Προς το περιεχόμενο

YouTube premium vs Spotify premium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια είναι η άποψη σας αλάνια ,βασικά έχω τώρα premium συνδρομή  στο Spotify αλλά χρησιμοποιώ και πολύ YouTube όπως όλοι και οι διαφημίσεις δεν παλεύονται πχια 🤪🤪🤪🤪αξίζει να πάω σε premium YouTube ,Υπ όψιν δεν είμαι αυτός που ψάχνει τις καινούργιες κυκλοφορίες 

Δημοσ.

στο youtube music θα μπορείς να ακούς και τραγούδια που δεν είναι released στο spotify (πχ εκτελέσεις από live κλπ)  ή που είναι ανεβασμένα από unofficial κανάλια. 

σαν interface μοιάζει αρκετά με το spotify. Αλλά πχ σε κάποια τραγούδια που δεν είναι ανεβασμένα από επίσημα κανάλια μπορεί να φαίνεται ως καλλιτέχνης ο uploader (ο christos4 πχ) και όχι ο τραγουδιστής. 

έχοντας spotify premium που με καλύπτει στη μουσική έβαλα το youtube premium μέσω αργεντινής και καλύπτομαι πλήρως σε μουσική και δεν έχω ενοχλητικές διαφημίσεις στο youtube. 

θεωρώ ότι δεν αξίζει να πληρώνεις και για τις δύο υπηρεσίες την full τιμή.

αν θες να πας σε full τιμή δηλαδή κάνε ένα μήνα trial στο youtube και διάλεξε τι προτιμάς. σου προτείνω, τον μήνα του trial να ακούς μόνο από youtube για να το δεις αρκετό διάστημα και να καταλάβεις αν τελικά σε καλύπτει ή όχι. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχοντας δοκιμάσει Tidal, Youtube Music και Spotify premium, θεωρώ ότι καλύτερο είναι το spotify. Kαι λέγοντας καλύτερο, θέλω να βάζω ένα τραγούδι και χρησιμοποιώντας το radio, να μου βγάζει έτοιμες λίστες τραγουδιών για αναπαραγωγή.

Το Tidal έχει πολύ καλύτερη ποιότητα τραγουδιών, οπότε για την ώρα καλύπτομαι με Tidal, για την ποιότητα και youtube music με καλύτερο radio από το TIdal.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...