sonikk Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Γεια σας! Εχω μια απορια σχετικα με ενα laptop που εχω. Αφου τον ανοιξω κανονικα και δουλεψω για παραδειγμα μια-δυο-τρεις ωρες και μετα θελω να κανω πχ ενα τηλεφωνημα ή μια αλλη δουλεια που θα μου παρει πανω απο μιση ωρα ή και δυο ωρες κλεινω το ΄΄καπακι΄΄ του laptop και μπαινει σε κατασταση αναμονης.Μολις τελειωσω τις αλλες δουλειες επιστρεφω,ανοιγω το ΄΄καπακι΄΄ και δουλευουν ολα κανονικα ,λειτουργει ο σκληρος,η οθονη κτλ. Ομως μετα απο δυο λεπτα ακουγεται κατω απο το πληκτρολογιο που δεν μπορω με ακριβεια να προσδιορισω σε ποιο σημειο-μαλλον στο μεσο του πληκτρολογιου περιπου- και εντος φυσικα του laptop παντα ενας συγκεκριμενος περιεργος θορυβος.Ακουγεται ενα ΄΄ΠΟΠ΄΄.Αυτος ο θορυβος συμβαινει μονο μονο μια φορα και δεν ειναι συνεχομενος και ακουγεται οταν παω να το ανοιξω το laptop μετα απο κατασταση αναμονης.Για να σας περιγραψω πως ειναι αυτος ο θορυβος φανταστειτε οτι ειναι ακριβως ο θορυβος που ακουγεται οταν ανοιγει καποιος μια σαμπανια και πεταγεται ο φελλος. Κατα τα αλλα λειτουργει κανονικα το laptop. Να σημειωσω εδω οτι το laptop το εχω εξι χρονια και με σχετικα λιγες ωρες λειτουργιας για τα χρονια του γιατι εχω και σταθερο υπολογιστη. Αυτος ο περιεργος θορυβος τι ειναι?Θυμιζει σε καποιον κατι? Μηπως ειναι προμηνυμα οτι παει κατι να χαλασει? Σας ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Στις 7/3/2021 στις 4:19 ΠΜ, sonikk είπε Γεια σας! Εχω μια απορια σχετικα με ενα laptop που εχω. Αφου τον ανοιξω κανονικα και δουλεψω για παραδειγμα μια-δυο-τρεις ωρες και μετα θελω να κανω πχ ενα τηλεφωνημα ή μια αλλη δουλεια που θα μου παρει πανω απο μιση ωρα ή και δυο ωρες κλεινω το ΄΄καπακι΄΄ του laptop και μπαινει σε κατασταση αναμονης.Μολις τελειωσω τις αλλες δουλειες επιστρεφω,ανοιγω το ΄΄καπακι΄΄ και δουλευουν ολα κανονικα ,λειτουργει ο σκληρος,η οθονη κτλ. Ομως μετα απο δυο λεπτα ακουγεται κατω απο το πληκτρολογιο που δεν μπορω με ακριβεια να προσδιορισω σε ποιο σημειο-μαλλον στο μεσο του πληκτρολογιου περιπου- και εντος φυσικα του laptop παντα ενας συγκεκριμενος περιεργος θορυβος.Ακουγεται ενα ΄΄ΠΟΠ΄΄.Αυτος ο θορυβος συμβαινει μονο μονο μια φορα και δεν ειναι συνεχομενος και ακουγεται οταν παω να το ανοιξω το laptop μετα απο κατασταση αναμονης.Για να σας περιγραψω πως ειναι αυτος ο θορυβος φανταστειτε οτι ειναι ακριβως ο θορυβος που ακουγεται οταν ανοιγει καποιος μια σαμπανια και πεταγεται ο φελλος. Κατα τα αλλα λειτουργει κανονικα το laptop. Να σημειωσω εδω οτι το laptop το εχω εξι χρονια και με σχετικα λιγες ωρες λειτουργιας για τα χρονια του γιατι εχω και σταθερο υπολογιστη. Αυτος ο περιεργος θορυβος τι ειναι?Θυμιζει σε καποιον κατι? Μηπως ειναι προμηνυμα οτι παει κατι να χαλασει? Σας ευχαριστω! Ίσως είναι το φανακι που παίρνει μπρος ή το dvd player του που παίρνει και αυτό μπρος Και μένα το κάνει και το κοίταξα και είναι αυτά τα δύο (διαφορετικό λάπτοπ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonikk Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 12 ώρες πριν, Nik1239 είπε Ίσως είναι το φανακι που παίρνει μπρος ή το dvd player του που παίρνει και αυτό μπρος Και μένα το κάνει και το κοίταξα και είναι αυτά τα δύο (διαφορετικό λάπτοπ) To θεμα ειναι ομως οτι σε εμενα ποτε δεν εκανε αυτο τον περιεργο θορυβο τοσα χρονια.Ουτε απο τον ανεμιστηρα ,ουτε απο το dvd.. Πρωτη φορα ακουω αυτο τον θορυβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GH 61 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Μηπως εχεις καποιον δισκο μεσα στο dvd player ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonikk Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, GH 61 είπε Μηπως εχεις καποιον δισκο μεσα στο dvd player ; οχι κενο ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostis76 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Στις 7/3/2021 στις 4:19 ΠΜ, sonikk είπε Γεια σας! Εχω μια απορια σχετικα με ενα laptop που εχω. Αφου τον ανοιξω κανονικα και δουλεψω για παραδειγμα μια-δυο-τρεις ωρες και μετα θελω να κανω πχ ενα τηλεφωνημα ή μια αλλη δουλεια που θα μου παρει πανω απο μιση ωρα ή και δυο ωρες κλεινω το ΄΄καπακι΄΄ του laptop και μπαινει σε κατασταση αναμονης.Μολις τελειωσω τις αλλες δουλειες επιστρεφω,ανοιγω το ΄΄καπακι΄΄ και δουλευουν ολα κανονικα ,λειτουργει ο σκληρος,η οθονη κτλ. Ομως μετα απο δυο λεπτα ακουγεται κατω απο το πληκτρολογιο που δεν μπορω με ακριβεια να προσδιορισω σε ποιο σημειο-μαλλον στο μεσο του πληκτρολογιου περιπου- και εντος φυσικα του laptop παντα ενας συγκεκριμενος περιεργος θορυβος.Ακουγεται ενα ΄΄ΠΟΠ΄΄.Αυτος ο θορυβος συμβαινει μονο μονο μια φορα και δεν ειναι συνεχομενος και ακουγεται οταν παω να το ανοιξω το laptop μετα απο κατασταση αναμονης.Για να σας περιγραψω πως ειναι αυτος ο θορυβος φανταστειτε οτι ειναι ακριβως ο θορυβος που ακουγεται οταν ανοιγει καποιος μια σαμπανια και πεταγεται ο φελλος. Κατα τα αλλα λειτουργει κανονικα το laptop. Να σημειωσω εδω οτι το laptop το εχω εξι χρονια και με σχετικα λιγες ωρες λειτουργιας για τα χρονια του γιατι εχω και σταθερο υπολογιστη. Αυτος ο περιεργος θορυβος τι ειναι?Θυμιζει σε καποιον κατι? Μηπως ειναι προμηνυμα οτι παει κατι να χαλασει? Σας ευχαριστω! Μπορει να προερχεται απο το ηχειακι που ξαναπαιρνει σημα μετα απο το suspend (αν ειναι η ενταση στο τερμα), δοκιμασε αν θελεις να κανεις mute και δες αν στο κανει ακομα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα