Rpanagos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 13 ώρες πριν, vdanasto είπε και το όνομα αυτού που θα προσέλθει στην υπηρεσία για τη μεταβίβαση. Και οι δύο δεν πρέπει να πάμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Rpanagos είπε Και οι δύο δεν πρέπει να πάμε; Κατά ακόμα, Εφόσον βγούμε από το υπουργείο και μου πούν ότι την άδεια θα την έχω την επόμενη μέρα, θα πρέπει να μετακινήσω το αμάξι λογικά , στον χώρο μου.Τι μπορώ να κάνω;γιατί στην ουσία θα είναι ανασφαλειστο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Rpanagos είπε Και οι δύο δεν πρέπει να πάμε; Όχι απαραίτητα, γίνεται και με ένα άτομο, είτε εάν ο ένας εξουσιοδοτήσει τον άλλον, είτε εάν και οι δύο εξουσιοδοτήσετε κάποιον τρίτον. 29 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Κατά ακόμα, Εφόσον βγούμε από το υπουργείο και μου πούν ότι την άδεια θα την έχω την επόμενη μέρα, θα πρέπει να μετακινήσω το αμάξι λογικά , στον χώρο μου.Τι μπορώ να κάνω;γιατί στην ουσία θα είναι ανασφαλειστο! Μπορείς να το αφήσεις εκεί που είναι μέχρι να πάρεις την άδεια και να το ασφαλίσεις. Μπορείς να μισθώσεις κάποιο όχημα οδικής βοήθειας να στο μεταφέρει. Μπορείς να ζητήσεις από τον πωλητή πριν τη μεταβίβαση να το πάτε και να το παρκάρει έξω από το χώρο σου, κρατώντας τα κλειδιά μέχρι να κάνετε τη διαδικασία στο υπουργείο. Μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Rpanagos είπε Και οι δύο δεν πρέπει να πάμε; Δεν χρειάζεται, αρκεί μία εξουσιοδότηση από το gov.gr 1 ώρα πριν, Rpanagos είπε Κατά ακόμα, Εφόσον βγούμε από το υπουργείο και μου πούν ότι την άδεια θα την έχω την επόμενη μέρα, θα πρέπει να μετακινήσω το αμάξι λογικά , στον χώρο μου.Τι μπορώ να κάνω;γιατί στην ουσία θα είναι ανασφαλειστο! Κάνοντας τη διαδικασία, σου δίνουν ένα έντυπο με το οποίο μπορείς να ασφαλίσεις και να μετακινήσεις το όχημα άμεσα. Την άδεια μου την έδωσαν μετά από μία εβδομάδα, μην υπολογίζεις μία εργάσιμη μόνο. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2021 από vdanasto 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geor92 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Καλησπέρα σας! Εγώ πάντως που ψάχνω τώρα τι να κάνω, κανένα γραφείο δε μου είπε κάτι λιγότερο από €35 για μεταβίβαση ΙΧ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konv Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Παιδιά μια βοήθεια. Μπορεί κάποιος να αναρτήσει κείμενο της υπεύθυνης δήλωσης μεταξύ αγοραστή και πωλητή ώστε να είναι και οι 2 κατοχυρωμένοι για την αγοραπωλησία; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Καλησπέρα σας παιδιά, Πρόκειται να πουλήσω ένα αυτοκίνητο που είχα αγοράσει πριν περίπου 4 χρόνια και έχω μερικές απορίες. 1. Αρχικά το αυτοκίνητο το είχα πάρει με δάνειο, το οποίο και εξόφλησα πολύ πιο σύντομα και έβγαλα μετά από 2 μήνες την κανονική άδεια κυκλοφορίας κάνοντας άρση παρακράτησης. Εφόσον έκανα αυτό χρειάζεται να έχω μαζί μου έγγραφα για την αποπληρωμή του αυτοκινήτου; 2. Η άδεια κυκλοφορίας μου γράφει επάνω Π.Ε. Δυτικής Αττικής, ενώ εγώ όταν αγόρασα το αυτοκίνητο ήμουν κάτοικος Καλλιθέας και τώρα που θέλω να το πουλήσω είμαι Παλαιού Φαλήρου. Η διεύθυνση μεταφορών και επικοινωνιών που αφορά τη Δυτική Αττική είναι στην Ελευσίνα. Πρέπει να πάμε στην Ελευσίνα με τον αγοραστή για να γίνει η διαδικασία ή πάμε σε οποιαδήποτε διεύθυνση μεταφορών (πχ στον Άγιο Δημήτριο που πέφτει και κοντά μου). 