genious1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, θέλω να κολλήσω 2 πολύ μικρά πλαστικά (1 εκατοστό το καθένα) μεταξύ τους, αλλά να έχω και την δυνατότητα αν χρειαστεί να τα ξεκολλησω όσο το δυνατόν πιο εύκολα (για αυτό και δεν θέλω να χρησιμοποιήσω κόλα στιγμής). Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω για να καταφέρω όσο το δυνατόν καλύτερα αυτά που θέλω ; Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2021 από genious1
petaw-se-oneiro Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, genious1 είπε Καλησπέρα παιδιά, θέλω να κολλήσω 2 πολύ μικρά πλαστικά (1 εκατοστό το καθένα) μεταξύ τους, αλλά να έχω και την δυνατότητα αν χρειαστεί να τα ξεκολλησω όσο το δυνατόν πιο εύκολα (για αυτό και δεν θέλω να χρησιμοποιήσω κόλα στιγμής). Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω για να καταφέρω όσο το δυνατόν καλύτερα αυτά που θέλω ; Σχετικό είναι αυτό. Θα έχει θερμοκρασίες; Θα έχει βάρος; Αν όχι κάνεις την δουλειά σου εύκολα και γρήγορα με θερμοσιλικόνη πχ.
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Το να κολλάει δυνατά αλλά και να μπορείς να το ξεκολλήσεις εύκολα είναι πράγματα που δεν συμβαδίζουν πάντα. Δοκίμασε με βενζινόκολλα και βλέπεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα