με μεγάλη διαφορά στην κάμερα 108 mp. Βέβαια δεν είμαι τρελός φαν των φωτογραφιών μέσω κινητού, αλλά πέρα από αυτή τη διαφορά αξίζει για κάτι άλλο να περιμένω? Ευχαριστώ. Την περασμένη Δευτέρα παρήγγειλα το Realme 7 Pro από το Amazon Warehouse στα 170€. Βέβαια τότε δεν ήξερα ότι θα κυκλοφορήσει η νέα σειρά. Το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά τελικά κατέληξα ότι δεν αξίζει να δώσω 100€ παραπάνω. Και λέω 100€ επειδή αυτή την στιγμή το Realme 8 Pro κοστίζει 271€ στο Amazon Ιταλίας. Οπότε αν δεν έχεις θέμα με αγορές από το εξωτερικό πιστεύω ότι είναι καλή ευκαιρία. https://www.amazon.it/gp/product/B08WXMZ4WC Εγώ προσωπικά, αν πλήρωνα κανονική τιμή για το 7 Pro, δηλαδή κοντά 250€, τώρα θα την είχα ακυρώσει την παραγγελία για να πάω στο 8 Pro. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2021 από intruder99 2
chios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μεγάλη πατάτα να βάλουν στο καινούργιο 8 pro τον ίδιο επεξεργαστή με το 7 και όχι κάποιον νεότερο, για μένα καλύτερα, όσοι ψάχνουν τώρα τηλέφωνο το 7 pro είναι το καλύτερο vfm. 2
notist Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 10 ώρες πριν, intruder99 είπε Την περασμένη Δευτέρα παρήγγειλα το Realme 7 Pro από το Amazon Warehouse στα 170€. Βέβαια τότε δεν ήξερα ότι θα κυκλοφορήσει η νέα σειρά. Το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά τελικά κατέληξα ότι δεν αξίζει να δώσω 100€ παραπάνω. Και λέω 100€ επειδή αυτή την στιγμή το Realme 8 Pro κοστίζει 271€ στο Amazon Ιταλίας. Οπότε αν δεν έχεις θέμα με αγορές από το εξωτερικό πιστεύω ότι είναι καλή ευκαιρία. https://www.amazon.it/gp/product/B08WXMZ4WC Εγώ προσωπικά, αν πλήρωνα κανονική τιμή για το 7 Pro, δηλαδή κοντά 250€, τώρα θα την είχα ακυρώσει την παραγγελία για να πάω στο 8 Pro. Από που 170€ ? Να το παραγγείλω και εγώ θέλω.
TheDay2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 54 λεπτά πριν, notist είπε Από που 170€ ? Να το παραγγείλω και εγώ θέλω. Ξεχασε μια σημαντικη λεπτομερεια ο φιλος. Στα 170 εδινε μεταχειρισμενα το αμαζον.
intruder99 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 48 λεπτά πριν, notist είπε Από που 170€ ? Να το παραγγείλω και εγώ θέλω. Από το amazon.fr warehouse, δηλαδή μεταχειρισμένο (πιθανότατα από επιστροφή), αλλά σε πολύ καλή κατάσταση και με 1 χρόνο εγγύηση. Δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει απόθεμα. Εξαντλήθηκαν όλα την ίδια μέρα. 1 λεπτό πριν, TheDay2012 είπε Ξεχασε μια σημαντικη λεπτομερεια ο φιλος. Στα 170 εδινε μεταχειρισμενα το αμαζον. Το είχα αναφέρει, αλλά μάλλον αρκετά διακριτικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα