Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ίσως δεν είναι η κατάλληλη ενότητα αλλά δεν είναι τελείως άσχετο αυτό που θέλω να ρωτήσω.

Διαχειρίζομαι ένα wordpress site. Και σήμερα ήθελα να κάνω ένα backup το site και να κρατήσω τα αρχεία τοπικά στον υπολογιστή μου.

Κάνοντας τη διαδικασία όμως πρόσεξα πως μου "χτυπούσαν" κάποια αρχεία. Αυτό που συνέβει είναι ότι στον ίδιο φάκελο υπήρχαν αρχεία με το ίδιο ακριβώς όνομα απλά στο ένα αρχείο ήταν με μικρά. Οπότε μου έλεγε ότι το αρχείο υπάρχει. Πρόκειται για αρχεία που ανέβαζα εγώ (ή άλλοι) στο φάκελο uploads. px myphoto.jpg και MYPHOTO.JPG.

πως έγινε αυτό το πράγμα και πως γίνεται στον server (shared hosting) να βρίσκονται στον ίδιο φάκελο αρχεία με ίδιο όνομα; Το Linux κάνει διάκριση κεφαλαία-μικρά και τα windows όχι;

Αν συμπιέσω όλον τον φάκελο στον server και μετά κατεβάσω το αρχείο, λύνεται το θέμα. Αλλά αν αποσυμπιέσω το αρχείο στον υπολογιστή μου, εκεί έχουμε πρόβλημα διότι ζητάει να αντικαταστήσει αυτά τα αρχεία. άρα χάνονται αρχεία.

Δημοσ.

α δε το ήξερα αυτό.

οπότε πρέπει να συμπιέζω τα αρχεία στον server και να καταβάζω το συμπιεσμένο κι αν θέλω αποσυμπίεση μόνο σε Linux. Υπάρχει άλλη λύση;

Δημοσ.

λέω κι εγώ τι γίνεται και βρίσκει διπλά αρχεία με διαφορετικό μέγεθος. Έχω και υπολογιστή με linux οπότε έκανα εκεί τη δουλειά που ήθελα. Μόνο που είναι αργός αλλά τι να κάνω

Να κάνω την ενεργοποίηση και στα windows; έχει κάποιο μειονέκτημα κάπου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...