Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα και αρκετά χρόνια είχα στον υπολογιστή μου ένα σταθεροποιητή τάσης APC που είχα πάρει από το eshop. Γενικα ήμουν πολύ ευχαριστημένος και δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα. Πρόσφατα αποφάσισα να πάρω και ένα UPS καταλήγοντας στο APC Back-UPS 950. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Μπορώ να βάλω τον σταθεροποιητή και έπειτα το UPS (σε σειρα) ή θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα ? Κάπου άκουσα ότι δεν κάνει να βάζουμε σταθεροποιητή πρίν απο ένα UPS....

IMG_20210306_215430.jpgIMG_20210306_215421.jpg.322d9ecb8294871c55155ac931c3d6ef.jpg

Επεξ/σία από imichal74
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα αλλά σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις γιατί το ups έχει σταθεροποιητή από μόνο του, οπότε μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις σε κάποια άλλη συσκευή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν αντιλεγω.... εχει και το ups σταθεροποιητή......Ομως δεν εχω ετσι καλύτερη ασφαλεια?

Επεξ/σία από imichal74
Επισκέπτης
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, imichal74 είπε

δεν αντιλεγω.... εχει και το ups σταθεροποιητή......Ομως δεν εχω ετσι καλύτερη ασφαλεια?

Μπα δε νομίζω. Ίσα ίσα που όσο λιγότερα πράγματα βάζεις να μεσολαβούν σε μια πρίζα τόσο το καλύτερο. Καλύτερα βάλτον στη μπριζα του ψυγείου ή σε καμιά τηλεόραση κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μονο προβληματα μπορουν να δημιουργηθουν αν βαλεις και τα 2. Καλο κανενα ομως.

Επεξ/σία από Gogotsa
Δημοσ.

Οκ θα αφησω μονο το ups ......αλλα και παλι.....τι προβλημα μπορει να δημιουργηθει ρε παιδια αν αφησω και τα 2 ? Αυτο δεν μπορω να καταλαβω....

Δημοσ.

Έχω την γνώμη ότι δεν προσφέρουν όλα τα ups σταθεροποιηση και μάλιστα μόνο καλό κάνει να υπάρχει και σταθεροποιητης. Φυσικά αν είναι να βάλεις και τα 2 (εγώ συμφωνώ σε αυτό για το ups που έχεις), πρώτα μπαίνει ο σταθεροποιητης

Δημοσ.

Τα περισσότερα UPS δεν έχουν σταθεροποίηση , άσε που το ρεύμα που βγάζουν τα φθηνιάρικα όταν δουλεύουν με μπαταρία (πέφτει το ρεύμα) είναι και επικίνδυνο . Αν είχες φθηνιάρικο UPS θα έβαζες πρώτα το UPS και μετά το σταθεροποιητή τάσης

Το APC Back-UPS 950 δείχνει οτι κάνει σταθεροποίηση πάντως , άρα ο σταθεροποιητής μπορεί να μπει σε άλλη συσκευή πχ τηλεόραση ,home cinema κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...