3. Θέλει ραντεβού; Και αν ναι πως θα επισπεύσω τη διαδικασία, εφόσον και εγώ και ο αγοραστής θέλουμε να γίνει μεθαύριο Πέμπτη και έχουμε συμφωνήσει σε αυτό. 4. Εκτός από την άδεια κυκλοφορίας, ασφάλεια, βεβαίωση πληρωμένων τελών κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ δεν έχω γιατί δεν έχει παρέλθει τετραετία, τι άλλο έγγραφο θα χρειαστώ; Διαβάζω για τις υπεύθυνες δηλώσεις, εκεί θα έχουν ή θα τρέχουμε να βρούμε να συμπληρώσουμε; Τέλος, αν πάμε σε ΚΕΠ τελικά, πάμε σε οποιοδήποτε; Εκτός από το ότι αργούν τα χαρτιά να βγουν αλλάζει κάτι γενικά; Ο αγοραστής παίρνει κάποιο χαρτί από αυτούς μετά ώστε να είναι καλυμμένος να ασφαλίσει το αυτοκίνητο και να το πάρει και να φύγει; Σας ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Έκανα τη μεταβίβαση χθες και απαντώ για άλλους ενδιαφερόμενους: 1. Εφόσον έχεις πάρει κανονική άδεια μετά από άρση παρακράτησης, δεν χρειάζεται κανένα άλλο αποδεικτικό για την πώληση. 2. Πας σε όποιο υποκατάστημα θέλεις. 3. Θέλει ραντεβού ναι, δυστυχώς δεν το ήξερα, πήγαμε από τις 7:30 και ευτυχώς που ακυρώθηκε άλλου και εξυπηρετηθήκαμε στις 11:40. 4. Η υπεύθυνη δήλωση είναι μεταξύ αγοραστή και πωλητή. Δεν σου δίνουν τίποτα εκεί και πρέπει να έχεις προβλέψει. Στο υπουργείο η διαδικασία είναι άμεση. Αν δεν ήταν η αναμονή η όλη διαδικασία είναι 10 λεπτά, την επόμενη μέρα ο νέος ιδιοκτήτης παίρνει την καινούργια άδεια κυκλοφορίας. Στα ΚΕΠ την κανονική άδεια θα την πάρει μετά από 20 μέρες, μέχρι τότε, επειδή ρώτησα θα έχει τα χαρτιά της μεταβίβασης μαζί με την άδεια του πωλητή και αν συμβεί το οτιδήποτε, ο πωλητής μπορεί να βρεθεί μπλεγμένος, μέχρι να αποδείξει ότι το αυτοκίνητο το είχε ήδη πουλήσει μέχρι το συμβάν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 αγορασα αυτοκινητο στην πατρα πριν απο σκαρτο μηνα. η διαδικασια της μεταβιβασης (ηταν με ραντεβου) κρατησε το πολυ 10-12 λεπτα. δεν μεσολαβησε γραφειο. μπηκε η γυναικα μου με την αλλη κυρια που το πουλησε στο συγκοινωνιων και μετα απο λιγο κατεβηκαν. εγω νομισα οτι τους ειπαν να φυγουν και να ερθουν αργοτερα για την νεα αδεια. την ειχαν ομως εκδοσει! δεν εχω λογια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, xsterg είπε αγορασα αυτοκινητο στην πατρα πριν απο σκαρτο μηνα. η διαδικασια της μεταβιβασης (ηταν με ραντεβου) κρατησε το πολυ 10-12 λεπτα. δεν μεσολαβησε γραφειο. μπηκε η γυναικα μου με την αλλη κυρια που το πουλησε στο συγκοινωνιων και μετα απο λιγο κατεβηκαν. εγω νομισα οτι τους ειπαν να φυγουν και να ερθουν αργοτερα για την νεα αδεια. την ειχαν ομως εκδοσει! δεν εχω λογια. Είναι ανάλογα τη δουλειά που έχουν, αν δεν έχει πολύ κόσμο τελειώνεις γρήγορα, αν έχει πολύ μπορεί να φας όλο το πρωινό και να σου πουν στο τέλος να πας αύριο για την άδεια. Επιπροσθέτως εδώ στην διεύθυνση μεταφορών Πάτρας δίνουν προτεραιότητα στους ιδιώτες έναντι των εταιρειών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilllis Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Εγω παντως σε ιδιωτικο κεπ με 20€ εκανα την μεταβιβαση αμέσα.Πηγαμε απογευμα,υπογραψαμε και την επομενη ειχα την νεα αδεια στο χερι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piiii Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Το αναφέρω εδώ μιας και ήταν κατά μία έννοια γολγοθάς να το βγάλω σε κυκλοφορία, οπότε είπα να μοιραστώ την διαδικασία μπας και γλυτώσω κανα άλλο συνφορουμίτη στο μέλλον. Περίπτωση αυτοκινήτου(συγγενικού προσώπου-μητέρας στην προκειμένη περίπτωση) που δεν βρίσκεται εν ζωή και έχει κατατεθημένες πινακίδες απο τον καιρό της λάσπης. Ηθελα να το μεταβιβάσω στο όνομά μου και να βγάλω πινακίδες καθώς μετά απο τόσα χρόνια τις έχουν καταστρέψει. Αρχικά συμπληρωματική αποδοχή κληρονομιάς για να έρθει το αμάξι στην κατοχή μου, καθώς