Bitbit Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 αν ήταν να μπορούσαμε να μετακινηθούμε έτσι όλοι θα βρίσκαμε κάποια ανάγκη. Βάζω στοίχημα ότι εντελώς τυχαία ολονών τα εξοχικά θα είχαν "πλημμυρήσει" ή θα είχαν "πάρει φωτιά" και θα ήταν ανάγκη όλοι να πάνε να τα δούνε
gatokoritso Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, Phoenix7 είπε Καλησπέρα, είμαι μόνιμος κάτοικος Καρδίτσας, αλλά το πατρικό μας είναι σε ένα χωριό τον Τρικάλων (δεν μένει κανείς στο σπίτι εκεί), μετά τους σεισμούς όμως υπάρχει ανάγκη να πάμε να δούμε σε τι κατάσταση είναι το σπίτι και τι συμβαίνει εκεί. Έχουμε να πάμε από τότε που ξεκίνησε η απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού πριν κάτι μήνες. Μπορούμε να βγάλουμε κάποια βεβαίωση από το ΕΡΓΑΝΗ ή να πάρουμε κάποιο δικαιολογητικό από κάπου; Μιας και είναι ιδιαίτερη περίπτωση με το ε9 και με μια συνεννόηση με τη τοπική αστυνομία λογικά θα είσαι οκ.
LouCi4er Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Phoenix7 είπε Καλησπέρα, είμαι μόνιμος κάτοικος Καρδίτσας, αλλά το πατρικό μας είναι σε ένα χωριό τον Τρικάλων (δεν μένει κανείς στο σπίτι εκεί), μετά τους σεισμούς όμως υπάρχει ανάγκη να πάμε να δούμε σε τι κατάσταση είναι το σπίτι και τι συμβαίνει εκεί. Έχουμε να πάμε από τότε που ξεκίνησε η απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού πριν κάτι μήνες. Μπορούμε να βγάλουμε κάποια βεβαίωση από το ΕΡΓΑΝΗ ή να πάρουμε κάποιο δικαιολογητικό από κάπου; Μην ξεκινας καθολου,εχει δυο μπλοκα μονιμα απο τις 7 το πρωι μεχρι αργα το βραδυ απο Καρδιτσα για Τρικαλα.Ενα μετα την γεφυρα στον Λογγο και ενα στον κομβο στον Σταυρακη.Και οι δυο σταματανε τους παντες.Παρε τηλεφωνο κανενα χωριανο και ρωτησε τον σε τι κατασταση βρισκεται το σπιτι.Και τηλεφωνο να παρεις στο τμημα,αυτος με τον οποιο θα μιλησεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι αυτος που θα σε σταματησει δεν θα σε γραψει. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2021 από LouCi4er 1
DownUNDERground Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 13 λεπτά πριν, Jdjxkakallwjdk είπε Καλησπέρα παιδιά μπορώ να κλείσω ραντεβού σε παθολόγο στο νοσοκομείο Καλαμάτας η κέντρο υγειας ας πούμε να μου στείλουν βέβαιαωση και είμαι νόμιμος η θα με γράψουν στα διόδια Νόμιμος, νόμιμος... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα