imichal74 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Τώρα και αρκετά χρόνια είχα στον υπολογιστή μου ένα σταθεροποιητή τάσης APC που είχα πάρει από το eshop. Γενικα ήμουν πολύ ευχαριστημένος και δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα. Πρόσφατα αποφάσισα να πάρω και ένα UPS καταλήγοντας στο APC Back-UPS 950. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Μπορώ να βάλω τον σταθεροποιητή και έπειτα το UPS (σε σειρα) ή θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα ? Κάπου άκουσα ότι δεν κάνει να βάζουμε σταθεροποιητή πρίν απο ένα UPS.... Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2021 από imichal74
fotaras76 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα αλλά σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις γιατί το ups έχει σταθεροποιητή από μόνο του, οπότε μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις σε κάποια άλλη συσκευή.
imichal74 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) δεν αντιλεγω.... εχει και το ups σταθεροποιητή......Ομως δεν εχω ετσι καλύτερη ασφαλεια? Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2021 από imichal74
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 29 λεπτά πριν, imichal74 είπε δεν αντιλεγω.... εχει και το ups σταθεροποιητή......Ομως δεν εχω ετσι καλύτερη ασφαλεια? Μπα δε νομίζω. Ίσα ίσα που όσο λιγότερα πράγματα βάζεις να μεσολαβούν σε μια πρίζα τόσο το καλύτερο. Καλύτερα βάλτον στη μπριζα του ψυγείου ή σε καμιά τηλεόραση κλπ
Gogotsa Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Μονο προβληματα μπορουν να δημιουργηθουν αν βαλεις και τα 2. Καλο κανενα ομως. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2021 από Gogotsa
imichal74 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Οκ θα αφησω μονο το ups ......αλλα και παλι.....τι προβλημα μπορει να δημιουργηθει ρε παιδια αν αφησω και τα 2 ? Αυτο δεν μπορω να καταλαβω....
tempes Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Έχω την γνώμη ότι δεν προσφέρουν όλα τα ups σταθεροποιηση και μάλιστα μόνο καλό κάνει να υπάρχει και σταθεροποιητης. Φυσικά αν είναι να βάλεις και τα 2 (εγώ συμφωνώ σε αυτό για το ups που έχεις), πρώτα μπαίνει ο σταθεροποιητης
korakios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Τα περισσότερα UPS δεν έχουν σταθεροποίηση , άσε που το ρεύμα που βγάζουν τα φθηνιάρικα όταν δουλεύουν με μπαταρία (πέφτει το ρεύμα) είναι και επικίνδυνο . Αν είχες φθηνιάρικο UPS θα έβαζες πρώτα το UPS και μετά το σταθεροποιητή τάσης Το APC Back-UPS 950 δείχνει οτι κάνει σταθεροποίηση πάντως , άρα ο σταθεροποιητής μπορεί να μπει σε άλλη συσκευή πχ τηλεόραση ,home cinema κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα