Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αλλαξει απο ΗΡΩΝ σε Φυσικο αεριο το ρευμα μου. Στον τελευταιο λογαριασμο του ΗΡΩΝ μου βαλανε ρητρα προωρης αποχωρησης 45 ευρω.

Το συμβολαιο μου βεβαια ειχε ληξει, το παραδεχονται και οι ιδιοι. Αυτο εχει γινει το Περασμενο Νοεμβριο. Τους πηρα τηλεφωνο, και αφου μου επιβεβαιωσαν τηλεφωνικα οτι εχουν κανει λαθος, απο τοτε καθε βδομαδα τους ξαναπαιρνω και ολο μου λενε οτι θα το διορθωσουν και οτι το βλεπει ο αρμοδιο τμημα. Εχουμε Μαρτιο 2021 και ακομη δεν εχουν αλλαξει τον λογαριασμο, εγω αρνουμαι να πληρωσω την ρητρα που δεν ισχυει. Ο Λογαριασμος ειναι στο αερα απο τοτε. Μπορω να κανω κατι αλλο καθως εχω αγανακτησει; Θελω να εξοφλησω τον λογαριασμο μου και δεν τον διορθωνουν. Απο τον Νοεμβριο και μεχρι σημερα πληρωνω κανονικα τους λογαριασμους μου στο Φυσικο Αεριο.

Μπορω να επικοινωνησω με την ΡΑΕ; Γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση; Εχω μιλησει αμετρητες φορες με την εξυπηρετηση πελατων του ΗΡΩΝ και εχω αγανακτησει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, GeorgeBoc είπε

Εχω αλλαξει απο ΗΡΩΝ σε Φυσικο αεριο το ρευμα μου. Στον τελευταιο λογαριασμο του ΗΡΩΝ μου βαλανε ρητρα προωρης αποχωρησης 45 ευρω.

Το συμβολαιο μου βεβαια ειχε ληξει, το παραδεχονται και οι ιδιοι. Αυτο εχει γινει το Περασμενο Νοεμβριο. Τους πηρα τηλεφωνο, και αφου μου επιβεβαιωσαν τηλεφωνικα οτι εχουν κανει λαθος, απο τοτε καθε βδομαδα τους ξαναπαιρνω και ολο μου λενε οτι θα το διορθωσουν και οτι το βλεπει ο αρμοδιο τμημα. Εχουμε Μαρτιο 2021 και ακομη δεν εχουν αλλαξει τον λογαριασμο, εγω αρνουμαι να πληρωσω την ρητρα που δεν ισχυει. Ο Λογαριασμος ειναι στο αερα απο τοτε. Μπορω να κανω κατι αλλο καθως εχω αγανακτησει; Θελω να εξοφλησω τον λογαριασμο μου και δεν τον διορθωνουν. Απο τον Νοεμβριο και μεχρι σημερα πληρωνω κανονικα τους λογαριασμους μου στο Φυσικο Αεριο.

Μπορω να επικοινωνησω με την ΡΑΕ; Γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση; Εχω μιλησει αμετρητες φορες με την εξυπηρετηση πελατων του ΗΡΩΝ και εχω αγανακτησει.

Στείλε ένα email όπου θα τους λες ότι αν δεν τακτοποιηθεί άμεσα θα κάνεις καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή και στην ΡΑΕ! 

Και εννοείται ότι αν δεν το τακτοποιήσουν π.χ. σε μία εβδομάδα, κάνεις καταγγελία και την κοινοποιείς και σε αυτούς!

Επεξ/σία από SB_1957
Δημοσ.

σκεφτομαι και εγω να βαλω φυσικο αεριο για ρευμα. τι ρητρα χρεωνει ανα κιλοβατ. ποιο προγραμμα έχεις;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GeorgeBoc είπε

Πληρωσε το κι ασε απ'εξω το ποσο την ρητρας.

Αν ειναι π.χ. ο λογαριασμος 200 ευρω και η ρητρα 45 ευρω πληρωσε τοτε τα 155 ευρω και τελος.

Οτι κι αν σου πουνε αυριο μεθαυριο τους κανεις τοτε μια καταγγελια και ξεμπερδεψες.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GeorgeBoc είπε

κακώς το άφησες τόσο καιρό . Καταγγελία άμεσα στον ΣτΚ και κοινοποίηση ΡΑΕ ,

είναι ικανοί στον Ηρών να ορίσουν και ληξιπρόθεσμο τον λογαριασμό καταργώντας την έκπτωση και να βάλουν & τόκους.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

ο Ηρων ειναι μεγαλοι απατεωνες.

μακριααααααααα

με το τσαμπουκα μου ζητουσαν 70€ εγγυηση αερα λεφτα.

πληρωνα τον λογαριασμο αμεσως με το που εβγαινε χωρις την εγυηση. με ειχαν παντα στους κακοπληρωτες γιατι δεν εδινα τον αερα λεφτα που ζητουσαν.

ποτε δεν μου εβαλαν μεσα το ΚΟΤ που ειμαι ενεργος και χωρις να καιω περισσοτερα απο 200 κιλοβατορες τον μηνα , ο λογαριασμος ερχοταν ολο και μεγαλυτερος.

7 μηνες εκατσα και αλλαξα παροχο για να βρω την υγεια μου.ακομα και σημερα μου ζητανε τα 70€ εγγυηση που δεν τους τα χρωσταω απο πουθενα. ειναι τρελοι

Δηλαδή να τους δωσω 70€ εγγυηση ενω ειμαι σε αλλο παροχο για να μου την επιστρεψουν παλι πισω???

ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ουτε να ξανα ακουσω για ηρων

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, mkdisgreek είπε

ο Ηρων ειναι μεγαλοι απατεωνες.

μακριααααααααα

με το τσαμπουκα μου ζητουσαν 70€ εγγυηση αερα λεφτα.

πληρωνα τον λογαριασμο αμεσως με το που εβγαινε χωρις την εγυηση. με ειχαν παντα στους κακοπληρωτες γιατι δεν εδινα τον αερα λεφτα που ζητουσαν.

ποτε δεν μου εβαλαν μεσα το ΚΟΤ που ειμαι ενεργος και χωρις να καιω περισσοτερα απο 200 κιλοβατορες τον μηνα , ο λογαριασμος ερχοταν ολο και μεγαλυτερος.

7 μηνες εκατσα και αλλαξα παροχο για να βρω την υγεια μου.ακομα και σημερα μου ζητανε τα 70€ εγγυηση που δεν τους τα χρωσταω απο πουθενα. ειναι τρελοι

Δηλαδή να τους δωσω 70€ εγγυηση ενω ειμαι σε αλλο παροχο για να μου την επιστρεψουν παλι πισω???

ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ουτε να ξανα ακουσω για ηρων

Δε καταλαβαίνω όμως γιατί να μη δώσεις την εγγύηση;

Είναι ένα σύστημα αμοιβαίας συνεργασίας και το κάνουν όλοι οι πάροχοι.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, rackal είπε

Ατοκο δανειο προς τον παροχο ειναι, το λες και νομιμη απατη.

Δημοσ.
Στις 29/1/2022 στις 11:31 ΜΜ, rackal είπε

Δε καταλαβαίνω όμως γιατί να μη δώσεις την εγγύηση;

Δεν είχα συμφωνήσει πουθενά για εγγύηση.

Δεν το κανουν όλοι οι πάροχοι. Πήγα στην watt χωρίς εγγύηση.

Δημοσ.
Στις 3/2/2022 στις 7:49 ΜΜ, mkdisgreek είπε

Δεν είχα συμφωνήσει πουθενά για εγγύηση.

Δεν το κανουν όλοι οι πάροχοι. Πήγα στην watt χωρίς εγγύηση.

και σημερα είχα τηλέφωνο απο προωθητική ενέργεια της ΔΕΗ και πήγα στο home χωρίς εγγυηση 130€

• 2 χρόνια αργότερα...
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...