για λόγους ανωτέρας βίας δεν κατέστη δυνατό να γίνει όταν έγινε η αρχική. Διάφορα χαρτιά που να αποδυκνύουν ότι είμαι ο μοναδικός κληρονόμος καθώς και ΠΑΛΙ χατί απο ειρονοδικείο κα πρωτοδικείο περι μη δημοσίευσης διαθήκη. Κόστος 50 πρόστιμο για ληξιπρόσθεση υποβολή και 20 ευρώ στον λογιστή για την χαρτούρα. Βουρ στην εφορία με το πιστοποητικό της συμπληρωματικής δήλωσης+ ασφάλεια+δήλωσης ακινησίας+πληρωμή τρέχοντος έτους τελών κυκλοφορίας. Απο εκεί τσιμπάω την άδεια, το χαρτί ότι δεν οφείλει τέλη κυκλοφορίας και βεβαίωση ότι οι πινακίδες έχουν καταστραφεί. Πάω σε διαικπαιωρωτή γιατί δεν έχω χρόνο να διαθέσω και με την παπαραπάνω χαρτούρα αποκτώ πινακίδες και προσωρινή άδεια για να περάσει ΚΤΕΟ. Αφού έχω και το ΚΤΕΟ στα χέρια μου, πέρνω και την κανονική άδεια μετά απο ένα χρονικό διάστημα. Κόστος για πινακίδες και μεταβίβαση+προμήθεια 170 ευρώ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papadgianis Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 10/5/2022 στις 10:22 ΠΜ, piiii είπε Το αναφέρω εδώ μιας και ήταν κατά μία έννοια γολγοθάς να το βγάλω σε κυκλοφορία, οπότε είπα να μοιραστώ την διαδικασία μπας και γλυτώσω κανα άλλο συνφορουμίτη στο μέλλον. Περίπτωση αυτοκινήτου(συγγενικού προσώπου-μητέρας στην προκειμένη περίπτωση) που δεν βρίσκεται εν ζωή και έχει κατατεθημένες πινακίδες απο τον καιρό της λάσπης. Ηθελα να το μεταβιβάσω στο όνομά μου και να βγάλω πινακίδες καθώς μετά απο τόσα χρόνια τις έχουν καταστρέψει. Αρχικά συμπληρωματική αποδοχή κληρονομιάς για να έρθει το αμάξι στην κατοχή μου, καθώς για λόγους ανωτέρας βίας δεν κατέστη δυνατό να γίνει όταν έγινε η αρχική. Διάφορα χαρτιά που να αποδυκνύουν ότι είμαι ο μοναδικός κληρονόμος καθώς και ΠΑΛΙ χατί απο ειρονοδικείο κα πρωτοδικείο περι μη δημοσίευσης διαθήκη. Κόστος 50 πρόστιμο για ληξιπρόσθεση υποβολή και 20 ευρώ στον λογιστή για την χαρτούρα. Βουρ στην εφορία με το πιστοποητικό της συμπληρωματικής δήλωσης+ ασφάλεια+δήλωσης ακινησίας+πληρωμή τρέχοντος έτους τελών κυκλοφορίας. Απο εκεί τσιμπάω την άδεια, το χαρτί ότι δεν οφείλει τέλη κυκλοφορίας και βεβαίωση ότι οι πινακίδες έχουν καταστραφεί. Πάω σε διαικπαιωρωτή γιατί δεν έχω χρόνο να διαθέσω και με την παπαραπάνω χαρτούρα αποκτώ πινακίδες και προσωρινή άδεια για να περάσει ΚΤΕΟ. Αφού έχω και το ΚΤΕΟ στα χέρια μου, πέρνω και την κανονική άδεια μετά απο ένα χρονικό διάστημα. Κόστος για πινακίδες και μεταβίβαση+προμήθεια 170 ευρώ. Οντως ειναι γολγοθας και πρεπει καποια στιγμη να απλοποιηθει και αυτο μεσω του gov, συνδεση της δου με ειρνηνοδικειο και μεταφορων με 2-3 κλικ και στο τελος η παραλαβη αδειας και πινακιδων ειτε απο την υπηρεσια η με κουριερ,θα διευκολυνε παρα πολυ τον καθε πολιτη και δεν ειναι δυσκολο πιστευω να υλοποιηθει. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από Papadgianis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπιπ μπιπ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Γιατί τα γράφετε αυτά τώρα; εγώ θέλω να κάνω τη δουλειά στα κεπ. Τι παρακρατησεις γράφετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε Γιατί τα γράφετε αυτά τώρα; εγώ θέλω να κάνω τη δουλειά στα κεπ. Τι παρακρατησεις γράφετε; Καλύτερα και άμεσα σε υπουργείο άμα μπορείς σε 10 λεπτά. Μην ξεχάσεις όμως να τηλεφωνήσεις μήπως θέλουν ραντεβού, όπως πριν 2 μήνες που το έκανα εγώ. Παρακράτηση έχεις αν το αυτοκίνητο το πήρες με δόσεις και το χρωστάς ακόμα. Αν πάλι δεν το χρωστάς και το έχεις ξοφλήσει θα πρέπει να πάρεις την κανονική άδεια κυκλοφορίας και να επιστρέψεις την προσωρινή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα