Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Ένα κουλό μου έτυχε και ήθελα να το μοιραστώ και μαζί σας μήπως έχει τύχει και σε κάποιον άλλον.

Τον Δεκέμβριο του 2020 μέσω του site ζήτησα μια οθόνη με πλάνο δόσεων η οποία όμως δεν ήταν ετοιμομαπάραδοτη. Μετά απο τα γνωστά τηλεφωνα επιβεβαίωσης εγκρίνει το πλάνο δόσεων ο Κωτσόβολος και στέλνει σπίτι τα χαρτιά για υπογραφή. Επείδη όμως αργούσε το όλο σκηνικό και η οθόνη όπως σας είπα δεν ηταν ετοιμοπαράδοτη βρήκα από αλλου και ακύρωσα μεσω του site την παραγγελία από τον κωτσόβολο.

Όλα καλά μέχρι εδώ....εχθές στο άσχετο και ενώ είχα ξεχάσει την όλη υπόθεση Κωτσόβολος σκάνε 3 μηνύματα sms από το Κωτσόβολο ότι εχώ εξοφλήσει δόσεις ουτε λίγο ούτε πολύ άνω των 1500 ευρώ το ποσό που έκανε η οθόνη....και μάλιστα είχε και λινκ όπου μπορώ να κατεβάσω την απόδειξη που επιβεβαιώνει και καλά οτι έχω καταβάλει 12 δόσεις...εννοείται ότι δεν έχω βάλει ποτέ λεφτά ........απλά what the fuck μου στέλνουν απόδειξη καταβολής για κάτι που δεν έχω παράλαβει άλλα ούτε εχω πληρώσει....απο Δευτέρα θα καλέσω να δώ τι παίζει.Screenshot_20210306_165339.jpg.d17bd747bef9d4dd8b06fd34b7599f56.jpgScreenshot_20210306_170038.jpg.186a52f5690ee48b6397f56dd9ec6cc4.jpg

Δημοσ.

πες τους ότι δεν έχεις παραλάβει την οθόνη και είναι απαράδεκτο από μέρους τους. Δείξε και την απόξειξη ότι έχεις ξοφλήσει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Bitbit είπε

πες τους ότι δεν έχεις παραλάβει την οθόνη και είναι απαράδεκτο από μέρους τους. Δείξε και την απόξειξη ότι έχεις ξοφλήσει.

Χαχα νομιζεις δεν το σκεφτηκα Έλληνάρας ειμαι και εγώ αλλά δεν νομίζω να είναι τοσο ευκολο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε

Πιθανόν να ειναι τυπικό για το λογιστήριο τους

Το πιθανότερο να είναι κάποιο συστημικό λάθος του λογιστηρίου...άλλα όπως και να έχει δεν στέλνει απόδειξη καταβολής στον πελάτη για κάτι που δεν έχει καταβάλει...προφανώς έχουν κάνει μαλα#$@#$

Δημοσ.

Τι να παίζει; Είχες υπογράψει, αυτοί εκταμίευσαν για να παραγγείλουν την τηλεόραση, εσύ ακύρωσες και προφανώς ο τρόπος ακύρωσης του δανείου είναι η πληρωμή των δόσεων μαζικά.

Απλά θα έπρεπε να μην έρχεται μήνυμα σε εσένα ή να διευκρινίζει ότι πρόκειται για ακύρωση του δανείου.

Ήξερες ότι τα προγράμματα δόσεων είναι καταναλωτικά δάνεια φαντάζομαι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, panostza είπε

Τι να παίζει; Είχες υπογράψει, αυτοί εκταμίευσαν για να παραγγείλουν την τηλεόραση, εσύ ακύρωσες και προφανώς ο τρόπος ακύρωσης του δανείου είναι η πληρωμή των δόσεων μαζικά.

Απλά θα έπρεπε να μην έρχεται μήνυμα σε εσένα ή να διευκρινίζει ότι πρόκειται για ακύρωση του δανείου.

Ήξερες ότι τα προγράμματα δόσεων είναι καταναλωτικά δάνεια φαντάζομαι.

Ναι είχα υπογράψει και δεν ειναι η πρώτη φορά που υπογράφω και ακυρώνω κατι άλλα επίσης και πολλές φορες έχω αγοράσει προιοντα μέσω δανείου...γιατί στην ουσία δάνειο σου βγάζουν από κάποια τραπεζα συνηθως Εθνική...το γράφει και κάτω κάτω εξάλλου..

"ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΛΑΒΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ/ΤΗΝ  ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ ΠΕΛΑΤΗ ΤΑΔΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΑΔΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ"

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gliogas είπε

Ναι είχα υπογράψει και δεν ειναι η πρώτη φορά που υπογράφω και ακυρώνω κατι άλλα επίσης και πολλές φορες έχω αγοράσει προιοντα μέσω δανείου...γιατί στην ουσία δάνειο σου βγάζουν από κάποια τραπεζα συνηθως Εθνική...το γράφει και κάτω κάτω εξάλλου..

"ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΛΑΒΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ/ΤΗΝ  ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ ΠΕΛΑΤΗ ΤΑΔΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΑΔΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ"

Ε, όταν υπέγραψες αυτοί εκταμίευσαν το δάνειο για να παραγγείλουν την τηλεόραση αφού δεν την είχαν διαθέσιμη. Όταν ακύρωσες την παραγγελία, πλήρωσαν το δάνειο, γιατί τραπεζικά δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το ακυρώσει τρίτος. Οπότε έχεις και την βεβαίωση για την αποπληρωμή του δανείου που υπέγραψες.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, panostza είπε

Ε, όταν υπέγραψες αυτοί εκταμίευσαν το δάνειο για να παραγγείλουν την τηλεόραση αφού δεν την είχαν διαθέσιμη. Όταν ακύρωσες την παραγγελία, πλήρωσαν το δάνειο, γιατί τραπεζικά δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το ακυρώσει τρίτος. Οπότε έχεις και την βεβαίωση για την αποπληρωμή του δανείου που υπέγραψες.

Για να γίνει εκταμίευση του δανείου δεν προϋποθέτει όμως να έχει γίνει παραλαβή προϊόντος? Γιατί άλλο προέγκριση δανείου και άλλο πραγμα η εκταμίευση.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gliogas είπε

Για να γίνει εκταμίευση του δανείου δεν προϋποθέτει όμως να έχει γίνει παραλαβή προϊόντος? Γιατί άλλο προέγκριση δανείου και άλλο πραγμα η εκταμίευση.

Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω πότε ακριβώς γίνεται η εκταμίευση σε περίπτωση που η παραγγελία με την παραλαβή έχουν χρονική υστέρηση, ΑΛΛΑ από τη στιγμή που υπέγραψες σύμβαση δεν ήταν προέγκριση αλλά έγκριση κανονική.

Πάντως από την ειδοποίηση που σου στείλανε προκύπτει προφανώς ότι είχε γίνει η εκταμίευση και εξοφλήθηκε το δάνειο αφού δεν παρέλαβες. Δεν είναι και τελείως περίεργο τη στιγμή που υποτίθεται το μαγαζί σε βάζει να πάρεις δάνειο για να μη χάσει ρευστότητα, οπότε παίρνει το δάνειο και με τα λεφτά (αφού κρατήσει το κέρδος) πληρώνει την παραγγελία.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, gliogas είπε

Το πιθανότερο να είναι κάποιο συστημικό λάθος του λογιστηρίου...άλλα όπως και να έχει δεν στέλνει απόδειξη καταβολής στον πελάτη για κάτι που δεν έχει καταβάλει...προφανώς έχουν κάνει μαλα#$@#$

Τους εφαγαν στην στροφή τα λογιστικά προγαμματα😄

...και οι προγραμματιστές

Δημοσ.

Κουλό αλλά τέτοια λάθη μπορούν να γίνουν σε μαγαζιά με μεγάλο πελατολόγιο. 

Σε εμένα είχε συμβεί το άλλο, έκανα παραγγελία 4 μονα πριζακια apc και όταν πήγα να παραλάβω στο ταμείο και να πληρώσω βγάζουν μια κούτα μεγάλη, με κολλημένο το χαρτί κανονικά και στα χρήματα που ήταν η παραγγελία κανονικά, τους ρωτάω τόσο χώρο πιάνουν τα 4 πριζακια; Μου λενε ναι 4 πολυπριζα με 4 θέσεις το κάθε ένα, τους λέω εγώ παραγγειλα 4 μονα, έρχεται ένας άλλος υπάλληλος και λέει μονα είχε πάρει ο κύριος όχι με τέσσερεις θέσεις, χαμογελάει ο υπάλληλος στο ταμείο και μου λέει δεν δέχεστε τέτοιο δώρο που σας κάνουμε;

Αν δεν έλεγα τίποτα παίζει να μην καταλαβαίναν το λάθος, αλλά και πάλι αν τα έπαιρνα δεν θα είχα τι να τα κάνω δεν χρειάζομαι 16 συσκευές σε 4 πολυπριζα, οπότε καλύτερα που πήρα αυτά που χρειαζόμουν. 

Δημοσ.

η αλήθεια είναι ότι τα ποσά και οι πελάτες που διαχειρίζονται είναι δαιδαλώδη και όντως μπορούν να συμβούν λάθη αλλά επειδή όλα είναι μηχανογραφημένα αργά ή γρήγορα βρίσκονται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...