Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω να μεταφερω αυριο Κυριακη, εμπορευματα σε ενα πελατη ο οποιος βρισκεται εκτος του δικου μου νομου.

Θα εχω μαζι μου εννοειται τα απαιτουμενα εγγραφα (βεβαιωση απο εργανη).

Παιζει να εχω κανενα θεμα επειδη ειναι Κυριακη και δεν ειναι επομενως τυπικα εργασιμη ημερα?

Να σημειωσω εδω πως ειμαι ο ιδιοκτητης της επιχειρησης και οχι απλα υπαλληλος...

Επεξ/σία από crom251
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας (και έχεις την βεβαίωση από εργάνη για ΕΕ), τι πρόβλημα να υπάρχει ;

Δηλαδή ο φούρναρης π.χ. δε θα πάει αύριο να ανοίξει το μαγαζί του επειδή δεν είναι "τυπικα εργασιμη ημερα" ;

Επίσης φαντάζομαι θα έχεις και το δελτίο αποστολής για τα πράματα, οπότε προφανώς και δεν υπάρχει θέμα...

Επεξ/σία από AristidisZ
Δημοσ.

Φαντάζομαι οτι εννοεί αν θα του ζητηθουν περισσοτερα "δικαιολογητικά" Πέρα από τη βεβαίωση Εργάνη και την εντυπωση από taxis που ορίζει και το ΦΕΚ. Οι ελ. Επαγγελματίες που μετακινουνται τι λένε;

Δημοσ.

Ναι εννοειται θα υπαρχει μαζι και τιμολογιο-δελτιο αποστολης.

Επομενως με εργανη (θα βγαλω και εκτυπωση taxis για καλο και για κακο) πιστευω ειμαι κομπλε.

Το ψειριζω λιγο γιατι τυγχανει να γνωριζω πως ο διοικητης της αστυνομιας της συγκεκριμενης περιοχης ειναι ολιγον παραξενος και βγαζει απο την ...μυγα ξυγκι.

Δημοσ.

Με το χαρτι εργανη κινησαι ελευθερα ολες τις ημερες της εβδομαδας.Προσοχη να εχεις μαζι σου και τα στοιχεια που ζητανε απο το taxisnet (στοιχεια φυσικου προσωπου/επιχειρησης) γιατι χωρις αυτα μπορουν να σου ριξουν το 300αρι προστιμο.

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, crom251 είπε

Θα εχω μαζι μου εννοειται τα απαιτουμενα εγγραφα (βεβαιωση απο εργανη).

Είσαι σίγουρος πως ο λογιστής σου έχει εντάξει στη βεβαίωση μετακίνησης και τον νομό στον οποίο είναι ο πελάτης που θα επισκεφτείς?

Αν και άργησα λίγο, μάλλον έχεις πάει ήδη.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Είσαι σίγουρος πως ο λογιστής σου έχει εντάξει στη βεβαίωση μετακίνησης και τον νομό στον οποίο είναι ο πελάτης που θα επισκεφτείς?

Αν και άργησα λίγο, μάλλον έχεις πάει ήδη.

Το εγανη το βγάζεις και μόνος σου δεν θελει λογιστή.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε

Το εγανη το βγάζεις και μόνος σου δεν θελει λογιστή.

Το γνωρίζω, υπάρχουν πολλοί όμως που είτε δεν έχουν ιδέα είτε δεν θέλουν να ασχοληθούν οπότε βάζουν το λογιστή τους, και μια και ο φίλος ρώτησε φαντάστηκα πως είναι από αυτούς.

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι μόνιμος κάτοικος Καρδίτσας, αλλά το πατρικό μας είναι σε ένα χωριό τον Τρικάλων (δεν μένει κανείς στο σπίτι εκεί), μετά τους σεισμούς όμως υπάρχει ανάγκη να πάμε να δούμε σε τι κατάσταση είναι το σπίτι και τι συμβαίνει εκεί. Έχουμε να πάμε από τότε που ξεκίνησε η απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού πριν κάτι μήνες.

Μπορούμε να βγάλουμε κάποια βεβαίωση από το ΕΡΓΑΝΗ ή να πάρουμε κάποιο δικαιολογητικό από κάπου;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Phoenix7 είπε

Καλησπέρα, είμαι μόνιμος κάτοικος Καρδίτσας, αλλά το πατρικό μας είναι σε ένα χωριό τον Τρικάλων (δεν μένει κανείς στο σπίτι εκεί), μετά τους σεισμούς όμως υπάρχει ανάγκη να πάμε να δούμε σε τι κατάσταση είναι το σπίτι και τι συμβαίνει εκεί. Έχουμε να πάμε από τότε που ξεκίνησε η απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού πριν κάτι μήνες.

Μπορούμε να βγάλουμε κάποια βεβαίωση από το ΕΡΓΑΝΗ ή να πάρουμε κάποιο δικαιολογητικό από κάπου;

Οι βεβαιώσεις του εργανη απευθύνονται αποκλειστικά για ελεύθερους επαγγελματίες, εργοδότες επιχειρηματίες και μισθωτούς για λόγους εργασίας και μόνο, οπότε δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε με αυτό για το θέμα που ψάχνεις. 

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Οι βεβαιώσεις του εργανη απευθύνονται αποκλειστικά για ελεύθερους επαγγελματίες, εργοδότες επιχειρηματίες και μισθωτούς για λόγους εργασίας και μόνο, οπότε δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε με αυτό για το θέμα που ψάχνεις. 

Μ ένα Ε9; Ότι υπάρχει οικία εκεί αλλα δε ξέρω σε ποιανού όνομα είναι κτλ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, eu@ είπε

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να το χρησιμοποιήσει.

Απάντησα για το Εργανη που ξέρω σίγουρα ότι δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει, αν δεν είσαι Ελ. Επ. δεν σε αφήνει η εφαρμογή να δημιουργήσεις καν έντυπο από εκεί. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, eu@ είπε

Αν ηταν να μπορουμε να παμε στα πχ χωρια μας με ενα Ε9 τοτε δεν θα υπηρχε λοκνταουν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε

Αν ηταν να μπορουμε να παμε στα πχ χωρια μας με ενα Ε9 τοτε δεν θα υπηρχε λοκνταουν.

Ναι εντάξει, το είπα επειδή υπάρχει ανάγκη, όχι για βόλτα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...